9 parasta Honeymoon paikkoja Intiassa tammikuussa kuvia

Kaikki ne intiaanit, jotka haluavat mennä ulkomaille nauttimaan kuherruskuukaudestaan, eivät tiedä, mitä he puuttuvat! On olemassa lukuisia kauniita kohteita täydellinen romanttinen lomille Intiassa, täydellinen kaikille kuukausille ja vuodenaikoille. Täällä lähetämme tammikuussa yhdeksän parasta häämatkapaikkaa Intiassa kuvien kanssa.

Häämatka Kohteet tammikuussa Intiassa:

1. Agra:

Häämatka Places In India In January

Yksi Taj Mahalin maailman seitsemästä ihmeestä on edelleen irvistyttävä rakkauden symboli. Mikä voisi olla parempi kuin ottaa puolisonne tämän ikivanhan rakennuksen seinien sisällä ja tuntea rakkauden, joka ympäröi tätä muistomerkkiä kuin peitto. Agra, tämän suuren rakennuksen taloon on myös muita historiallisia rakennuksia, kuten Agran linnoitus, Chini ka Rauza, Ram Bagh, Mariyamin hauta ja niin edelleen. Tämä on epäilemättä yksi parhaista paikoista menossa häämatkaan Intiassa tammikuussa.

2. Daman ja Diu:

Daman and Diu

Daman ja Diu on paikka täynnä Intian kauneimpia rantoja. Täältä löydät kultaista sekä valkoista hiekkaa, jotka sekoittuvat kirkkaaseen siniseen valtamerelle, tuoksuvat auringon säteet. Rannat täällä ovat yksi parhaista paikoista olla kuherruskuukauden Intiassa, tammikuussa.

3. Jaisalmer:

Jaisalmer

Jaisalmerin kulttuurimaisemassa olevassa tilassa on kauniit linnoitukset, vanha Havelis ja upeat huvilat, jotka kaikki soveltuvat hauskanpidon hauskanpitoon. "Kultainen kaupunki", kuten sitä kutsutaan usein, tuntee mysteeriä ja romantiikkaa ilmassaan ja talvikuukausien täydellisen sää, mikä on yksi tammikuun parhaista Intian kuherruskuukausikohteista. Tazia-torni, Patwon ki Haveli, Desert safari -näyttelyt, temppelit ja Kultainen linnoitus ovat vain harvoja paikkoja vastavuoroisten parien nauttimaan.

Katso lisää: Paras paikka kuherruskuukauden Intiassa maaliskuussa

4. Lonavala:

Lonavala

Tammikuun talvikuukausina keskimmäisellä korkeudella sijaitsevilla vuoren asemilla on romanttisin sää, miellyttävä lämpötila ja usein tuulet. Lonavala, joka on yksi tällainen sijainti, on yksi maalauksellisimmista turistikohteista Maharashtrassa. Sen läheisyys suurille kaupungeille, kuten Pune ja Mumbai, tekee siitä ihanteellisen pienen tauon kaupunkimaisen elämän ja ympäristön ympäristöstä houkuttelevilla vehreillä kukkuloilla, viileillä tuulilla ja useilla nähtävyyksillä, mikä on paras paikka kuherruskuukaudelle Intiassa tammikuussa.

5. Kasauli:

Kasauli

Kasauli on toinen pieni kukkulapaikka, joka on koristeltu kauniiksi laajoilla metsillä ja metsillä, jotka ovat täynnä tammi- ja mäntymetsää. Koko seikkailu, jossa luonnonkaunis maisema, mukulakivisiä reittejä ja viktoriaanisia kartanoita, antaa asemalle romanttisen ilmapiirin, joka muistuttaa matkailijoita vanhoista brittiläisistä aikakausista. Se on paras paikka käydä tammikuussa Intiassa häämatka.

6. Bhimtal:

Bhimtal

Toinen kaunis kukkula-asema, joka sijaitsee Kumaon-kukkuloiden sylissä Uttarakhandissa, on Bhimtal. Kuitenkin, mikä houkuttelee matkailijoita tähän paikkaan ei ole viileä tuulta tai kukkuloita vaan Bhimtalin järvi ja sen keskusta. Viehättävä maisema ja kauniit rakennukset ja rakenteet tekevät siitä yhden parhaista häämatkapaikoista, jotka vierailevat Intiassa tammikuussa.

Katso lisää: Paras paikka vierailla huhtikuussa Intiassa Honeymoon

7. Alleppey:

Alleppey

Sijaitsee Keralassa, Alleppey kutsutaan usein "Venetsian idän". Tämä paikka on romanttinen, täynnä useita nähtävyyksiä ja aktiviteetteja, jotka mahdollistavat vieraat. Se on paratiisi villieläinten ystäville varsinkin. Ruoka täällä on ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen, erityisesti riisiviini.

8. Coorg:

Coorg

Pieni kukkulapaikka Karnatakassa, Coorg tunnetaan rauhallisesta ja rauhallisesta ympäristöstä. Kaveri-joki kulkee laaksensa läpi. Tämä tekee maisemista entistäkin kiehtovan. Keskellä tätä hiljaista ja yksinäisyyttä ovat läsnä lomakohteet, Iruppu ja Abbey Falls, Nagarhole National Park, Dubare Elephant Camp ja muita tällaisia ​​nähtävyyksiä. Se on yksi Intian parhaista matkailukohteista häämatkaajaksi.

9. Andaman ja Nicobar Islands:

andamaanien and Nicobar Islands honeymoon january

Nämä ovat noin 572 pientä saarta. Niissä on mahtavia maastoja, jotka ulottuvat tasangoista ja rannoista kivikkoisiin kukkuloihin ja vuoristoihin. Scenic maisema, joka olet varma sidottu on tämän paikan tärkein vetovoima. Tämän romanttisen maiseman ansiosta se sopii erinomaisesti häämatkaan Intiassa tammikuussa.

Katso lisää: Honeymoon kohteet Intiassa marraskuussa

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

65 − 56 =