9 parasta intialaista kampausta kiharat hiukset Tyylit elämässä

Helmikorko voi näyttää hyvältä, jos se on oikein muotoiltu. Valitse hienoja kampauksia alla olevista vaihtoehdoista hiuksillesi. Näiden on tarkoitus olla sopivimmat ja kunnolliset kampaukset naisille, joilla on kiharat hiukset. Curly hiusten hoitaminen on vaikeampaa kuin suorat ja sinun on oltava varovainen, että hiusten laatu ei ole vaurioitunut styling-prosessissa.

1. Pehmeät avoimet kiharat yhdelle puolelle:

intialainen Hairstyles for Curly Hair 1

Intialaiset naiset pitävät nahkojensa pitämisen rauhassa ja tämä on erittäin mukava vaihtoehto naisille, joilla on kiharat. Ne voivat pitää kiharat pehmeänä, lakaista hiukset kohti toisella puolella olkapäätä ja anna hiukset laskea.

2. kerrostettu hius kaarteilla:

intialainen Hairstyles for Curly Hair 2

Toinen hyvä vaihtoehto, joka aina näyttää fantastisilta intialaisilta naaristoilta, on käpristetty hiusmuotoiltu kerroksittain. Tämä ei vain lisää hiusten tilavuutta, vaan myös varmistaa, että hiukset näyttävät erittäin tyylikkäiltä. Tämä kampaus voidaan pitää auki tai leikata korvien yläpuolelta tarjotaksesi sinulle muutoksia.

3. Short Curly Bob:

intialainen Hairstyles for Curly Hair 3

Intialainen nainen, joka pitää lyhyitä hiuksia, voi myös pitää bob-leikkauksen. Näin voit katsella älykkäitä ja rentoja. Tämä sopii naiselle, jolla on äärimmäisen kiharat hiukset ja lyhyt leikkaus tekee siitä hallittavamman. Mielenkiintoisin asia, jonka voit tehdä, on väri magenta punaisella.

Katso lisää:  Viimeisimmät intialaiset kampaukset miehille

4. Ponytail Hairstyle:

intialainen Hairstyles for Curly Hair 4

Korkea poni on tyylikäs erityisesti nuorille naisille. Intian naisilla on vehnäinen ihon sävy, joka korostuu sidottujen hiusten kanssa. Rintareunat näkyvät hyvänä poninpeulalla ja niihin voi liittää tyylikkäitä kumivärejä ja leikkeitä. Intian naisilla on kasvot, jotka täydentävät pitkiä hiuksia, jotka on sidottu ripustukseen.

5. Korkea pulla kiharaisilla hiuksilla:

intialainen Hairstyles for Curly Hair 5

Tämä on yksi kauneimmista kampaajista naisille häiden ja intialaisten festivaalien aikana. Ne näyttävät fantastisilta heidän sareeineen ja lehenga-pukeutumiskoodineen. Voit jättää jotkut etuosan lukko vapaaksi putoamatta poskille tai olla tiukka pätkä viralliselle kokoukselle. Kaikki näyttävät graceful.

Katso lisää:  Indian Hair Dos

6. Pitkä kihara:

intialainen Hairstyles for Curly Hair 6

Braids ovat olleet Intiassa yhteinen kampa kaikille ikäryhmille. Naiset, joilla on kiharat hiukset, voivat hallita hameitaan kauniin näköisellä punoksella, joka on kulmassa toisella puolella olkapäätä. Mitä kauemmin hiukset ovat, sitä parempi se näyttää. Tätä tyyliä voidaan käyttää eri tavoin eri tilanteissa.

7. Half Tied Curly Hairstyle:

intialainen Hairstyles for Curly Hair 7

Tämä pitää hiuksesi hallittavissa ja paikoillaan. Voidaan ottaa osa hiuksista molemmilta puolilta ja kiinnittää se. Voit myös tehdä ohuen punoksen tai sivukappaleen edestä hiukset ennen solmimista niin, että se antaa täysin erilaisen ilmeen kasvoillesi.

8. Punk Curls:

intialainen Hairstyles for Curly Hair 8

Kaarevat hiukset voidaan myös lyhentää ja sopivat intialaisiin naisiin, joilla on paksut hiukset. Punk kampaus on sotkuinen ja näyttää melko fiksuilta naisille, jotka haluavat lyhyitä hiuksia. Valitse hiusten väri ja yritä pitää se kunnolla hyvästä kokemuksesta.

9. Curly Hair Side Braids:

intialainen Hairstyles for Curly Hair 9

Sinä haluaisit tämän kampauksen kiharaja hiuksillasi. Tämä mahdollistaa ylimääräisen tyylin lisäämisen kasvoillesi, koska punos näkyy vain toisella puolella ja toisella puolella on avoimet löysät kiharat. Naiset, joilla on luonnollisesti kiharat hiukset, voivat tyylillä tässä säännöllisesti. Jotkut naiset tekevät myös hiukset keinotekoisesti.

Nyt sinulla on oikeudenmukainen ajatus miellyttävistä kampauksista kiharat hiukset voit päättää yhdestä ja urheilu se ystäväsi häät tai prom yö. Hyvä hiusleikkaus nostaa persoonallisuuden viehätysvoimaa.

Katso lisää: Intialaiset kudotut kampaukset

Leave A Comment

− 1 = 8