9 Parasta Funky-T-paitojen miesten ja naisten 2018 | Tyylit elämässä

T-paidat ovat väistämätön osa jokaisesta vaatekaapista. T-paidat ovat yksi parhaista rento kuluu koskaan. Tavallisten t-paitojen lisäksi on olemassa tyylejä t-paitoja, joissa on erilaisia ​​malleja, jotka soveltuvat erilaisiin tapahtumiin. Funky-t-paidat ovat upeita taiteellisia luomuksia yksinkertaisissa t-paidoissa. Ajatusprosessi, joka menee näiden funky-t-paita-mallien tekemiseen, on tärkeä asia. Kaikille rento-tapahtumille nämä funky-t -paidat ovat ihanteellinen valinta.

Uusimmat Funky T Shirt mallit miehet ja naiset:

Alla mainitaan 9 parasta funky-t-paitaa varmasti kiinnittää huomiota,

1. Skull Funky T Shirt:

Kallo Funky T Shirts

Kallon kuva on klassinen funky-teema ja sitä rakastavat monet miehet. Tämä kirkkaan oranssi t-paita, jossa on valkoisen pääkallon kuva, on klassinen. Tämä funky t-paita on pyöreä kaulus ja on valmistettu hyvästä materiaalista.

2. Merkki Funky T Shirts:

Merkki Funky T Shirts

Yksi tärkeimmistä design-ideoista miesten miesten t-paidoissa on hahmo Mahatma Gandhi rauhanvietollaan viileässä sinisessä t-paidassa. Nämä todellinen elämä tai sarjakuvahahmot on kuvattu funky tavalla. Tässä sinulla on Mahatma Gandhin luonne.

3. Logo Funky T Shirt:

Logo Funky T Shirt

Jotkut funky-t-paitot myös leikkivät brändin logolla. Puma-tuotemerkki ja logo muuttuvat Comaan. Nämä brändin ja logon muutokset ovat erittäin suosittuja funky t -paidassa.

4. Sanonta Funky T Shirt:

Sanamuoto Funky T Shirt

Suuri osa naisten funky t -paidoista on sanallisia, jotka ovat typeriä tai koomisia. Tämä on harmaasävyinen t-paita, jossa on tekstiä musta. Pyöreä kaula-paita on naisille erittäin mukava.

5. Suunnittelija Funky T Shirts:

9 Parasta Funky-T-paitojen miesten ja naisten 2018 | Tyylit elämässä

Hanki itsellesi miesten tyylikäs t-paita suunnittelija-tyyliin. Tässä t-paita, jossa on kaksi väriä, tehdään maalimallin avulla. Musta maali ja valkoinen sekoitetaan yhdessä kuistista. Valitse sellaiset upeat funky-t -paidat saadaksesi viileän tyylin osamäärä.

6. Valokuvaus Funky T Shirts:

Valokuvaus Funky T Shirts

Valokuvaus on toinen hieno aihe, jolla on funky-mallit. Nämä funky-t -paidat kavereille ovat hauskoja valokuvaus sanoja, joissa on kuva kamerasta. Nämä voivat olla leikkisä, sarkastinen tai fiksu sanamuoto.

Katso lisää: Suunnittelijapaita miehille ja naisille

7. Mukautetut Funky T Shirts:

Räätälöidyt Funky T Shirts

Yksi parhaista tavoista saada funky t-paita on saada se räätälöitynä. Nämä funky-t-paidan mallit ovat paljon luonteeltaan ja ne voidaan tehdä haluamallasi tavalla. Täällä on kaksi t-paitaa, joissa on pari teemaa, jotka ovat funkyja.

8. Qwerty Funky T Shirts:

qwerty Funky T Shirts

Valitse tämä upea funky-teema t-paidallesi. QWERTY-suunnittelu on tehty eri tyyleillä. Jotkut painettu näppäimistö tai kuten tämä, joka näyttää palapelin muotoilulta, joka voidaan kirjoittaa päälle. Valitse paras muotoilu ja tee se erityiseksi.

Katso lisää: Matching Family T Shirts vuodelle 2017

9. Animal Teema Funky T Shirts:

eläin Theme Funky T Shirts

Funky-t-paitoja naisille on toinen osio, jossa sanat ja iskulauseet tekevät merkin. Myös eläinten teemoja käytetään suuresti. Täällä koira kuvataan lääkärinä. Valitse suosikki eläin saada hauska t-paita.

Funky-t-paidat ovat paras tapa pysyä viileänä ja tyylikkäässä. Nämä t-paidat sekä miehille että naisille tulevat erilaisiin tyyleihin. Valitsit sinä sanovat paljon sinusta. Valitse haluamasi paras kuvake ja muokkaus ja muokkaa sitä.

Katso lisää: Paras Geek T-paita miehille ja naisille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

79 − = 74