9 paras avoin kampaus pitkät hiukset Tyylit elämässä

Hiukseni putosivat vyötäröni, mutta aina ihmettelin, kuinka hyvin voin valita vaihteluita jokapäiväisessä tylsissä hiuksissani. Tämä ongelma valitettavasti jatkuu edelleen, ja siksi olen päättänyt tehdä luettelon kaikista uudemmista ulkonäköistä, joihin voin valita, kun urheilen pitkät hiukset.

avata hairstyles for long hair

Yleensä pitkää hiuspäätä haluat harrastaa jotain avointa freestyle-mallia ja olet miettinyt, miten muuten toimisi hyvin tämän hiuslakkauksen kanssa. Siksi ottaa vihje näiden annettujen kampausten ja rock avoin hiukset näyttää ilman huolia.

Uusimmat ja kauniit pitkät hiukset kampaukset:

Meidän on tarkasteltava 9 parhaan kampauksen pitkät hiukset.

Sleeked Down Locks:

avata hairstyles for long hair1

Tämä on helppo riisu pitkät hiukset. Ompele hiukset keskeltä ja hiero ne kokonaan sen läpi. Voit jopa valita lyhyet kerrokset tai etulukot, vain vähän lisätäksesi pienen äänenvoimakkuuden. Hiuslakalla ehdottomasti sävyttää hiukset, jotta vältytään tarpeettomilta hiusten särkymiseltä.

Doo-Rag Hippi:

avata hairstyles for long hair2

Täydelliseen onnelliseen hippi-tyyliin, kesällä keskipäivällä kokeile tätä kampausta pehmeällä valkoisella solmukkeella, joka on päällystetty Aztec-tulosteilla tai irrallaan valkoisella puserolla. Kokeile hiusten kiharat hiukset saamaan hienovaraisen vihjeen aallokko ja sitten sitoa pään rätti tai huivi pääsi päällä saada tämä näyttää.

Katso lisää: Helppo kampaukset pitkille aaltoileville hiuksille

Faux puoliosa:

avata hairstyles for long hair3

Tämän kampauksen vuoksi sinun täytyy tehdä paljon kiusantuvaa ja hiustenlähtöä. Yksinkertaisesti jakaa hiuksesi toiselle puolelle ja aloittaa teeskentelemällä saadaksesi hiukan suurta määrää hiuksistasi. Nyt käytä hiusvedet lukitaksesi äänenvoimakkuuden. Usein tuomalla tilaisuuteen voit lisätä lisälaitteen tai kaksi tätä ulkoasua.

Go Loose Curls:

uusin Open hairstyles for long hair 4

Otsikko riitti osoittamaan koko tämän kampauksen. Curl parantaa aina hiusten ulkonäköä ja lisää pehmeää äänenvoimakkuutta hiuksiin. Käytä tätä varten voimakasta rullaa tai kihartimia, jotka lisäävät kiharaa. Ompele hiuksesi keskeltä, jos sinulla on soikea kasvot ja sydämenmuotoiset tai timantinmuotoiset kasvot käyttävät puoleisia pyyhkäisyjä.

Katso lisää: Intialainen kampaukset pitkille hiuksille toimistolle

Pehmeät kerrokset:

avata hairstyles for long hair5

Sivutangot pyyhkäisevät nopeasti tämän hairstyleen toiselle puolelle. Tämä on klassinen kerroksellinen kampa, jossa on pehmeät tylpät bangs, jotka on rullattu sisäpuolelle. Puolen lakaiseminen tai hiusten sivusiirtyminen lisää yksinkertaisesti tekstuuria tyyliin, sillä kerroksellinen ulkonäkö on aina mennyt hyvin sivuseurauksiin. Voit jopa tasoittaa ulkonäköä tai kaarnaa otsat ulkona muutokseen.

Fusion Mix:

avata hairstyles for long hair6

Olet valmis leikattu pusero ja rocker farkut ja ainoa asia puuttuu ennen konsertti on täydellinen kampaus mennä sen kanssa. Pehmeä talvi ulkona haluaa sinun pitää hiuksesi auki ja vapaana, mutta haluat pehmeän luonnollisen ilmeen, joka lisäisi sähköistää iskua. Käytä otsapukeja ja punoksia ja lisää elämää.

Katso lisää: Nopeat kampaus pitkät suorat hiukset

Vintage aallot:

avata hairstyles for long hair7

Valitse sivun irtoaminen pään yhdestä kulmasta ja kampa hiukset perusteellisesti. Tämä kampauksessa on itsessään pehmeä ja melko luonnollinen ilme. Käytä kiharoita ja pehmennysaineita sileiden aaltojen lisäämiseksi. Tämä kampaus muistuttaa jotenkin niille sidoksille tytöille, joissa on hohtavat huivit ja nyt voit saada tämän näytön myös.

Front Bangs:

avata hairstyles for long hair8

Tämä on täydellinen hairstyle kauniiseen tyttöön kuin sinä, jossa hienous sekoittuu tyylikkäästi. Nämä ovat tiheitä ranskalaisia ​​tyyliteltyjä etupuskureita, mutta voit käyttää kerroksia myös tähän ulkoasuun.

Beach Waves:

avata hairstyles for long hair9

Ranta-aallot ovat jonnekin kerrosten ja aaltojen välissä, mutta hieman hippi koskettaa sitä. Nämä ovat kevyitä ja niissä on äänenvoimakkuus.

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

− 4 = 6