9 parasta aurinkovoidetta rasvaiselle iholle Intiassa Tyylit elämässä

Luonnollinen öljy ihollesi vaihtelee usein erilaisten sääolosuhteiden mukaan ja jopa ihon kyvyn hallita sitä. luonnollista öljyä, joka on vähäisessä määrin toivottavaa, kutsutaan sebumiksi, joka erittyy ihosi huokosista. Usein liiallinen sebum-tuotanto laajentaa näitä huokosia, jolloin liiallinen lika ja öljy pysyvät kiinni, mikä aiheuttaa allergioita ja aknea.

Sitten on ankara aurinko, joka saa hieman enemmän huomiota pehmeämpään herkempiin kerroksiin ihon alle vahingoittamalla ihosoluja sisältä. Siksi on saatavilla joitain aurinkosuojatuotteita, jotka huolehtivat erityisesti rasvaisista nahoista, jotta öljy voidaan sulkea, kun taas SPF tekee sen taikaa.

Aurinkosuojat rasvaiselle iholle Intiassa:

Tässä on paras 9 parasta aurinkosuojaa rasvaiselle iholle Intiassa.

1. Orgaaninen sadonkorjuu rasvaiselle iholle:

aurinkovoiteet for oily skin

Luonnonmukainen sadonkorjuu antaa sinulle täydellisen yhdistelmän orgaanisia uutteita, jotka on sekoitettu suojaavaan aurinkosuojattuun kermaan, joka antaa sinulle täydellisen aurinkosuojauksen UV A- ja B-hoitoineen. Pääaineosa oli oliiviöljy ei pidä hämätä, koska oliiviöljy kosteuttaa ihoa, mutta myös imeytyy kasvavaan luonnolliseen öljyyn kasvoiltasi, jolloin sinut kuivuu ja matta. Se on paras aurinkovoide rasvaiselle iholle.

2. Kaya Skin Clinic päivittäin käyttää aurinkovoidetta rasvaiselle iholle:

Parhaat Sunscreens For Oily Skin 2

Päivittäinen aurinkosuoja suojaa sinulle rasvaista ihoa, Kayan aurinkovoidetta on SPF15, joka muodostaa suojan ihoa vasten, joka imee kovia säteitä niin, että ihosi pysyy suojassa. Auringonsuojaimen lisäksi Kaya on ihonhoitotuote, joka hoitaa myös vaurioituneita soluja uudistamalla ja uudistaen ihon solutasolla. Se on hyvä aurinkosuoja rasvaiselle iholle.

3. Lotus Herbals 3 in 1 Matte Lock Päivittäinen aurinkosuoja:

Parhaat Sunscreens For Oily Skin 3

3-in-1-efektin ansiosta tämän tuotteen ensisijaiset toiminnot ovat aurinkosuojaus, jossa on mattapintainen vaikutus, hehkuva hehkuva iho ja sileä ja hellä ihon pintakuvio. Sopii päivittäiseen käyttöön, tämä aurinkovoide imeytyy ylimääräiseen öljyyn ja säätelee niiden tuotantoa, jotta iho tuntuu hyvältä koko päivän. Se on paras lotus aurinkovoide rasvaiselle iholle.

4. Cetaphil Day Long Light -geeli:

Parhaat Sunscreens For Oily Skin 4

Cetaphil -päiväinen vaalea geeli on geelipohjainen aurinkovoite, joka nostaisi öljyn ja epäpuhtaudet heti kasvoilta samalla, kun se tarjoaa vedenpitävän pitkäaikaisen auringonsuojan. Sisäkudosten käsittely Cetaphil yrittää korjata ja rekonstruoida vaurioitunutta ihoa samalla, kun SPF30 antaa sinulle vankan UV-säteilysuojan.

5. Neutrogena Ultra-Sheer kuiva kosketus aurinkopaneeli:

Parhaat Sunscreens For Oily Skin 5

Päivittäisen aurinkovoidetta varten SPF50 on melko vahva kilpailija, joten se voi olla juuri oikea valinta kesän noonkierroksille tai päiväkorteille. Erittäin kauniit kaavat tekevät kermasta helposti taipuisiksi niin, ettei naamalle ole mitään merkkejä ylimääräisestä öljystä tai kakkuista. Se on yksi parhaista aurinkovoiteista rasvaiselle iholle.

Katso lisää: Voiko aurinkovoidetta estää parkituksen

6. Lakme 9-5 Mattifying Sunscreen rasvaiselle iholle:

Parhaat Sunscreens For Oily Skin 6

9 - 5 märkivä aurinkovoide puhuu itsestään, missä avainsuojan on työskenneltävä tarjoamalla sinulle pitkäikäinen aurinkosuoja. Sulka kevyt kaava pitää ihon hydratoitu mutta silkkiä pehmeä niin, että et tunne ihoa painaa alas paineella . Se on paras aurinkovoide rasvaiselle iholle.

7. VLCC hiki vapaa aurinkovoide rasvaiselle iholle:

Parhaat Sunscreens For Oily Skin 7

Tässä annettava SPF40 riittää, että pidät aurinkolääketieteellistasi tarkistuksen aikana, kun hiki vapaa kaava pitää ihosi kevyesti ja kuivana. Tämä auttaisi välttämään tarpeetonta kiiltoa ja hikoilua pinnalle kasvoillesi antaen täydellisen UV-säteilysuojan. Tämä on paras aurinkosuoja rasvaiselle iholle Intiassa.

Katso lisää: Aurinkosuojatuotteet Akne Prone Skin Intiaan

8. Proactiv Daily Protection Plus aurinkosuoja rasvaiselle iholle:

Parhaat Sunscreens For Oily Skin 8

Proactiv on hoitomerkki, joten voit luottaa tähän tuotteeseen herkälle ihollemme. Tämä aurinkosuojamuki on SPF30 ystävänsää, joka auttaa sinua torjumaan aurinkoa. Se on paras aurinkovoidetta rasvaiselle iholle.

9. L'Oreal Paris UV suoja Aqua Essence aurinkosuoja rasvaiselle iholle:

Loreal-paris-UV-suoja-turkoosi-ydin-aurinkovoidetta-for-rasvainen iho

Tähän tuotteeseen perustuva kerros on vettä, joka sopii erinomaisesti rasvaiselle iholle samalla kun se antaa täydellisen suojan auringonvalolle. Lievä iholle ja kevyt, tämä tuote on myös osuma anti-ikääntymistä ja ihon vaurioita herätyksen. Se on paras aurinkosuoja Intiassa rasvaiselle iholle.

Katso lisää: Hyvä aurinkovoide herkälle iholle

Leave A Comment

13 − = 11