9 Paras Pink Lip Balms Intiassa Hinnat Tyylit elämässä

Aika tulee käyttämään huulirasvoja! Kyseinen huulirasvan putki, jota me kaikki olemme kiinnittäneet pussin pohjaan, on niin paljon muutakin kuin vain korjaus roiskeille huulille! Nykyään markkinoilla on paljon merkkejä ja useimmat naiset sekoittuvat siihen, mikä on heille paras. Siksi tänään kerromme sinulle top 9 vaaleanpunainen huulipunat, jotka ovat saatavilla Intiassa sekä niiden hinnat ja kuvat.

Paras Pink Lip Balms Intiassa hinnat:

1. Vaseliini huulihoito - Rosy huulet pehmeille ja vaaleille huulille:

Vaaleanpunainen Lip Balms

Vaseline Lip Therapy Rosy Lips-sarja hiljaa varjostaa huulet nousemaan parantamaan luonnollista hehkuaan kun taas tarjoavat kosteuden kiireen sekä makea manteli ja Rose-öljyt. Stick-suljet, manteliöljy - välittää ja suojaa kuivia huulet myös Pro-vitamiinia E.

Hinta: Rs.109.

Katso lisää: Sebamed Baby Lip Balm

2. Maybelline Baby Lip Balm vaaleanpunaisille huulille:

Maybelline Baby Lips

Maybelline Baby Lips on värillinen huulirasva, joka on vaalea sävy. Sävy ei ole kuitenkaan paljon riittävän suora tarjota vain väriä. Tytöt, jotka ajavat pois huulipunista ja syvät huulet, tulevat mielellään paljon. Se pitää huulesi kosteana 3-4 tuntia sen jälkeen, kun tarvitset uudelleen.

Hinta: Rs.150.

3. Revlon Color Burst Lip Balm Voi:

Revlon Colorburst Lip Butter

Berry Smoothie, Tutti Frutti, Cherry Tart, Peach Parfait, Candy Apple ovat nyt joitain sävyjä, jotka tulevat Butters-sarjassa. Nämä ovat saatavilla 15 värisävyllä. Todistettiin jo, että tämä Revlonin huulipuna on yksi parhaista ja suosituimmista brändeistä Intiassa.

Hinta: Rs.378

4. Lip Ice Sheer Colour - Mansikan Huulirasva:

Huuli Ice Sheer Colour – Strawberry

Sijoita se päälle ja se menee selkeäksi ja vaihtaa väriä kahden minuutin kuluessa. Tämä tarjoaa vaaleanpunaisen sävyn. Voit laajentaa väriä kerrosttamalla sitä. Kuten se on pelkkää vaaleanpunaista 2-3 swipes plus muuttuu syvä vaaleanpunainen 7-8 swipes. Paras osa ei ole väliä kuinka paljon päällystät sen, se ei ole ollenkaan vahamainen.

Hinta: Rs.190

Katso lisää: Vaseliinin huulirasva

5. YSL "Rouge Volupte Sheer Candy" kiiltävä huulirasva:

YSL ‘Rouge Volupté Sheer Candy’ Glossy Lip Balm

Tämä huulirasva on YSL: n brändistä ainoa huulitiiviste, jolla on valoisa kiiltävä sävy, joka tulee tehosteannoksista hedelmä-vitamiineja ja antioksidantteja. Se kestää jopa 8 tuntia pitkää, ja liukuu fyysisesti helposti. Tämä on oikea valinta loogisesti mehukas huulet väri, joka pysyy pitkään aikaan.

Hinta: 4 g INR 2465

6. Clinique "Superbalm" kosteuttava kiilto: Vadelma:

Clinique Superbalm Moisturizing Gloss Raspberry

Tässä tulee loistava huulinen kosteuttava balsamia Cliniquesta, jolla on kirkas kierre. Runsas hedelmäinen sävy ja antioksidantti runsaasti mehukas menetelmä voi elvyttää tylsimpiä huulia upeisiin ja pulleisiin puukkoihin. Yritä myös olla iloisesti hämmästynyt.

Hinta: INR 968

7. Vaseline huulirasva Rosy Glow - mansikka Frost:

vaseliini Lip Care Rosy Glow- Strawberry Frost

Yksi vähemmän hinnoittavista huulirasvoista on vaseliinin huulihoito ruusuinen mansikkahuuhtelu, joka voi olla vuorotteleva vedetöntä hydratoitua puukkoista. Tämä brändi on useimmiten suosittua ja sitä vaaditaan sen huulipunasta, jota testataan myös. Tämä brändi on saatavana hyvällä mansikkauutteella ja ruusuisella sävyllä hyvin suunnitellussa budjetissa. Se on yksi parhaista huulipunoista mustehuulille ja kosteille huulille.

Hinta: 9 g INR 65: lle

Katso lisää: Oriflame huulirasva

8. Lotus Herbals Lip Therapy Balm vaaleanpunaisille huulille:

lootus Herbals Lip Therapy

Nämä vaaleanpunaiset huulitiivisteet ovat saatavissa pienessä potissa plus kierre ylös putken muodossa. Nämä ovat 135 rupiaa. Tulee vadelma-kirsikka ja mansikka, jotka ovat kauniisti värjätyt. Voit kokeilla näitä värejä hyvillä kosteusvoimilla pehmeämmille pehmeille huulille.

Hinta: INR 135

9. Nivea Pinkish Boost 3in 1 huulirasva SPF 15:

Nivea Pinkish Boost 3in 1

Saksalaisen Nivean erittäin edullinen ja monikäyttöbalmaliivit ovat 3 in 1 punertavaa parannusta. Sen vuoksi se kosteuttaa huulet sen vitamiinivalmisteella, antaa hyvän sävyn vaaleanpunaiselle huulille ja antaa myös silkkisen viimeistelyn.

Hinta: Rs. 175

Toivottavasti pidät tästä artikkelista ja pidät hyödyllisenä valitsemaan sinulle parhaiten. Pysy kauniina!

Leave A Comment

− 5 = 3