9 parasta huulirasvi vinkkejä Tyylit elämässä

Oikea huulipuna voi tehdä tai rikkoa ulkoasua kokonaan ja oikea väri voi varmasti näyttää kaiken naiselliselta ja lumoavalta, mutta mielessä oikea väri on tehtävä sinänsä. Jopa sen jälkeen, kun olet onnistunut tekemään niin, ongelmat, kuten höyhenet, verenvuodot ja haalistumiset, eivät vain anna sinun pilata niille kauniille huulille. Olen melko varma, että kaikki te olette joutuneet kohtaamaan yhden näistä asioista jo jonkin aikaa, mutta sinun ei tarvitse enää huolehtia niistä, koska tänään aion jakaa hyvin yksinkertaisia ​​temppuja, jotta päästäisiin eroon näistä asioista ja saataisiin ne lumoavat huulet.Tämä ovat 9 parhaan huulipunan vinkkejä sinulle.

huulipuna tips

1. Huulipunan oikean värin löytäminen on yksi tavallisimmista ongelmista, joista useimmat joutuvat kohtaamaan. Ainakin, kun on kyse pinkeistä, etsimään sävyä, joka sopii sinulle parhaiten, sinun tarvitsee vain hymyillä. Täydellinen vaaleanpunainen sävy sinulle on suunnilleen samanlainen kuin ikenet.

9 parasta huulirasvi vinkkejä Tyylit elämässä

Katso lisää: Kuinka käyttää vaaleanpunainen huulipuna

2. Talvella aivan nurkan takana olen varma, että jokainen on innoissaan kokeilla syviä luumuja ja kirsikkapujaa, mutta muista, että syvät tummat punaiset voivat tehdä ohut huulet ohuemmiksi. Joten, jos sinulla on laiha huulet, sen sijaan, että menisit marja-pohjaiseen punaiseen, valitsisit kirkkaan oranssinpunainen, kun he luovat illuusion täydellisemmistä huulista.

9 parasta huulirasvi vinkkejä Tyylit elämässä

3. Varmista, että huulten pigmentaatio ei tule tapaan, jolla huulipunan todellinen väri näkyy huulillesi, vain suutele huulet hieman pohjalla tai peitevoimalla ennen huulipunaa.

9 parasta huulirasvi vinkkejä Tyylit elämässä

4. Touch-ups ovat kipu, varsinkin kun olet kiireinen nainen. Varmista, että huulipuna ei haalistu koko päivän, seuraa näitä kolmea yksinkertaista vaihetta:

  •  Käytä kudosta pilkkoa huulesi kun käytät ensimmäistä huulipunaa
  • Sitten ennen toisen kerroksen levittämistä, ota tuuletusharja ja levitä pieni määrä läpikuultavaa jauhetta huulillesi.
  • Seuraa tätä toisella kerroksella huulipunaa ja hiutale ja jauhe uudelleen, jonka jälkeen voit soveltaa lopullista pyyhkäisyä, että upea väri.

9 parasta huulirasvi vinkkejä Tyylit elämässä

Katso lisää: Kuinka käyttää Lipstain

5. Kermainen ja kiiltävä huulipunat ovat taipuvaisia ​​vuotamaan, mutta vastata siihen, että tarvitset vain huulipunaa. Kierrä huulten kynän kärki kämmenesi päälle lämmittämään sitä ja hahmottamaan huulet pehmeillä viivoilla antamaan heille hieman määritelmää. Tee huulet täyteläisemmiksi, kun vuori on hieman luonnollisen huulipunan ulkopuolella. Voit myös täyttää koko huulen huulipunilla, koska se antaa huulipunille jotain, joka pitää kiinni ja huolehtii siitä, ettei huulipuna aio vuotaa tai nukkua koko päivän.

9 parasta huulirasvi vinkkejä Tyylit elämässä

6. Työkalu huulipunilla, huulipunalla ja huulilla voi osoittautua vaikeaksi aloittelijoille. Varmistaaksesi, että saat siistit viivat ja täydellisen kattavuuden, samalla kun ripset huulet, rentouta niitä. Huulipunaa tai huulikiiltoa varten avaa suutasi hieman ja sano "oh" niin se auttaa sinua saavuttamaan koko huulipinnan.

9 parasta huulirasvi vinkkejä Tyylit elämässä

7. Kaikki meistä eivät ole syntyneet Angelina Jolien kaltaisten täydellisillä kitaroilla, mutta luodaan yksinkertainen ombre-vaikutus, joka auttaa sinua huijaamaan tietäsi siihen. Levitä huulipunan huulipunan kevyempiä varjoa huulen huulen keskelle ja tummemman sävyn ulkopuolelle. Tämä temppu tekee huulet näyttävät paksummalta kuin ne todellisuudessa ovat.

9 parasta huulirasvi vinkkejä Tyylit elämässä

Katso lisää: Kuinka huolehtia huulista kotona

8. Kun käytät erittäin rohkeita huulirahoja, on tärkeää, että ne jäävät pois hampaista. Ota etusormi ja pudota se suun keskellä kuin tikkari, niin että huulet ympäröivät sitä "O" -muodossa ja vedä sormesi ulos. Toista tämä myös sivuille. Se voi tuntua typerältä tehdä tämä, mutta kaikki ylimääräinen huulen väri huulesi sisäpuolella tulee pois sormesi.

9 parasta huulirasvi vinkkejä Tyylit elämässä

9. Jotta vältät oksentamisen, ota q-kärki ja laske se irti, läpikuultava jauhe ja aseta se vain ulkoreunan huulille ennen ja jälkeen huulen väri.

9 parasta huulirasvi vinkkejä Tyylit elämässä

Joten seuraavalla kerralla, kun valitset suosikki huulipunasi, varmista, että sinulla on nämä vinkit mielessä, jotta saat parhaan hyödyn irti.

Kuvan lähde: 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 10

Leave A Comment

2 + 6 =