9 paras kasvot pesua kuiva iho talvella ja kesällä Tyylit elämässä

Se on ollut kova päätös valita kasvot pesu kuiva iho. Kuiva iho-ongelma tekee varmasti epämiellyttävän. Kuivalla iholla on terveellisen kiiltohäiriö, jonka ihon luonnostaan ​​tuottaa. Kuiva iho näyttää karkealta, tylsältä ja joustavalta. Karkeus ja kuivuus jättävät ihon kutinaa ja paahtava tunne. Talven aikana kuivan ihon vaikeus pahenee ja jopa vahingoittaa. Joten ihoystävällisten tuotteiden käyttö auttaa poistamaan ongelman tähän mennessä.

Paras kasvot pesuille kuivalle iholle talvella ja kesällä Intiassa:

Tässä on top 9 paras kasvot pesua kuivalle iholle,

1. Biotique Bio Honey Gel Suodatus:

Biotique Bio Honey Gel Face Wash

Kun etsit kasvonsuojaa kuivalle iholle, ajattelet kahdesti. Biotique Bio Honey Gel on paras kasvopuhdistus kuivalle iholle. Koska sen tärkein ainesosa on hunaja, joka tunnetaan kuivan ihon hyvyydestä, se on paras valinta. Se on läpinäkyvä ohut geeli, jossa on hieno haju tekee ihosta sileän ja hehkun.

Käyttää: Kosketa vain kasvosi ja kaulasi. Kaada kolme tippaa tuotetta ja pese pois, käytä kaksi kertaa päivässä.

Hinta: INR 179 150 ml: lle.

2. Cuticura kosteuttava kasvopesu:

Cuticura Moisturizing Face Wash

Talvi tekee ihosta tylsää ja kuivaa. Tämä on paras kosteuttava kasvopuhdistus kuivalle iholle talvella. Tämä on erittäin hyödyllistä estää ihon muuttua kuivemmaksi ja tylsemmältä. Sen tärkeimmät ainesosat ovat glyseriini ja allanton, joka kosteuttaa ihoa syvästi ja tekee siitä tasaisen ja kiiltävän. Se on paras kasvot pesu kuiva iho talvella.

Käyttää: Yksinkertaisesti kastele kasvosi ja kaulasi. Kaada kolme tippaa tuotetta vaahdota ja pestä. Voit käyttää kahdesti päivässä.

Hinta: INR 199 200 ml: lle.

3. Dove Beauty Moisture Face Wash:

Kyyhkynen Beauty Moisture Face Wash

Kyyhkynen tunnetaan kuivana ihon kosteudeksi, iho syvälle ja tekee siitä joustavan ja tasaisen. Tämä on hyvä kasvopuhdistus kuivalle iholle. Käytä tätä tuotetta ja vetoa, että kasvosi kuivuminen häviää. Sen paksu valkoinen koostumus, joka on rikastettu nutrium-kosteudella, mikä tekee ihosta pehmeän ja säteilevän.

Käyttää: Ota muutama tippa tuotteesta. Hieronta varovasti kasvoihin ja kaulaan. Pese pois puhtaalla vedellä.

Hinta: INR 200 100 ml: lle.

4. Lotus Herbals Jojoba Active Milli Kapselit Ravitseva Kasvopesu:

lootus Herbals Jojoba Active Milli Capsules Nourishing Face Wash

Lotus-kasviperäisten kasvojen pesu kuiville iholle. Tuote on rikastettu jojoba, avokado ja mille kapseleilla, jotka puhdistavat ihoa ja tekevät siitä sileän ja pehmeän. Jojoba -uute auttaa poistamaan pisteitä ja arpia. Avokado-uutteet tekevät siitä ihonhoitoa. Se on paras kasvopesu kuivalle iholle ja pisteille.

Käyttää: Ota muutama tippa tuotteesta. Hieronta kaikkialla kasvoissa ja kaulassa. Pese pois puhtaalla vedellä.

Hinta: INR 125 80 ml: aan.

5. Soul Tree Ayurvedic Face Wash:

Sielu Tree Ayurvedic Face Wash

Tämä 100% kasviperäinen kuiva ihon kasvopyyhe on täynnä Intian ruusu, kurkuma, aloe ja metsähunaja ominaisuudet tekevät ihon oikeudenmukainen ja hehkuva. Tuotteen ainesosat tekevät siitä parhaan tasapuolisen kasvopesun kuivalle iholle. Tämä tuote on BDIH-sertifioitu. Parabeenittomalla tuotteella on luonnollisia ominaisuuksia, jotka tekevät ihosta täydellisemmän ja terveemmän. Se tekee iholta säteilevän ja virheettömän.

Käyttää: Voit käyttää kahdesti päivässä ympäri kasvot ja kaulan pyöreässä liikkeessä. Puhdista puhtaalla vedellä.

Hinta: INR 375 120 ml: lle.

6. Body Shop C-vitamiini Face Wash:

9 paras kasvot pesua kuiva iho talvella ja kesällä Tyylit elämässä

Haluatko kasvojen pesun kuivaan ihoon kesällä? Sitten etsit varmasti päätyä tänne. Body shop C-vitamiini kasvopesu on paras kasvot pesu kuiva iho kesällä. C-vitamiiniuutti puhdistaa ihon syvästi ja tekee siitä oikeudenmukaisen ja nuoremman. On erittäin hyödyllistä poistaa kuolleet solut ja elvyttää ihoa.

Käyttää: Hiero hieman kostealla kasvolla ja kaulalla ylöspäin, vaahdota ja pese vedellä.

Hinta: INR 1359 120 ml: lle.

Katso lisää: Paras Puhdas & Selkeät kasvot

7. Nivea Miehet kaikki yhdessä Face Wash:

Nivea Men all in one Face Wash

Ihon kuivuus on sekä miesten että naisten ongelma. Nivea miehet kaikki yhdessä ovat miesten kasvot pesu kuiville iholle. Se syvästi puhdistaa miesten kovaa ihoa ja poistaa epäpuhtaudet. On erittäin hyödyllistä hallita aknea ja tekee ihon pehmeä koko ajan. Kuten nimi kuvaa, kaikki yhdellä tavalla tuote on laadultaan täysin puhdistaa ihoa ja tekee siitä oikeudenmukaisen, pehmeän, sileän ja säteilevän. Se on paras kasvot pesu miesten kuivalle iholle.

Käyttää: Voit käyttää kahdesti päivässä, aamulla ja illalla kaikkialla kasvojen ja kaulan yläpuolella ylöspäin. Pese puhtaalla vedellä.

Hinta: INR 99 50 ml: lle.

8. Nivea Pure Effects Total Clean up Kasvopesu:

Nivea Pure Effects Total Clean up Face Wash

Nivea Pure Effects Total Clean up Kasvopesu on kokonaispintapaketti, joka sisältää 5 elementtiä. Tämä ei ole vain kasvopestä, vaan toimii myös pesulaitteena. Se puhdistaa ihon ja poistaa mustapäiden. Se on paras kasvot pesu kuivalle iholle ja mustapäille. Tuote kuoritsee ihoa ja tekee ihosta reilun ja säteilevän.

Käyttää: Huuhtele kasvosi ja kaulasi. Ota muutama tippa tuotteesta. Levitä ja jätä se 3-4 minuuttia. Pese puhtaalla vedellä.

Hinta: INR 120 50 ml: lle.

Katso lisää: Paras Charcoal Face Wash öljyiselle iholle

9. Himalajan Herbals Gentle Hydrating Face Wash:

Himalaja Herbals Gentle Hydrating Face Wash

Himalaya on saippua-kasviperäinen kasvopesu. Tämä valkoinen, kermainen väri kasvopuhdistus on erittäin hyödyllinen puhdistaa likaa ja pölyä kasvoistasi ja tekee siitä sileän ja pehmeän. Kurkkuuute jäähdyttää ja tasoittaa ihoa ja aloe-uute pehmentää ihoa. Tämä on paras kasvopuhdistus kuivalle iholle Intiassa.

Käyttää: Ota muutama tippa tuotteesta. Hieronta varovasti kasvoihin ja kaulaan. Pese pois puhtaalla vedellä.

Hinta: INR 130 100 ml: lle.

Lisää mitä tahansa parhaista kuivalle ihokasvot pesee kasvohoitoasi ja tekee ihollesi joustavan ja kirkkaan. Nämä tuotteet eivät ole pelkästään ihoystävällisiä, vaan myös taskuystävällisiä. He puhdistavat ihon syvältä ja tekevät terveestä ja sileästä.

Katso lisää: Hyvä bensoyyliperoksidin kasvopesu

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 7