9 parasta Honeymoon paikkoja Punjab kanssa kuvia

Punjab on Intian valtio, joka on täynnä kulttuuria ja perintöä. Punjab on tunnettu temppeleistä, jokista ja sen kansojen jovialisuudesta. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on ruokaa, joka on huulipunaista hämmästyttävää. Tässä on luettelo parhaista kuherruskuukaupunki paikoista Punjab kuvia romanttinen ja unohtumaton matka.

Parhaat Honeymoon kohteet Punjabissa kuvat:

1.Amritsar:

Häämatka Places In Punjab

Amritsar on kuuluisa kaupunki, joka rakentaa kultaisen temppelin. Paitsi, se on myös paikka, jossa Jallianwala Bagh sijaitsee! Erilaisia ​​muita pyhäkköjä ja paikkoja, kuten Akal Takht, Tara Taran Sahib, Maharaja Ranjit Singh Panorama, Wagah Border, Maharaja Ranjit Singh -museo, Rambagh-puutarha, Maharaja Ranjit Singhin kesäpalatsi, Harike Wetland ja Bird Sanctuary, Khalsa College, Durgianan temppeli , Bathinda Fort ja Kaiser Bagh Park, ovat myös läsnä täällä. Se on yksi Punjabin parhaista kuherruskuukausikohteista, varsinkin jos haluat tuntea rauhaa uskonnollisiin paikkoihin.

2.Chandigarh:

häämatka places in punjab-Chandigarh

Tämä unionin alue on sekä Punjabin että Haryanan pääkaupunki. Se on kaunis kaupunki, jossa on täydellinen sää ympäri vuoden ja useita nähtävyyksiä kuten Rock Garden, Sukhna-järvi, Leisure Valley, Shanti Kunj, Morni Hills, Chhatbirin eläintarha, Rose Garden, Le Corbusier Center, Sarkaria Cactus Puutarha, Timber Trail, Butterfly Park, Yadvinder Garden, Tuoksu Puutarha, Chandigarh Kasvitieteellinen puutarha ja luontopuisto, Mahendra Chaudhary eläintarha, Chhatbir eläintarha, rivitalo puutarha ja International Dolls museo. Se on epäilemättä yksi Punjabin parhaista kuherruskuukausikohteista.

3.Jalandhar:

Jhoneymoon places in punjab-alandhar

Jalandharilla on runsaasti kulttuuria, perintöä ja uskonnollista historiaa, kuten Imam Nasir Masjid, Tulsi Mandir, Shaheed-E-Azam Sardar Bhagat Singh -museo, Wonderland-teemapuisto, Devi Talab Mandir, Shiv Mandir, , Pushpa Gujral Science City, Company Bagh, Niku-puisto, Rangla Punjab Haveli, Prithvin planeetta ja Sheetla Mandir.

Katso lisää: Häämatka Kohteet Nagalandissa

4.Ludhiana:

häämatka places in punjab-Ludhiana

Suuri kaupunki Ludhianalla on osa temppeleitä, luontoja ja muita nähtävyyksiä. Näitä ovat Lodhi Fort, maaseudun perintö museo, Tiger Zoo, Punjab Agricultural University Museum, Gurudwara Charan Kamal, Maharaja Ranjit Singh War museo, Phillaur Fort, Nehru Rose Garden ja Deer Park.

5.Patiala:

häämatka places in punjab-Patiala

Qila Mubarak Complex, Moti Bagh Palace, Banur, Samana, Baradari Garden, Sheesh Mahal, Darbar Hall, Bir Moti Bagh Sanctuary, Lachman Jhoola ja Kali Temple - nämä ovat muutamia erinomaisia ​​arkkitehtonisia näytteitä, että tämä kaupunki on täynnä. Kun Punjabissa kuherruskuukaudessa on vain käydä Patialaa!

6.Bhatinda:

häämatka places in punjab-Bhatinda

Pieni historiallinen kaupunki Punjabissa, Bhatinda on useita nähtävyyksiä, kuten Bhatinda Fort, Qila Mubarak, Rose Garden, Bhatinda Järvi, Bhatinda Eläinpuisto, Lakhi Jungle, Bir Talab Zoo, Chetak Park ja Dhobhi Bazaar. Se on yksi parhaista kuherruskuukauden pisteistä Punjabissa.

Katso lisää: Paras Honeymoon paikat Orissassa

7.Pathankot:

Pathankot

Sijaitsee risteyksessä Punjab, Jammu & Kashmir ja Himachal Pradesh Pathankot on pieni hiljainen kaupunki. Mukteshwar-temppeli, Ashapurni Mandir, Kathgarh-temppeli, Nurpur-linnoitus, Ranjit Sagar -lahti, Hydraulinen tutkimusasema, Shahpurkandi-linnoitus ja Kali Mata Ka Mandir ovat vain muutamia vierailukohteista.

8.Kapurthala:

häämatka places in punjab-Kapurthala

Guru Nanakin kaupunki, tämä paikka on tärkeä uskonnollinen paikka sikille. Jagatjit-palatsi, Jagatjit-klubi, Elysee-palatsi, Mandir-poukama, Kanjlin kosteikko, Shalimar-puutarha, Nihalin palatsi, Gurudwaran tila, maurien moskeija ovat tärkeitä matkailukohteita tässä.

9.Mohali:

häämatka places in punjab-Mohali

Osa Tri-city-ryhmästä Mohali on paljon nähtävyyksiä. Näitä ovat Rose Garden, Silvi-puisto, Mataur-järvi, Rock Garden, Sukhna-järvi, Sukhna Wildlife Sanctuary, Gurdwara Amb Sahib, Mansa Devi-temppeli, Gurudwara Nada Sahib ja Punjab Cricket Association Stadium.

Katso lisää: Honeymoon kohteet Jharkhandissa

Punjabin ihmiset ovat lämpimiä ja tervetulleita ja valtio on kaunis ja mielenkiintoinen. Se tekee siis upean kohteen kuherruskuukaudelle.

Kuvat Lähde: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

9 + 1 =