9 Paras Braid Kampaukset lapsille Tyylit elämässä

Kaikki on hauskaa ja uusia suuntauksia lasten kanssa. Yksi tärkeintä muistaa lasten kanssa tekemisissä on jatkuva muutostarve, jotta sama vanha asia näyttäisi paljon houkuttelevalta ja jännittävältä.

Ulkonäköä ajatellen olemme aina huomanneet, miten lapsi käy aina vaatteet, joita hän haluaa tai mitä hairstyle valitsee tänään, mikä tekee niistä trendikkäitä ja erottaa ne. Tämän yksi tavallisimmista kampauksista kokeilla on punokset ja lasten ja punokset yhteensovittaminen, huomasimme uuden kampauksen ideoiden nousevan.

Braid Kampaukset lapsille:

1. Twisted Tail:

punos hairstyles for kids

Kun peruskallion poni oli hieman liian valtavirtainen, äiti tuli ällistyttävään ajatukseen yhdistää punokset tavalliseen poniin, joka houkuttelee ulkoasua. Tämä on todella helppo kampaus, jossa aloitat keräämällä hiustesi poniin ja varmistamalla sen sitten bändillä. Nyt yhdestä sivusta poikkileikkaat terveet säikeet lukosta ja punos se tiukasti. Varmistamatta lopullisen käärmeen punos poni ympärille ja kiinnitä se lopussa.

2. Prinsessa kruunu:

punokset for kids2

Sinun prinsessasi, tällä kertaa kokeilla uutta oliivipuiden hiusnauha katsoa yksinkertaisesti sisällyttämällä punos päivittäiseen kampaukseen. Tässä kruunu tai punos yksinkertaisesti käyttää hiuksia punottu muoto ja saada tämä näyttää alkavat jakamalla lukot molemmin puolin pään ja punos ne lopulta tavata keskellä, jossa voit rakentaa poni tai erillinen punos se.

3. Rendezvous Point:

punokset for kids3

Helpoin kampaukset näyttävät parhaiten hiuksistasi ja täällä käytämme kolmea yksinkertaista punokset tämän ilmeen saavuttamiseksi. Osa hiukset toiselle puolelle ja kolmesta eri osasta muodostavat kolme punokset vain, jotta niiden päät täyttyvät pään puolelta. Kiinnitä bändi ja koota ylimääräiset hiukset alhaalta ja kierrä se sivupalkiksi.

4. Pentacle Twist:

punokset for kids4

Luo upea tähti, luo täydellinen pentakoli pään takana yksinkertaisella kierteellä ja turvallisella menetelmällä. Aloita pään etuosasta ja sitota kolme ohutta ponia edessä olevien lukkojen kanssa. Irrota hiukset keskeltä kahteen osaan ja kierrä ne. Kun kaksi sivupariaa tekevät samoin ja varmistavat lopun molemmilla poneilla.

Katso lisää:  Häät hiukset pullat kuvia

5. Sydän loppuun asti:

punokset for kids5

Saat tämän ulkoasun, erottaa hiukset keskeltä ja sitten alkaa palmikoida se molemmilta puolilta. Pehmeillä tapilla kiinnitä punokset sydämessä ja kiinnitä sydän solmun muotoon. Tämä on suhteellisen uudempi tyyli kampauksesta, joka on sekä jännittävää että söpö.

6. Braid sisällä Braid:

punokset for kids6

Aloita kiinnittämällä hiukset suoraan poniin ja erottamalla sitten poni kahdeksi segmentiksi. Kun sinulla on hiukset kahteen osaan, työnnä etuosaa tiukkaan palmikkoon ja lisää se sitten punottu toiseen palmikkoon.

Katso lisää:  Miten pudottaa hiuksia

7. Criss-Cross Braid:

punokset for kids7

Aloita yksinkertaisella kaksipuolisella punoksella keräämällä hiukset etuluukusta. Nyt ylitse punokset toiselle puolelle ja ranskalainen punos loput täydentää ulkoasua.

8. Simpleton:

punokset for kids8

Ensimmäisten lukkojen kerääminen aloittaa hieman ranskalainen punos, joka huolehtii väsyneistä lukkeista kesänpäivänä. Voit jatkaa samanlaisia ​​rinnakkaisia ​​punoksia tai yksinkertaisesti pitää yhden siistinä ja tasaisena.

Katso lisää:  Söpö punottu kampaukset tytöille

9. Star Studded Look:

punokset for kids9

Saat tämän ulkoasun aloittamalla kiertämällä hiustasi erilaisiin lukkoihin ja kiinnittämällä sen, lopulta luodaksesi kolmiosaisen ulkoasun. Näytön pää voidaan kiinnittää lukituksella virtaavasta poninosta hiusnauhan piilottamiseksi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 71 = 74