9 Paras Mauritiuksen matkailukohde vierailulla kuvissa

Mauritius on yksi suosituimmista matkailukohteista. Suurin osa sen taloudesta on riippuvainen matkailijoista tulonsa tuottamiseksi. Paikka houkuttelee matkailijoita, koska se tarjoaa luonnollisia näkymiä ja kauniita saarirantoja. Mauritiuksen luonnon kauneutta parantavat useat erilaiset ihmisen rakenteet, jotka ovat täällä läsnä.

Houkuttelevat ja parhaat Mauritiuksen matkailukohteet:

Tässä on luettelo parhaista paikoista vierailla Mauritiuksessa.

1. Mauritiuksen kasvitieteellinen puutarha:

mauritius tourist places

Lähellä Port Louis, Mauritiuksen kasvitieteellinen puutarha tai Pamplemousses Mauritius Garden on upea paikka Mauritiuksen vierailevilla paikoilla. Se on täynnä kauniita kukkia ja pensaita, jotka sisältävät jättiläinen liljat, mausteen puutarhat ja erinomainen kokoelma erilaisia ​​palmuja paikoista ympäri maailmaa. Tämä kasvitieteellinen puutarha on erinomainen paikka vierailla matkailijoille.

2. Île aux Cerfsin saari:

Ile-aux-Cerfs-island_mauritius-turisti-paikkoja

Päivän Île aux Cerfsin saarella on kuin viettää aikaa jonkin sellaisen kauniin postikortin avulla, jolla on valkoisia hiekkarantoja, sinisiä laguuneja ja monia aktiviteetteja. Saari sijaitsee lähellä Mauritiuksen itärannikkoa. Sen nimi tarkoittaa peurojen saarta englanniksi. Et kuitenkaan löydä enää mitään peuroja tällä alueella. Mitä vielä löydät on erinomaisia ​​?? rantoja ja meriveden odottaa sinua vain splash ja nauttia. Tämä on paras mauritiuksen matkailukohteita.

Katso lisää: Pune Tourist Places

3. Grand Bassin:

grand-bassin_mauritius-turisti-paikkoja

Grand Bassin on järvi, joka on vuoristossa Mauritiuksen sydämessä syvällä. Mauritiuksessa asuvat hindut uskovat, että järven sisäinen vesi kommunikoi Intian pyhien Gangesin vesien kanssa. Siksi tätä järveä kutsutaan myös nimellä Ganga Talao. Tämän järven rannalle on rakennettu kaunis linnake Shivalle omistettu pyhäkkö. Tämä on paras mauritiuksen matkailukohde.

4. Black River Gorgesin kansallispuisto:

musta-joki-rotkoja-kansallisen park_mauritius-turisti-paikkoja

Tämä puisto on rakennettu suojelemaan sekä Mauritiuksen luonnollisia sademetskejä että sen uhanalaisia ​​lajeja. Pinta-ala on 6 574 hehtaaria, ja puistossa on upeat näkymät! Se on erinomainen paikka piknikille. Voit kävellä pitkin jyrkkiä kaistoja kukkuloilla tai pitkin nurmettuneita kenttiä ja nauttia luonnon ympäröivästä kauneudesta. Puistossa on eläimiä, kuten Mauritiuksen lentävät ketut, Mauritius kestrel, vaaleanpunainen kyyhkyset, Mauritius parakeet, Mauritius cuckoo-shrike, Mauritius bulbul, Mauritius oliivi valkoiseksi silmä, Mauritius harmaa valkoinen silmä ja Mauritius fody.

Katso lisää: Coorg Matkailuneuvonta

5. Port Louis:

port-louis_mauritius-turisti-paikkoja

Port Louis on Mauritiuksen pääkaupunki. Ympäröivä Port Louis Moka Range tekee kaupungista erittäin kauniista huolimatta siitä, että se on Mauritiuksen tärkeä satama. Useimmat Mauritiuksen tekemät ihmisen nähtävyydet ovat läsnä täällä. Näitä ovat Caudan Waterfront, Port Louis Bazaar, poliisipesurit, Mauritian Chinatown ja vanha Port Louis teatteri.

6. Chamarelin puisto:

Chamarel Park_Mauritius Tourist Places

Tässä puistossa on erikoinen luonnonpoikkeama, jonka vuoksi näet täällä ainakin seitsemän eri väriä. Näihin kuuluvat punainen, ruskea, violetti, vihreä, sininen, violetti ja keltainen, violetti ja punainen dominantina sävyinä. Vaikka melko erilaiset kuin säännölliset fyysiset rakenteet, nämä dyynit ovat edelleen kauniita ja ne tarjoavat erinomaisen kuvan naapurimaasta Chamarel Falls.

Katso lisää: Käyntikohteet Munnarissa

7. Îlot Gabriel:

Ilot-gabriel_mauritius-turisti-paikkoja

Îlot Gabriel tai Gabriel-saari on suojelualue. Sen rannat ovat upeita, mutta vielä parempi on koko saaren ympäröivä kirkas sininen vesi! Tämä saari on täydellinen paikka sukellusta, snorklausta ja muuta vesiurheilua varten.

8. Trou aux Cerfs:

trou-aux-cerfs_mauritius-turisti-paikkoja

Tämä nimi on Mauritiuksen kuolleen tulivuoren nimi. Se nousee korkeuteen 605 metriä ja sitä ympäröi vehreä vehnä, todiste sen kuolemasta luonteesta. Pieni järvi koristaa kraatterin keskustaa ja tarjoaa erinomaiset näkymät Mauritiukselle. Tämä on upeat näkymät kaikkiin Mauritiuksen matkailukohteisiin.

9. Eureka Creole House:

euroka-Creole-house_mauritius-turisti-paikkoja

Tämä on yksi suurimmista talojen koko saarella ja myös yksi mukava paikka kuherruskuukauden Mauritiuksessa. Se sijaitsee Moka-alueen keskellä Moka-joen lähellä. Talon koko on valtava. Osa siitä on remontoitu ja muunnettu museoksi.

Mauritiuksen kauniit paikat ja ystävälliset ilmasto-alueet tekevät matkastasi miellyttävän. Mauritiuksen matkustaminen perheen kanssa pitkään Mauritiuksessa on mukavampaa ja iloisempaa ja voit vierailla Mauritiuksella ympäri vuoden, mutta toukokuusta joulukuuhun on paras aika vierailla. Ennen Mauritiukselle menemistä kannattaa miettiä paikkoja, jotka näkyvät edellä, jotta ei unohda.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

60 − 54 =