9 Paras ja hauska liikenne Käsityöt lapsille ja esikoululaisille Tyylit elämässä

Liikenne on aihe, jonka kaikki lapset tuntevat ja jotka haluavat luoda itselleen. Nämä käsityöt auttavat sinua opettamaan lapsia kaikista ajoneuvoista. Kuljetusalan käsityöt ovat tapa tehdä erilaisia ​​käsityötapoja käyttämällä omia luovuutensa, auttaa lapsia ajattelemaan ja käyttämään mieltään tekemällä käsitöitä.

Söpö ja hauska kuljetus Käsityöt lapsille ja esikoululaisille:

Katsele ylhäältä 9 kuljetuskäsineitä lapsillesi,

1. Kuumailmapallo Craft:

Kuuma Air Balloon Transportation Craft

Tämä hauska kuljetusalus on hieno tapa tehdä lapsesi liikuttamaan pieniä käsiään. Kuumailmapallo on valmistettu paperilevystä ja maaleista. Lautanen on koristeltu sormimaalilla useilla eri väreillä. Koko paperilevy ja paperi-ämpäri asetetaan paperirungolle.

2. Muoto Käsityö Kulkuneuvo:

9 Paras ja hauska liikenne Käsityöt lapsille ja esikoululaisille Tyylit elämässä

Tässä on esikouluopiskelijoiden hauska kuljetuskäsine. Täällä käytettyjä muotoja ovat neliö, kolmio ja suorakulmio. Muotojen avulla lapset voivat tehdä kuljetusajoneuvoja, kuten autoa, junan moottoria jne. Tämä on jotain, mitä lapset todella nauttivat.

3. Lentokoneen käsiteollisuus Kuljetusvälineet:

Lentokone Craft Transportation Craft

Tämä lentokoneen vene on valmistettu vaatekappaleesta ja karkkimustasta. Karkkikappaleet maalataan kirkkain värein ja sitten ne kiinnittyvät pyykkipyörään liimalla. Tämä tekee hauska kuljetus käsityöt pikkulapsille.

4. Paperilevy veneiden veneet:

Paperi Plate Boat Transportation Craft

Lapset voivat tehdä tämän upean paperilevyveneen käyttämällä vain puolet paperilevystä. Yläpurkaus on valmistettu värillisestä paperista ja kiinnitetty runkoon. Vene itse on maalattu värikkäillä pisteillä. Tämä on hauska kuljetuskalusto.

5. Candy Stick Rocket Craft:

karamelli Stick Rocket Transportation Craft

Auta lapset saavuttamaan taivaan auttamalla heitä tekemään tämän super söpö karkkia tarttuvan raketin. Raketti on sisustettu sydämellä keskellä. Tämä on kuljetusalan taide ja käsityöt, jotka kuka tahansa voi tehdä.

6. Nimi Juna-alus:

Nimi Train Transportation Craft

Tässä on viileä juna, joka on tehty värillisellä paperilla. Juna on valmistettu eri osista jokaiselle junan boogie-osalle. Puvun pallot lisäävät upean kosketuksen runkoon. Tämä lapsille tarkoitettu kuljetuskalute on täydellinen, koska se voi nimetä junan nimen.

Katso lisää: WC Paper Roll Taide ja käsityöt

7. Helikopterin hauska kuljetuskalenteri:

Helikopteri Fun Transportation Craft

Opeta lapsillesi aakkoset tällä kuljetusartalla ja veneet esikoululaiselle. Tämä helikopteri on valmistettu paperista, ja sitten käytämme karkkia tikkuja osoittamaan terät. Auta lapsia tunnistamaan sana helikopterin aakkoset.

8. Road with Cars Craft:

tie with Cars Transportation Craft

Tässä on mukava tapa opettaa lapsille tieliikennettä ja turvallisuuskysymyksiä maantiekuljetusten osalta. Nämä kuljetusalustoiminnot ovat erinomaisia ​​opettamaan lapsia hauskanpidossa. He näyttävät muistan asioita helposti, kun heillä on hauskaa.

Katso lisää: Tissue Paper Craft -toiminta

9. Leg Stamp Scooter Craft:

Jalka Stamp Scooter Transportation Craft

Pidä hauskaa lapsesi kanssa tekemällä tämän jalan leima-arkki. He voivat sijoittaa jalat värimaaleihin ja laittaa jalat paperiin. Tämä voi kuivua ja leikata sitten näyttää skoottereilta. Tämä voi helposti olla 2 vuoden ikäisten kuljetuskäsityö.

Kuljetusalan käsityöt ovat täydellisiä tapoja opettaa lapsille eri kuljetusajoneuvoista. Voit tehdä niistä osan matkaa ja hauskaa väreillä ja maaleilla. Tämäntyyppiset käsityöt auttavat terävöittämään lapsesi mieliä, lapset rakastavat luoda erikokoisia käsityötapoja omalla tavallaan, joten tämä kuljetus käsityö antaa heille mahdollisuuden tehdä eri polkuja eri malleilla.

Katso lisää: Lyijykynät esikoululaisille ja aikuisille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

13 − = 6