9 paras Pantene shampoot kuiville hiuksille Tyylit elämässä

Ennen kuin nautimme parannuskeinoista kuiville hiuksille, tässä on lyhyt käsitys siitä, miksi hiukset kuivuvat tai epätasaiset. Suuri osa siitä liittyy haitallisten kemikaalien, kuten usein hiusväri-vaiheen, myöhään teini-ikäisiin ja sitten lämpötapaan koko 20-vuotiaille ja sitten taas hiuksille, jotka kuolevat 30-vuotiaiden läpi 40-vuotiaiksi. tämä on yleinen syy, mutta vieläkin yleisempi syy voidaan kutsua UV-säteilyaltistukseksi kovasta auringonvalosta, joka on entistä voimakkaampi trooppisissa maissa.

Tällä hetkellä isovanhemmat pyysivät meitä valitsemaan kaikki luonnolliset ainesosat suoraan keittiöstä, mutta rintakuva-aamut eivät vain anna meille mennä au luonnolliseksi. Tällä hetkellä Pantene-shampoosien käyttö karkeasti kuivuva hiukset on hyödyllistä tietoa. Kokeile Pantenen parhaiden shampoiden valikoimaa parantaaksesi kuivahiivaa ongelmaasi joka kerta, kun osut suihkussa.

1. Pantene Total Damage Care:

Pantene shampoos for dry hair 1

Pantenesta aiheutuva kokonaisvaurio hoito shampoo kestää 10 hiuslääkettä ja puuttuu niihin samanaikaisesti antamaan sinulle vaaditun hiussuojauksen ja virheettömyyden. Tämän tuotteen keratiinihäiriöitä estävä tekniikka tarjoaa optimaalisen hiusten suojauksen samalla, kun hiukset ovat pehmeät ja hallittavissa, joten kuiva rapeus ei tuhoa päiväkirjaasi.

2. Pantene Daily kosteuskorjaus shampoo:

Pantene shampoos for dry hair 2

Päivittäinen kosteuskorjaus shampoo on jokapäiväinen shampoo, joka on erikoistunut perusteellisesti kosteuttavaan hiuksiin, jotka korjaavat sen solutasolla. Kosteuttava, kuiva limpäinen hius, joka imee kuitua kehoon hiuksiin antaen sen elävän ilmeen samalla suojaamalla sitä vaurioilta, kuten hiusloppuilta ja helposti rikkoutuneilta.

3. Pantene Pro V Silky Smooth Shampoo:

Pantene shampoos for dry hair 3

Pantene-patenttijärjestelmä, jonka avulla voit saada hiustesi sopivan määrän ravinteita ja proteiineja, kun taas kosteuslukituskaavan paras ei vain tunkeudu karkeisiin vaurioituneisiin hiustekstiileihin ja ravitsevat säikeitä sisältä, mutta myös lukittuu nesteytykseen niin, että hiukset ovat hallittavissa koko päivän.

4. Pantene luonnollinen fuusio täydellisyys ja elämän shampoo:

Pantene shampoos for dry hair 4

Kuivat hiukset pyrkivät kuivumaan ja rapsuttelemaan tarpeettoman kosteuden puuttuessa. Tämä on päällä hiusten kuivaus tekee hiukset limp ja tylsää. Siksi Pantene luonnollinen fuusio ja elämän shampoo integroi tilavuuden ja loistaa hiuksillesi muuttamalla elottomia hiuksia pehmeiksi varastoiksi suojellen ja vahvistamalla hiuksia juuriltaan.

Katso lisää:  Paras Aloe Vera Shampoo

5. Pantene Pro V Keskipitkät hiusratkaisut Frizzy to Smooth Hair Shampoo:

Pantene shampoo for dry hair 5

Tämä shampoo on muotoiltu varsinkin paksuihin karvaisiin kauneuksiin, joissa kuivaus on hauras haava hiusten kiinnittymiselle ja verkon muodostumiselle. Siksi tässä shampoolissa aktiiviset ainesosat imeytyvät ylimääräiseen kosteuteen jättämään hiukset tuoreena, kun taas Pantenen talosta peräisin oleva Triquat-76 käyttää uutta keksintöään muodostamalla sidoksia pitkin säikeitä lukitsemaan tarvittava nesteytys.

6. Pantene Aqua Light Shampoo:

Pantene shampoos for dry hair 6

Pantenesta peräisin oleva vesilampun shampoo tunnistaa kova lian ja hilse jäänteet, jotka liimataan päänahkaan, pakottamalla heidät irtoamaan, kun aqua-pohjaisen kosteussulun tekniikka pitää hiukset päivittyneenä ja pehmeänä.

Katso lisää:  Mieto shampoo kuivalle päänahalle

7. Pantene Pro V rauhoitettu ja luonnollinen kuiva kostealle shampoolle:

Pantene shampoos for dry hair 7

Tämä on todellinen hoito kuiville ja itsepintaisille hiuksille. Hiukset poistettu ja kosteutettu, tämä tuote on yksinkertainen ilo, joka syvästi estää hiusten kuivuutta, jotta hiuksesi eivät menetä kosteutta ja silti eloisa ja pomppiva.

8. Pantene Fine Flat Volume-shampoo:

Pantene shampoos for dry hair 8

Ei ole mikään salaisuus, että kuivat hiukset muuttuvat limpiksi ja kuolleiksi aiheuttaen ylimääräisen tasaisuuden. Tämä on silloin, kun Pantene hieno tasainen volyymi shampoo infuses jokaisen säikeen hiuskuidut, joka lisää kehon ja persoonallisuuden karkea kuollut hiukset.

Katso lisää: Bastiste Dry Shampoo

Kuvat Lähde: 1.

Leave A Comment

− 8 = 1