9 Must-Try Lip Balmit kuiville ja halkeillulle huulille Tyylit elämässä

Huulirasvilla on tehokas rooli säätämällä ulkonäköäsi ja tekemällä kasvosi houkuttelevaksi. Naisille kasvohoito on tärkeä asia, jota ei voi tehdä ilman kauniita huulet. Näiden tuotteiden asianmukainen käyttö suojaa myös huulet siinä määrin, että ne näyttävät kauniilta. Jotkut huulirasvot tulevat aurinkosuojatuotteilla, jotka säästävät huulet ja estävät niiden liiallisen kuivumisen. Hyvin kuvioitu ja hydratoitu huuli tekee automaattisesti näyttäväksi upealta.

Mikä aiheuttaa kuivia ja halkeamia huulia?

Kuivat huulet ovat varsin turhauttavia ja tuskallisia. Useimmat ihmiset pyrkivät tekemään yhteisen erehdyksen kuolleen ihon kuorinnasta, johtaen punaisiin, turvonneisiin ja verenvuotaviin huulisiin. Kuivat huulet aiheutuvat ihon kosteuden puutteesta. Paras tapa käsitellä näitä on juoda runsaasti nesteitä ja käyttää suojaavaa huulirasvaa.

Viimeisimmät ja parhaat Lip Balms Dry Lips:

Tässä on paras 9 tuotetta, joita naisten on tarkistettava.

1. Sugar Cherry sävytetty huulihoito aurinkovoidetta SPF:

Huuli Balms for Dry Lips 1

Epäilemättä tämä on paras huulihieronta markkinoilla tällä hetkellä. Ota käsiisi tälle tuotteelle ja sanokaa hyvästit roiskeille huulille. Tämä tuote auttaa sinua saavuttamaan rohkean ilmeen huulesi takia. Jos olet sairas hiutalevyllä, niin tämä saattaa olla oikea tuote sinulle, koska se tulee lempeä kuorinta tekijä, joka pitää huulet terveinä. Tuote sisältää myös sokerin sisältöä, joka on todella hyvä huulille.

2. Blistex Lip Medex:

Huuli Balms for Dry Lips 2

Toiseksi luettelossa on Blistex Lip Medex, joka on 101 korjaus säröillä huulille. Käytä tätä tuotetta ennen nukkumaanmenoa ja herätä terveillä, suutelevilla huulilla. Se voidaan sanoa, Lip Medex on paras tuote siellä kun huulihoitoa.

3. Burt's Mehiläiset elvyttävät huulirasvaa mustikan ja tumman suklaan kanssa:

Huuli Balms for Dry Lips 3

Asiantuntijoiden mukaan tämä on tehokkain tuote on tehokkain tuote huuliheräysten käsittelyyn. Tämä mustikka ja tumma suklaa huulirasva on ollut erittäin menestyksekästä lähtien päivästä lähtien. Kun olet käyttänyt tätä tuotetta, voit pitää itsesi valmiina parhaaseen pout-kuvaan. Burt's Bees on yksi kuivalle huulille, joka nuorentaa ja pitää ne terveinä.

4. C.O. Bigelow Rose Salve:

Huuli Balms for Dry Lips 4

Vaikka vähän kallis, tämä huulirasva, joka tulee kanteen, onnistuneesti lukitsee kosteuden huulilla ja pitää ne hydratoituna. Tämä ei-tahmea huulirasva ja mukana on useita luonnollisia elementtejä, joita tarvitaan terveille huulille.

5. Sephora Super ravitseva huulirasva:

Huuli Balms for Dry Lips 5

Paras ohut tästä huulirasvoista on, että se tulee ilman keinotekoisesti lisättyä makua. Joten nuolee omasi ja kuivaa ne eivät ole tällä kertaa ongelma. Tämä tuote varmistaa, että huulet ovat kunnolla hydratoituneet eivätkä kuivuneet. Ilman mitään tahmeutta, huulirasva toimii tehokkaasti parantaa huulien kuntoa.

Katso lisää:  Hyvä huulirasva spf

6. Honey Bronze Shimmer Lip Balm:

Huuli Balms for Dry Lips 6

Tämä on yksi huulihoitotuotteista, joka antaa huulillesi ihanteellisen kesän hehkun, jota kaikki haluavat. Valmistettu hienoista hunajauutteista, tämä tuote näyttää hyvältä ja toimii erinomaisesti. Tämän tuotteen pakkaus on silmiinpistävää ja vain ulkoisen näytön avulla ihmiset voivat ostaa ja kokeilla tätä tuotetta.

7. Laura Mercier Lip Balm:

Huuli Balms for Dry Lips 7

Jos olet valmis tekemään huulesi kirkkaat ja pehmeät, niin tämä saattaa olla oikea tuote sinulle. Se on täydellinen yhdistelmä kosteutta ja väriä huulillesi. Tämän tuotteen käytön jälkeen et tunne välttämättömyyttä kokeilla muita tuotteita.

Katso lisää:  Paras Lip Balm miehille Intiassa

8. Clinque Superbalm Lip Treatment:

Huuli Balms for Dry Lips 8

Tämä on täydellinen lääke roiskeille huulille ja on paljon enemmän kuin mikään muu keskilämpötila. Asiantuntijoiden mukaan tätä tuotetta tulee soveltaa ennen nukkumaanmenoa saadakseen parhaan tämän huulirasvaimen.

9. Smith's Minted Rose Balm:

Huuli Balms for Dry Lips 9

Voit arvata nimestä, että tämä huulirasva sisältää mintun ja ruusunuutteita. Se myös urheilu miellyttävä tuoksu, jonka kokemus heti sovelluksen jälkeen. Ei vain tämä huulirasva toimii kuivaksi, mutta myös helpottaa kivutonta halkeamia huulilla. Se on pitkäikäinen ja tulee vintage-tyyliin.

Katso lisää: Mikä Lip Balm on parasta Dark Lipsille

DIY Paras luonnollinen huulirasva kuivalle huulille:

Tämä kotitekoinen Shea honey huulirasva voi heti rauhoittaa huulia ja pitää ne pehmeinä ja joustavina. Shea voita voidaan välittömästi imeytyä ihoon ja muut kosteuttava aines kuten hunaja, manteliöljy parantua ja korjata kuivat ja repimättömät huulet. Tämän huulirasmin bonus on yummy vaniljan maku, joka tekee sinusta haluamasi nuolla huulesi!

Tätä varten tarvitset:

  • Shea Butter - 1tbsp
  • Hunaja - 1 tbsp
  • Manteliöljy - 1tbsp
  • Mehiläisvaha - 1tbsp
  • Vanilastauute - 1tbsp

Näin voit tehdä tämän:

  • Ota kulho ja yhdistä kaikki ainesosat yhteen.
  • Mikroaalto seos ja siirrä se säiliöön, kun se on vielä kuuma.

Luonnolliset kotitekoiset huulirasvot ovat myös tehokkaita ja parasta on, ne ovat vapaita kemikaaleista. Kuitenkin, jos haluat ostaa jotain yli laskurin ja halua mitään sotkua, huulipunat esillä artikkeli ovat arvokkaita rahaa.

Leave A Comment

83 − = 79