9 parasta amerikkalaista ruokaa Tyylit elämässä

American Streetissa ruoka ei tunne rajoja. New Yorkista Los Angelesiin, San Franciscosta New Orleansiin, jokainen kaupunki ruokkii gourmet-katuelämää, joka eroaa oman historiansa ja kulinaarisen tunnelmansa. Useimmille kaupunkilaisille, syöminen liikkeellä on tullut elämäntapa suurelta osin nopean elämän takia. Se sopii hyvin heidän ruokaansa pyöriin. Jotkut Amerikassa löydetyistä katuelementeistä ovat peräisin ulkomailta, mutta niitä on muokattu amerikkalaisella kierroksella, kun taas toiset ovat aitoja herkkuja. Katsotaanpa joitakin American Streetin ruoka-alaluetteloita.

American Street Foods List:

Kuuma koira:

amerikkalainen street food

Tämä grillattu tai höyrytetty makkara sianliha, naudanliha tai kana tarjoillaan viipaloitu pulla ja koristeita kuten sinappi, majoneesi, ketchup, juusto, chili, maistele ja sipulit on maan kuuluisa ja suosikki kaikista katuruokia. Vaikka makkara tai Franks ovat saksalaista keksintöä, siitä tuli kaikki amerikkalainen, kun se pantiin sisälle pullaan.

Juustopihvi:

9 parasta amerikkalaista ruokaa Tyylit elämässä

Philly-juustopihvi, kuten tiedetään, on aito Philadelphian herkku, joka on valmistettu ohuesta viipaletuista pihvin ja sulatetun juuston paloista pitkässä karkeassa rullassa. Juustopihvin maku on tyypiltään juustotyyppistä, johon juustohunaja, provoloni ja amerikkalainen katukauppatuote ovat tavallisimpia, kun taas lisättyä makua varten voi olla lisätty makuja, kuten paistettuja sipulia, paistettuja sieniä, ketsuppia ja kuumia tai makeita paprikaa.

Katso lisää: Best Street Food Thaimaassa

gyroskooppien:

9 parasta amerikkalaista ruokaa Tyylit elämässä

Tämä kreikkalainen herkku esiteltiin Amerikalle vuodesta 1965 lähtien Chicagossa. Amerikkalainen kosketus sisältää karitsasta tai naudanlihasta valmistetun lihan tai molempien yhdistelmän, joka on kääritty leivälle, joka muistuttaa tavallista kreikkalaista pitaa. Kääre on koristeltu perinteisellä tomaatti-, sipuli- ja tzatziki-kastikkeella, mikä tekee siitä osuman kaduilla.

pretzels:

9 parasta amerikkalaista ruokaa Tyylit elämässä

Hitsaus kaikkialla Euroopassa, sakset valmistivat pohjois-Amerikalle Sveitsin Saksan maahanmuuttajat 1800-luvun lopulla. Leivonnaisen solmun muotoinen taikina tuli kuuluisa Philadelphian välipala. Pretzels maistuu parhaiten, kun maustetaan suolalla ja kastetaan sinappiin.

Katso lisää: Main Street kiinalainen ruoka

Pizza:

9 parasta amerikkalaista ruokaa Tyylit elämässä

Amerikkalainen pizza, jossa on lukuisia tyylejä ja muunnelmia nykymaailmassa, on vain rento muistomerkki klassiseen italialaiseen pizzaan. Mozzarellan, suolakurkkujen, ananaksen, chilipaprikan tomaattien ja monien muiden maustettujen täytteiden kanssa jokaisella kaupungilla on oma ainutlaatuinen tyyli, jota amerikkalaiset eivät voi saada tarpeeksi.

Ranskanperunat:

9 parasta amerikkalaista ruokaa Tyylit elämässä

Nämä paistetut perunalastut tuoreesta rasvakeittimestä ovat tavanneet menestystä Amerikan kaduilla. Olivatpa sitten maustettuja paprikaa tai juustoa, kalkkikiveä, majoneesia tai sinaparta, tai vain selkeästi, nämä rapeat kultaiset kavennukset ovat totta yleisön miellyttäviä. Tämä on kuuluisa amerikkalainen Street Food.

Katso lisää: Korean Street Food Recipes

ohukaisia:

9 parasta amerikkalaista ruokaa Tyylit elämässä

Ranskasta, Bretagestasta peräisin olevat crepes on tullut erittäin suosittuja Amerikassa, jossa on useita crêperieja, jotka suosivat tätä ranskalaista pannukakkua. Uusia tyyppejä kreppien tekemiseen on sisällytetty perinteiseen tapaan antaa sille kaikki amerikkalainen kierre. Hampurilaiselta ja pizzatuotikasta mansikoille ja kermalle voit maistella tai nauttia kielen näiden tuoreiden ohuiden pannukakkujen avulla tienvarsien sukelluksissa missä tahansa päivänä.

burritos:

9 parasta amerikkalaista ruokaa Tyylit elämässä

Burrito amerikkalaistyylisellä tyylillään on tullut niin paljon osaa amerikkalaisesta elintarvikekulttuurista kuin hampurilainen tai hot dog. Näillä perinteisillä meksikolaisilla kierteillä on annettu lisättyjä makuja Yhdysvalloissa, jotka täyttävät tavallinen tai meksikolaistyylinen riisi, papuja, lihaa, salaattia, salsaa ja hapankermaa. Rannikosta rannikolle nämä Meksikon-amerikkalaiset burritot ovat kaikkien rakastamia.

Hampurilainen:

9 parasta amerikkalaista ruokaa Tyylit elämässä

Tanskalaisen maahanmuuttajan Louis Lassenin vuonna 1900 Amerikassa luoma hampurilaislehti on valikossa enemmän kuin mikään muu katuruoka. Tämä paistettua maustettua naudanlihaa, joka on hampurilaisen pulla, joka on valmistettu sipulia, salaattia, tomaattia ja juustoa ja joka on nautittu sinapin, ketchupin tai majoneesin kanssa, kutittaa kaikkien makuhermoja ja on valtava suosikki ihmisten kaikista elämänaloista.

Toivottavasti piti näitä American Street -ruokaa! Jätä kommenttisi.

Kuvan lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Leave A Comment

39 − = 33