9 paras kosteuttava kasvopesu 2018 Intiaan Tyylit elämässä

Kosteuttava kasvopuinen auttaa hydratoimaan ihoa. Talvikaudella ihon taipumus kuivua ja ihon kosteuden säilyttämiseksi tarvitaan hyvä kosteuttava kasvopesu. Kosteuttava kasvopesu auttaa poistamaan likaa huokosista ja pitämään ihon puhtaana kosteudelta. Kasviperäinen kosteuttava kasvopesu auttaa pitämään ihon terveinä vahingoittamatta ihoa.

Paras kosteuttava kasvopesu 2018 Intiaan:

Ihomatyypiltämme voimme valita paras kosteuttava kasvopesu kuivalle iholle säännölliseen käyttöön. Löydä paras 9 paras kosteuttava kasvopestä merkkejä, jotka ovat varmasti sopivia iholle.

1. Patanjali Honey Orange Face Wash:

Patanjali Honey Orange Face Wash

Tämä kasvopestä on ainutlaatuinen yhdistelmä luonnollisia yrttejä ja hunajaa. Se on saippuaa. Se poistaa ylimääräisen öljyn ihon syvistä huokosista. Pitää ihon puhtaana ja puhtaana. Se auttaa kosteuttamaan ihoa. Luonnon ainesosat kasvojen pesussa pitävät ihon sileänä ja hehkuvana. Tämä on yksinkertainen kosteuttava kasvopesu.

Käyttää: Ota pieni määrä geeliä. Työskentele sen tekemiseksi. Levitä sitä tasaisesti kasvoille. Puhdista se vedellä. Käytä sitä kahdesti päivässä parempien tulosten saavuttamiseksi.

Hinta: Se maksaa RS.45 60 g.

2. Everyuth Apple Hydrating Fruit Face Wash:

Everyuth Apple Hydrating Fruit Face Wash

Se on saippua vapaata kasvonsuojainta. Se sisältää omenauutteita ja Nano multi-vitamiinipitoisuutta. Päivittää ihon ja pitää sen hydratoituna. Se poistaa lian ja muut epäpuhtaudet iholta. Tämä on hyvä kosteuttava kasvopyyhe herkälle iholle.

Käyttää: Käytä sitä kahdesti päivässä. Ota pieni määrä kermaa ja levitä sitä tasaisesti kasvoille. Pese se lämpimällä vedellä.

Hinta: Se maksaa Rs.77 100 grammaa.

3. Spawake kosteuttava kasvopesu:

Spawake Moisturizing Face Wash

Spawake hidastaa ihoa ja pitää ihon terveinä. Tämä kasvopuhdas sisältää merisuola- ja helmijauheuutteita ja myös virkistävää vaahtomuovia. Se kosteuttaa ihoa ja pitää sen tasaisena. Se poistaa lian ja epäpuhtaudet iholta. Tämä on hyvä kosteuttava kasvopuhdistus kuivalle iholle.

Käyttää: Levitä pieni vaahto ja pistä se pintaan, levitä tasaisesti pinnalle ja pese se vedellä.

Hinta: Se maksaa Rs.82 50 grammaa.

4. Dove Beauty Moisture Face Wash:

Kyyhkynen Beauty Moisture Face Wash

Dove on rikastettu nutrium kosteutta kauneus seerumia, joka auttaa ylläpitämään kosteutta iholla. Se poistaa lian huokosilta. Se pitää ihon hydratoituna. Syvä puhdistusaine iholle. Tämä on yksinkertainen ihon kosteuttava kasvopesu.

Käyttää: Käytä sitä päivittäin hyviin tuloksiin. Käytä pieniä määriä geeliä. Harjoittele vaahtoa ja levitä tasaisesti ihon yli. Pese se vedellä.

Hinta: Se maksaa Rs.105 50ml.

5. Dr.Batra's Moisturizing Face Wash:

Dr.Batra's Moisturizing Face Wash

Kasvopesu on rikastettu aloe vera -uutteilla, mikä antaa iholle rauhoittavan tuntuman. Se ravitsee ja kosteuttaa ihoa ja taistelee ihosairautta vastaan, kuten ekseema. Se myös taistelee ikääntymistä vastaan. Pitää ihon puhtaana ja kosteana. Tämä on paras kasvopuhdistus ja kosteusvoide kuivalle iholle.

Käyttää: Levitä pieni määrä kermaa. Tee töitä pukeutumiseen. Levitä pehmeästi iholle. Pese se perusteellisesti.

Hinta: Se maksaa RS.110 50 g.

6. Nivea Men Maximum Hydration kosteuttava kasvopestä:

Nivea Men Maximum Hydration Moisturizing Face Wash

Se sisältää hoitoaineita. Se on myös pro-vitamiini B5. Tämä on 100% saippuaa. Se on kliinisesti testattu. Se poistaa lian ja epäpuhtaudet iholta. Tämä on paras miesten kasvopesu ja kosteusvoide.

Käyttää: Ota pieni määrä geeliä. Työtä saadaksesi mukavan vaahdon. Levitä ihoa tasaisesti ja pese se.

Hinta: Se maksaa Rs.972 150 ml: n osalta.

Katso lisää: Kasvohoito kuivalle iholle

7. Pond's Daily Face Wash:

Pond Daily Face Wash

Sisältää glyseriiniä ja E-vitamiinia, joka hidastaa ihoa ja pitää sen puhtaana. Se on kevyttä ihoa ja 100% saippuaa. Tämä hellävarainen kosteuttava kasvopuhdistus poistaa lian ihon syvistä huokosista. Se toimii hyvin kaikentyyppisellä iholla. Se on eräänlainen kosteuttava kosteusvoide.

Käyttää: Käytä sitä päivittäin hyviin tuloksiin. Ota pieni geeli ja pistä vaahtoa. Levitä sitä iholle ja pese kauniisti.

Hinta: Se maksaa RS.35 50 g.

8. Lakme Clean up Face Wash:

9 paras kosteuttava kasvopesu 2018 Intiaan Tyylit elämässä

Se sisältää mansikkauutteita. Siinä on virkistävä haju. Puhdistaa ihon täydellisesti jättämättä öljyjälkiä ja pitää ihon terveeksi ja kosteaksi. Se ei anna ihon kuivua pesun jälkeen. Se poistaa kaikki epäpuhtaudet huokosista. Tämä on paras kosteuttava kasvopuhdistus kuivalle iholle.

Käyttää: Se menee hyvin. Työnnä pieni määrä vaahtoa. Levitä pehmeästi iholle ja pese vedellä.

Hinta: Se maksaa RS.40 25 grammaa kohden.

Katso lisää: Glycolic Acid Face Wash Intiassa

9. Himalajan herbat Aloe Vera kosteuttava kasvopestä:

Himalaja Herbals Aloe Vera Moisturizing Face Wash

Tämä on saippua-ilmaista kasvopesu, joka takaa ihon kosteuden jokaisen pesun jälkeen. Tämä kasvopestä sisältää kurkkuuutteita, jotka viilentävät ihoa. Se sisältää aloe veraa, joka pehmentää ihoa. Se on mukava yhdistelmä puhdistaa ihoa. Antaa hyvän tuntuman ja iho pysyy hehkuvana. Tämä on yksinkertainen ihon kosteuttava kasvopesu.

Käyttää: Käytä kahdesti päivässä. Levitä pieniä määriä ja työstää vaahtoa. Levitä pehmeästi iholle ja pese se perusteellisesti.

Hinta: Se maksaa Rs.120 100ml: aan.

Hanki kosteuttavia kasvopesuja, jotka ovat käytettävissä kausittaisesti. Sinun täytyy valita kasvot pesu riippuen ihon tyypistä liian; se auttaa pitämään ihon pehmeänä ja hydratoituna. Jokainen haluaisi saada hehkuvan ihon jopa kylmillä talvilla, joten tarkista nämä eri kasvot pesu, joka vaihtelee kasviperäisestä kasvojen pesusta niihin, jotka sisältävät glyseriiniä.

Katso lisää: Vaahdottava kasvopestä

Leave A Comment

22 + = 32