9 parasta hiustensiirtolaitosta Lucknowissa Tyylit elämässä

Lucknowin tunnelma on sama kuin vanha kulttuuri. Kaupungin modernien ja huipputeknisten lääketieteellisten voimavarojen kehittäminen on kuitenkin kasvanut nopeasti. Lucknow tarjoaa asukkailleen parhaan lääketieteellisen tilan ja hoidon. Jos etsit turvallisia ja tehokkaita hiustensiirtopotentiaalia kaljuuntuneisuuden hoitamiseen, kaupungissa on tarjolla vaihtoehtoja tarjoamaan sinulle. Tarvitset kätevästi luettelon joistakin Lucknowin parhaista hiustensiirtokeskuksista.

Hiustensiirto Lucknowissa:

Tässä on luettelo 9 parhaasta hiustensiirtopalvelusta lucknowissa osoitteissa, jotka voit valita.

hiukset transplant centers in lucknow

1. Reviva Advanced Hair Grafting Clinic:

Reviva Hair Grafting Clinic tarjoaa kaikenlaisia ​​kauneuden ja hiusten kirurgisia hoitoja parantaakseen kauneutta. Klinikalla toimii Dr. M M Gupta, kuuluisa muovi-, kosmetiikka- ja hiustensiirto-kirurgi. Hän on erittäin pätevä ja viimeistellyt koulutuksensa parhaasta ja vanhimmasta plastiikkakirurgian laitoksesta. Käy verkkosivustolla varaamaan tapaamisesi nyt.

Verkkosivusto: www.gangahairgrafting.com

2. Sparsh Klinic Lucknow:

Luonnon erikoislääkärin Dr. Ankit Kapoorin johdolla Sparsh Klinic Lucknowissa on maailmanluokan infrastruktuuri ja innovatiiviset tekniikat takaamaan 100% onnistuneet tulokset. Varaa tapaaminen ja saat takaisin rehevän hiusten kasvun käyttämällä FUE- ja FUT-oksastustekniikoita.

Osoite: 4/491, Vivek Khand, Lähellä Patrakar, Puram Croassing, Gomti Nagar, Lucknow - 226010

Katso lisää: Hair Transplant Centers Ahmedabadissa

3. Diva Clinic:

Diva Clinic on super erikoisuus hiustensiirto ja kosmeettinen leikkaus keskus. Klinikka toimii Dr. Vivek Kumar Saxenan ja hänen kansainvälisesti koulutettujen pätevien hiusleikkaajiensa joukossa, joilla on yli 500 tapausta. Diva-klinikalla saat takaisin luonnollisesti karkeat hiukset vain yhden istunnon aikana. Dr. Vivek Kumar Saxena on myös Aasian Hiustartuntoyhdistyksen arvostettu jäsen.

Verkkosivusto: www.divahairlko.com

4. Derma-klinikka:

Derma Clinic on kasvava suosio Lucknowissa laadukkaiden hiustensiirto- ja restaurointipalveluiden tekemiseksi helposti edullisilla hinnoilla. Kaikki tekniikat ovat samansuuruisia kuin kansainväliset standardit. Derma Klinicissa hiustensiirto-kirurgi ovat erikoistuneet suoraan hiusten implanttiin tai DHI-menetelmään, jotta saat näkyviä tuloksia vain yhdessä istunnossa.

Verkkosivusto: www.dermaklinic.com

5. Perfect Hair Transplant:

Täydellinen hiustensiirto on Lucknowin edelläkävijä hiustensiirtokeskuksen. Täällä he käyttävät kaikkein innovatiivisimpia ja parempia hiusten palautustekniikoita, jotka ovat arpeutta ja kipua vähemmän. Heidän kirurgiryhmänsä ovat kansainvälisesti koulutettuja ja ovat erikoistuneet kosmeettisten ja plastiikkakirurgian alalla.

Verkkosivusto: www.perfecthairtransplant.com

Katso lisää: Paras hiustensiirto Jaipurissa

6. Dr. Sumit Malhotra:

Dr. Sumit Malhotra on yksi Pohjois-Intian parhaista hiusten ja kosmeettisten siirrännäisnahkojen hoidosta. Hän on myös kultamitalin lista M Ch. ja on tehnyt laadukkaita hiustensiirtopalveluja yli 10 vuoden ajan. Dr. Sumit on erikoistunut sekä FUT- että FUE-hiusten palautusmenetelmiin. Mene vaikka verkkosivuilla saada nopeasti tapaaminen tämän asiantuntijan hiusneula kirurgin.

Verkkosivusto: www.indiancosmeticsurgeon.com

Hiukset Transplant In Lucknow

7. Dr. Rajat Kumar Srivastava:

Dr. Rajat Kumar Srivastava on veteraani hiusten ja kosmeettisten leikkausten alalla. Hänellä on kokemusta lukuisista elinsiirtojen hoitamisesta yli 10 vuoden ajan. Dr. Rajatilla on myös konsulttiryhmän asema Apollo Gleneaglesissa Lucknowissa. Hän tarjoaa parasta FUT- ja FUE-hiuskorjauskäsittelyä erikoisammattiklinikalleen. Hänen klinikallaan on otettu täysi huolenaihe ja heidän menestystasot ovat erittäin korkeat.

Verkkosivusto: www.timespiders.co.in/rks

Katso lisää: Hiustensiirto Indoreissa

8. Evolve Clinic:

Evolve Clinic on erikoisuus, esteettinen hiukset ja kosmetiikka-elinsiirtokeskus, joka sijaitsee hyvällä paikalla Lucknowissa. Heillä on joukko asiantuntijoita ja päteviä kirurgeja, jotka ovat johdonmukaisesti toimittaneet hyviä tuloksia. Evolve klinikka pyrkii toimittamaan asiakkailleen maailmanluokan hoitoja kohtuullisin hinnoin.

verkkosivusto: www.evolveclinic.in

9. Dr. Batra:

Dr. Batra's on tunnettu karva- ja kosmeettisten siirtoasemien klinikka paitsi Lucknowissa, mutta on perustanut keskuksia eri kaupunkeihin koko Intiassa. Kaikki niiden asiantuntijahirret ovat kansainvälisesti koulutettuja sekä tavanomaisissa että innovatiivisissa hiusten palautusmenetelmissä. Saat lisätietoja palveluista verkkosivuilla.

Lucknowin paras hiustensiirtopotilas auttaa sinua näyttämään 10 vuotta nuoremmalta. Hanki tapaaminen jonkun toisen kautta!

Leave A Comment

− 1 = 9