9 parasta etsivät Bomkai Sarees kuvia Tyylit klo LIfe

Nämä ovat periaatteessa käsin kudotut sarees tehty Odishassa, Intiassa. Nämä saree-merkinnät ovat peräisin Bomkain alueelta, joten nimi. Jos haluat jotain todella etnistä ja tyylikästä samanaikaisesti, nämä sarees sopivat täydellisesti sinulle. Ne urheilevat erittäin kaunista muotoilua reunuksilla, keskiosalla, rajoilla jne. Ja melkein koko saree urheilu hurmaava väri. Joskus saatat nähdä useamman kuin yhden värin yhdistelmän. Se on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista sareeistä, ja jopa korkealaatuiset suunnittelijat valitsevat joskus tämän sareesin tulevan mestariteoksensa perusmateriaalina.

Tässä artikkelissa tarjotaan kaikkien aikojen paras 9 Bomkai sarees kuvien kanssa.

1. Bomkai Red And Golden Saree:

bomkai sarees

Katsokaa hyvä esimerkki tästä mallista? Oletko nähnyt kauniimpaa versiota perinteisestä intialaisesta ulkonäöstä, joka on kaunistettu niin, että se on alkanut piiristä tai Odishasta? Luultavasti ei! Se on yksi kaikkien aikojen parhaista Bomkai sareeistä ja luultavasti kaikki rakastavat sitä. Se näyttää täysin viileältä kaikki pienet kuvioita tehty sen avulla kultainen väri. Jos olet valmis urheilemaan jotain todella intialaista ja joka näyttää tyylikkäältä samaan aikaan, niin tämä on sinulle tarkoitettu.

2. Paras Bomkai Silk Saree:

Bomkai Sarees-Best Bomkai Silk Saree 2

Bomkai silkki sarees ovat myös hyvin tunnettu. Ihmeellinen kuvio tällä saree käyttäen punaista ja ruskea väri on erittäin houkutteleva ja melkein kukaan rakastuu tämän sägeen kuvioon. Mallineihin kuuluu rajan suunnittelu ja kultaiset pienet pyöreät mallit, jotka on tehty sareen punaisella osalla. Se on yksi niistä saree, joita nainen voi käyttää aikana Ganesh Chaturthi tilaisuudessa, Bengali Durga Pujas, Diwali jne. Ja paljon muuta.

3. Keltainen Bomkai Silk Saree:

Bomkai Sarees-Yellow Bomkai Silk Saree 3

Kun sinulla on tämä houkutteleva suunnittelija saree teidän puolellanne, mahdollisuutesi vaikuttaa ihmisiin on loputonta. Tässä Sareessa tehty silmäänpistävä kuvio on mainitsemisen arvoinen, ja sinä pystyt katsomaan täysin jumalallista tässä erityisesti design-materiaalissa.

4. Kultainen sinappi väri Bomkai Sarees:

Bomkai Sarees-Golden Mustard Color Bomkai Sarees 4

Jos olet valmis urheilemaan hyvää Bomkai sareeä, tutustu sitten tähän suunnittelijaan. Se soveltuu urheiluun juhla-aikana. Keltaisen sinapin värin pohjaan tehty musta kuvio on myös erittäin houkutteleva.

Katso lisää: Sifonki Sarees

5. Khaki Bomkai Saree:

Bomkai Sarees-Khaki Bomaki Saree 5

Tämä kaki väri saree tekee sinusta näyttävän todellisen intialaisen naisen. Intian poliisivoimat edustavat yhtenäisen värin. Näin ollen, kun käytät tätä saree edustaisit myös jaloa tarkoitusta.

6. Red Indian Art Bomkai Saree:

Bomkai Sarees-Red Indian Art Bomkai Saree 6

Kuinka usein näet saree-urheilulajin niin taiteellisen mallin siitä. Tässä erityisessä Bomkai saree -työtaiteessa taiteellinen kuvio ulottuu lähes rajojen yli ja levittäytyy myös rajojen yli.

Katso lisää: Designer Georgette Sarees

7. Handloom Bomkai Saree:

Bomkai Sarees-Handloom Bomkai Saree 7

Tämä saree on Bomkain ylpeys. Muista, että kun urheilette tätä saree, edustat Orissa-koko saree-liiketoimintaa, jonka avulla voit käyttää sitä ylpeänä ja erittäin luottamuksellisina.

8. Box Bomkai Saree:

Bomkai Sarees-Box Bomaki Saree 8

Tämä vielä toinen käsityö saree, joka eroaa muista tässä artikkelissa käsitellyistä. Se näyttää erittäin houkutteleva muotoilu tehdään keskellä osa ja on sovellus enemmän, että yksi väri ja yksi tyyppinen muotoilu tässä saree.

Katso lisää: Tant Cotton Sarees

9. Bomkai Handloom Saree:

Bomkai Sarees-Bomkai Handloom Saree 9

Tämä punainen saree on erittäin hyvä ruskea väri suunnittelu tehdään rajojen. Punainen kuvio, jota käytetään tekemään niitä on melko houkutteleva ja lähes kaikki rakastavat niitä.

Bomkai sarees ovat yhtä perinteisiä kuin muut saree. Itäsuomalaiseen Intiaan kuuluvaksi se ei välttämättä ole niin suosittua, vaan se on jotain, joka kannattaa tarkistaa ja pilata.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Leave A Comment

77 − = 68