9 Paras indian georgette Kurti tunikaukut 2018 | Tyylit elämässä

Näyttää miellyttävältä ja tuntea mukavuuden tämän laajan valikoiman kurti-tunikoita, jotka ovat saatavilla eri sävyissä ja materiaaleissa. Naisten Kurti-tunikauhia voi käyttää sopivissa legginkeissa, jeggingsissä ja jopa denimissä riippuen oman tyylinsä.

Paras Georgette Kurti tunikaukut Intian naisille:

Jotta saat parhaan idean tällaisten asujen muunnoksista, tutustu seuraaviin linkkeihin löytääksesi Top 9 Indian Kurti Tunic Topit,

1. Sisustettu Sea Foam Color Kurti Tunics:

koristellut Sea Foam Color Kurti Tunics

Tämä kauniisti koristeltu Womens Kurti Tunics on paras kaikkien aikojen paras kokoelma. Tämä on niin muodikasta ja näyttää viileältä jokaiseen tyyliin sopivaksi. Ne ovat lyhytaikainen luokka ja ne antavat käyttäjille erittäin mukavan.

2. Painettu kuvio Lyhyt Kurta Tunics:

Painettu Pattern Short Kurta Tunics

Katso tämä meri-vihreä painettu Kurta-tunika, jossa on kolme neljää hihaa. Tämä Kurta Tunicis on tarpeeksi lyhyt, että sitä voidaan pitää paita-tyyppinä asuina, jotka sopivat farkkuihin. Siinä ei ole hienoja koristeet, joten se valitaan helposti päivittäiseksi rento kulumista.

3. Kirkkaanpunainen Korkea Low Kurti Tunics:

Kirkas Red High Low Kurti Tunics

Täältä tulee aito valikoima kurti-tunisia naisille kirkkaalla punaisella sävyllä. Tässä on kolme neljää hihaa ja on pitkä tyyppikärki. Sitä pitäisi käyttää leggingsit ja on upea joukko etnistä kulumista. Tällä Georgette Kurti Tunicsilla on polka-pisteitä, jotka on painettu koko materiaaliin, ja niillä on alhainen leikkauskuvio.

4. Synteettiset hihat Kurti Tunics:

synteettinen Frilled Sleeves Kurti Tunics

Tutustu tämän upean valikoiman kuninkaallinen turkkitossut Kurti Tunics, jolla on liian matala tyyppinen leikkaus kuvioissaan. Tämä näyttää niin suloilta ja kauniilta, koska se on kaiverrettu silmiinpistävää kirjontaansa. Voit kokeilla tämän asun valkoisilla legginkeilla.

5. Täydelliset hihat Purple Kurti Tunics:

Koko Sleeves Purple Kurti Tunics

Ne, jotka haluavat mennä Intian kokoelman naisten Kurtis ja tunikat, he voivat napata tämän kauniisti suunnitellut violetti varjostetut kurti tunikat. Siinä on ainutlaatuisia tulosteita, ja se on täysin hihansuuntainen. Tämä on hyvä valinta toimistosi kulumista varten.

6. Indian Cum Läntinen tyyli Kurti Tunics:

intialainen Cum Western Style Kurti Tunics

Lisää tämä upea kokoelma kurti-tunikoita vaatekaappisi, joka on muodikasta harmaa sävy, jossa on katkoviivoja ylhäältä alas. Siinä on kaulus tyyppinen kaula ja siinä on kolme neljäs hihaa, joilla on ainutlaatuinen muotoilu ja leikkaukset.

Katso lisää: Intialainen Office Wear Kurtis

7. Vihreä puuvilla hihaton Kurti Tunics:

Vihreä Cotton Sleeveless Kurti Tunics

Ota silmäsi näihin älykkäämpiin Intian puuvillamuotteihin, joissa on nykyaikainen hihaton malli. Se on rikastettu silmiinpistävää kirjontaansa kaulan alueen lähelle, ja siinä on ainutlaatuiset rungon leikkaukset, jotka vastaavat anarkalityyppisiä leikkauksia. Mutta se kuuluu lyhyiden kurtien luokkaan.

8. Brodeerattu suljettu kaulakoru Kurti Tunics:

kirjaillut Closed Neck Kurti Tunics

Tässä on vielä yksi valinta, joka näyttää nykyaikaisemmalta ja tyylikkäältä. Tämä on kirkkaan keltainen shaded hihaton Indian Kurti Tunics Topit, joka on tarpeeksi rohkea ilmaista viileä ilme. Siellä on hieno roiskeva kirjonta. Ja voidaan yhdistää myös farkkujen kanssa.

Katso lisää: Naisten Purple Kurti Designs

9. Floral Print Sininen Kurti Tunics:

Kukka Print Blue Kurti Tunics

Katsokaa nyt tätä vaalea varjostettua sinistä naisnaisia, kurti-tunikaa, joka on koristeltu kukka-arkistolla koko materiaalin päälle. Tulosteissa on kontrasti sininen väri ja kolme neljää hihaa, joilla on ainutlaatuinen karkeuskuvio, joka antaa upean ulkoasun koko asuun.

Mitä muuta jäljellä on! Tartu listan edellä kuvattuun kokoelmaan ja esitä kauneutesi. Nämä Kurti-tunikat olisivat täydellinen jalkine, jotta saat halutut alueet, jotka todella ansaitsette.

Katso lisää: Hopea Kurta mallit Intian naisille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

1 + 2 =