9 Paras 60th Wedding Anniversary Celebration Lahjaideoita kuvia 2018 | Tyylit elämässä

Pari 60-vuotisjuhla on suurin virstanpylväs, jonka he voivat saavuttaa. Joten timantteja on tämän tapahtuman teema. Hanki lahjoja, kuten timanttisormus tai riipus vaimollesi. Aviomiehelle voit saada hämmästyttäviä mukeja, kortteja, valokuvakehyksiä jne.

Paras 60th Wedding Anniversary Celebration Lahjat ja Ideat Kuvat:

Katsotaanpa yhdeksän parasta lahjaa 60. hääpäivää varten, jonka voit antaa rakkaille vuodelle 2018.

1. vuosipäivän mukit:

Vuosipäivä Pair of Mugs

Tämä on ihastuttava 60-vuotisjuhla, jonka voit antaa pari. Värikkäissä mugs-juhlakupissa numero 60 on lihavoitu. Voit myös tehdä kukkakoristeluja mukiolosuhteissa. Hanki tämä mukit sähköisen kaupankäynnin kautta, saat hyvät mahdollisuudet personoida.

2. 60-vuotispäiväkortti:

60. Anniversary Card

Anna puolisosi rakkaus muistiinpanoja upeaan käsintehtyyn paperiin. Nämä setelit voidaan tulostaa tai käsitellä käsin. Koristele kortti kauniilla filigraanityöllä tai sydämillä. 60. hääpäiväkortti on ihana lahja antaa. Hanki tämä yksi rakkaaseen.

3. Sukupuu:

Perhe Tree

Tämä on hämmästyttävä lahja, jonka voit antaa puolisollesi vuosipäivänä. Se näyttää, miten perheesi on kasvanut vain teistä. Kehys on paras 60. hääpäivä lahja esitellä puoliso. Voit muokata tätä valokuva kaikkien perheenjäsentesi kanssa. saada tämä lahja yllättää puoliso.

4. Double Photo Frame:

Kaksinkertainen Photo Frame

Toinen hieno ajatus antaa vuosipäivälle tämä kaksinkertainen puinen valokuvakehys. Sinun täytyy asettaa hääkuva yksi ja toinen on viimeinen valokuva yhdessä. Tämä tekee suuren 60-vuotisjuhlon kenellekään. Tämä yksi lahja on hyvä valinta tehdä muisto vanhoista ja nykyisistä valokuvistasi.

5. Valokuva-seinäkello:

Kuva Wall Clock

Kokeile tätä ihastuttavaa 60 hääpäivää kuva seinäkello, jonka voit antaa muistoksi. Seinäkello painetaan vuosipäivän toiveilla. Voit lisätä myös viimeisimmän valokuvan parista. Lapset voivat lahjoittaa lahjan isovanhemmilleen 60-vuotispäivänä.

6. Diamond häät kakku:

Timantti Wedding Cake

Lahja jotain makeaa hääpäivän marttyyrin pari. Tämä upea kakku, jossa on valkoiset koristeet, on dekadentti. Kakun timanttikoristeet näyttävät myös kauniilta. Tämä tekee ihastuttavan 60. hääpäivä lahjaideat. Tämä on erinomainen kakku vanhempasi 60. hääpäivän juhlaan.

Katso lisää: Kuudes hääpäivä lahjoja kuvia

7. Timanttisormus:

Timantti Ring

Lahjoita vaimosi tämä upea timanttisormus 60 vuotta. Tämä timantti-nastarengas sisältää useita pieniä timantteja kultapohjalla. Rengas on ylivoimaisesti paras 60-vuotisjuhlan lahja, jonka voit antaa vaimollesi. Jos haluat todella antaa sinulle parhaan lahjan, varmasti saat tämän lahjan vaimollesi.

8. Henkilökohtainen kynttilä:

9 Paras 60th Wedding Anniversary Celebration Lahjaideoita kuvia 2018 | Tyylit elämässä

Kokeile tätä timanttihäätipäivän lahja, joka on yksilöllinen. Kynttilällä on pienet sydämet keskellä ja toiveet painettu sivuille. Voit saada tämän 60-vuotisjuhla-lahjaideoiksi.

Katso lisää: 30 vuotta vuosipäivä lahjaideat

9. vuosipäivä maljakko:

Vuosipäivä Vase

Tämä luoti muotoinen maljakko on täydellinen vuosipäivä lahja puolisollesi. Voit saada sen persoonalliseksi kaivertamalla maljakkoa toivomuksilla pariskunnalle. Lasi maljakko näyttää hyvältä sellaisena kuin se on, ja se voidaan kääriä kauniiseen laatikkoon.

60-vuotisjuhla on virstanpylvästapahtuma, joka tunnetaan myös timanttien vuosipäivänä. Timantti edustaa rakkauden merkkiä; se auttaa antamaan sinulle erityisen rakkauden. Joten tässä voit antaa puolellesi jotain, joka on tehty myös timanteista.

Katso lisää: 2o vuosipäivä lahjat vuodelle 2018

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

21 − 14 =