9 parasta historiallista smaragdoraamua ja sen merkitys

Kuten hindu-mytologiassa todettiin, sana emerald otettiin sanskritista sana marakata tarkoittaa vihreää kasvaa. Se tunnetaan myös nimellä Panna. Näitä jalokiviä pidetään kolmas kaunein ja yleinen jalokivi. Kaikkien hued-jalokiviä muistuttavat smaragdit arvioidaan käyttämällä neljää olennaista parametria, jotka ovat neljä Cs-väriä, kirkkautta, leikkaa ja karaattia.

Se on hyvin siunattu kivi elohopean planeetalla, ja sitä on pidetty toivon symbolina. Kiven teho on kevätkaudella tehokkaampaa ja tarjoaa hyvän terveyden, rikkauden ja onnellisuuden. Se esiintyy väreissä, jotka vaihtelevat keltavihreästä sinivihreään ja perusväri välttämättä on vihreä. Se on perinteinen jalokivi ihmisille, jotka ovat syntyneet toukokuussa sekä ihmisille, joilla on horoskooppimerkkejä Härkä, Kaksoset ja joskus syöpä.

Emerald kiven tyypit ja niiden merkitykset:

Tässä on luettelo yhdeksästä parhaasta loistavasta smaragdin jalokivestä eri väreissä rengasvalmisteluissa Intiassa.

1. Chalk Emerald Stone:

smaragdi gemstones

Tämä on maailman hienoimpia kolumbialaisia ​​smaragdeja, joiden paino on 37,82 karaattia. Se tunnetaan sen laadusta ja väristä. Alkuperäisiä ihmisryhmiä käytti näitä vihreitä jalokiviä vähintään 1000 vuotta ennen Espanjan valloittajien tuloa 1600-luvulla.

2. Duke of Devon Shire Emerald:

herttua of Devon shire Emerald

Duke of Devon shire smaragdi jalokivi on erinomainen leikkaamaton jalokivi löytyy kaivoksen Muzo Santa Fe de Bogota, Columbia, joiden paino 1383,95 karaattia. Se päättyy kuusikulmainen muotoinen kide ja sillä on suuri avoimuuden alue, joka tekee siitä poikkeuksellisen muilta smaragdeja jalokiviä.

3. Gachala Emerald:

Gachala Emerald

Se on kaunein smaragdi jalokivi, joka on nimetty sen paikan kunniaksi, jossa se löytyy, eli Gachala. Se on maailman kuuluisin ja arvokas smaragdi, joka löytyy Vega De San Juanin kaivoksesta, Columbia. Kiteen väri on puhdas syvän vihreä ja näyttää olevan läpinäkymätön, jonka paino on 838 karaattia. Useimmat näistä kivistä tunnetaan niiden läpinäkyvyydestä ja loistosta.

4. Mogul Mughal Emerald:

moguli Mughal Emerald

Se on maailman suurin kaiverrettu suorakulmainen leikattu smaragdi, jonka paino on 217.80 karaattia. Se on symboli saavutuksista kulttuurissa, kirjallisuudessa ja taiteessa, jonka Intia saavuttaa Mughal-aikana. Se on tummanvihreä väri emerald, joka löytyi alunperin Kolumbiasta.

Katso lisää: Topaz Gemstone Edut

5. Patricia Emerald:

Patricia Emerald

Patricia emerald saa nimensä kaivoksen omistajan tyttärestä. Se on yksi suurimmista helmi-jalokiviä, jonka paino on 632 karaattia. Se on erinomaisen värinen jalokivi, jossa on tummia vihreitä ja sinisiä sävyjä. Se on muodoltaan ainutlaatuinen eli sen muoto on kuusikulmainen ja hieman pitempi kuin muut kiteet.

6. Bahia Emerald:

Bahia Emerald

Bahia Emerald on yksi maapallon epämiellyttävän smaragdin suurimmista kiveistä, ja se oli paljastettu kaivoksesta Brasiliassa Bahiassa. Se on suuri kivi, joka on valmistettu noin yhdeksästä jalokivestä. Sanotaan olevan yhdeksän kivenhinnan suurin smaragdi.

Katso lisää: Ruby Gemstone

7. Synteettinen Emerald:

synteettinen Emerald

Niitä kutsutaan useimmiten erilaisista koostumuksista ja rakenteista johtuen laboratoriossa luotu smaragdi, mutta se ei ole olemassa ennen kuin Chatham alkoi tuottaa sitä 1930-luvulla. Jos verrataan tätä smaragdaa luonnollisiin smaragdeihin, ne osoittautuvat parhaiksi sen selkeyden ja rakenteen vuoksi. Ihmiset mieluummin ostavat tätä kiveä sen ulkonäön ja edullisempien kustannusten vuoksi.

8. Red Emerald:

Punainen Emerald

Nämä smaragdi jalokivet tunnetaan myös nimellä Red Beryl tai Bixbite. Se on harvinainen jalokivi kaikkien beryl-jalokivien joukossa. On arvioitu olevan noin 9000 rubiinia. Tällä hetkellä se löytyy vain yhdestä paikasta maailmassa ja se on Wah Wah -vuorilla Yhdysvalloissa.

Katso lisää: Gemstone Opal

9. Afrikkalainen Emerald Gemstone:

afrikkalainen Emerald Gemstone

Koska kolumbialainen smaragdin tuotanto on laskenut harvinainen ulkonäkö ja valtava hinnoittelu, afrikkalainen smaragdi on tullut auringonvaloon. Sen kevyt hued vihreä väri tekee siitä hienovaraisemman ja miellyttävämmän naisten keskuudessa. Afrikkalainen smaragdi on väriltään sinertävän vihreä väri, joka vaihtelee syvyyden ja voimakkuuden mukaan. Pohjustus tehdään helmen ulkonäön parantamiseksi. Käytetty öljy on väritöntä öljyä tai hartsia.

Emeralds jalokiviä pidetään pyhä kivi, koska ne tulevat eri loistaa ja väriä riippuen minun paikkaan. Emerald jalokiviä on useita etuja, jotka vastaavat puheen, muistin, viisauden, lyhyen matkan ja voiman. Nämä jalokivet ovat rakkauden ja anteliaisuuden symboleja.

Hanki tämä Panna tai vihreä jalokivi! Käytä ja ota elämän ongelmat ratkaistu! Siirry vihreään ja vihreää onnea.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 2