9 Muotiasusteet valkoisten liivien naisille

Valkoinen liivi on hihaton yläosa naisille joko pitkä tai lyhyt. Se on kulunut länsipuolella. Se parantaa naisia ​​länsimaista ja antaa hänelle upean ulkonäön. Valkoiset liivit ovat tavallisia valkoisia värejä. Jotkut liivit ovat tyynyjä, joita nainen voi käyttää yksin yöllä tai käyttää sitä sisäisenä. Ohut lippa liivi sisällä blazer näyttää kuumalta. Paksut nauhat ovat hyviä kuin kaikki ylhäältä. Liivit lihaville naisille, jotka haluavat näyttää muodikas ja kuuma.

Uusimmat ja tyylikkäät Valkoinen liivit Suunnittelijat Ladies in Trend:

Täältä löydät tyttöjen parhaat liivit.

1. Valkoinen rintaliivillä varustettu vyö:

Valkoinen Vest with Belt

Tämä naisten valkoinen liivi on poikki kuvio. Puhdas valkoinen väri liivi on myös vyön kuvio. Se on pyöreä kaula-aukko. Tässä liivissä on sisärakenteinen ristikuvio ja ylempi kangas, jossa on normaali tyyli. Tämä näyttää trendikkäältä.

2. Valkoinen päällystakki:

Valkoinen Vest with Layers

Tässä valkeassa liivissä naiset tulevat katsomaan rokkaavaa. Laaja kaula on kauniilla kerroksella. Tämä liivi on polven pituudeltaan auki. Tämä liivin malli varastaa sydämet ja tekee sinusta tyylikkään. Se on kerrosta, joka tekee siitä erilainen kuin säännöllinen liivi.

3. Classic Puffer -suojaketju:

Klassikko Puffer Vest

Tämä klassinen valkoinen puffer-liivi on sinun kumppani talvella. Tämä liivi on paksu ja korkea kaulan tyyli. Siinä on sivuviivat yli liivi ja kaksi taskua kummallakin puolella. Tämä liivi suljetaan ketjun avulla. Tämä paksu liivi suojaa chill-päiviltä.

4. Valkoinen denim-liivi:

Valkoinen Denim Vest

Se on lyhyt valkoinen denim-liivi naisille, joissa on kaulus. Siinä on iso pyöreät napit. Siinä on kaksi taskua liivin yläosassa ja hihaton. Se on lyhytaikainen, joten sinun täytyy olla pitkä. Denim-liivi tulee olemaan muodikasta ja muodikasta.

Katso lisää: Harmaa liivi

5. Pitkä valkoinen liivi:

pitkä White Vest

Se on hieno valkoinen pitkähihainen naisille. Tämä on yksinkertaista ilman painikkeita, muotoilua tai ketjua. Se on avoinna edessä ja siinä on kaksi sivutaskua. Se on alle pituus liivi, joka on näyttävä mahtava. Tämä antaa sinulle täysin länsimaisen ilmeen.

6. Valkoinen nahkavyö:

Valkoinen Leather Vest

Tämä valkoinen naisten liivi koostuu nahasta. Se on lyhyt etuakselilla ja V-kaulalla. Alle aseilla on valkoisen dori-ristin ristikuvio. Näyttää siltä, ​​että tämä dori sitoo liivin etu- ja takapuolen. Se etsii ultra-modernia.

Katso lisää: Red Vest Mens

7. Valkoinen turkisliivi:

Valkoinen Fur Vest

Tämä on niin kaunis valkoinen liivi naisille, jotka on luotu turkista. Tämä on kapea avoin etuosa ja erittäin pehmeä tunne kosketuksesta. Turkisliivi on erittäin sileä päällä ja näyttää ainutlaatuiselta. Tämä turkki on rakastanut kaikki naiset, joten tämä liivi on myös kaikkien rakastama.

8. Urheilu Valkoinen liivi:

Urheilu White Vest

Tämä on kuumaa valkoista naisten liiviä, jossa on houkutteleva ilme. Tämä liivi takaa kaulan ja säiliön päällisen tyylin. Takana vyötäröllä on kaksi silmän muotoista leikkausta. Tämän liivin hihna on keskikokoinen ja näyttää parhaiten ohuista tytöistä. Tämä valkoinen liivi on ihastuttava kuvio.

Katso lisää: Navy Blue Vest

9. Tyylikäs valkoinen liivi:

Tyylikäs White Vest

Tämä valkoinen liivi on tyylikäs ulkonäkö. Päällinen liivi on siksak-muotoinen ja laaja kaula. V-kaulan toisella puolella on kaksi kaulusmuotoa. Kohokuvioinnin alapuolella on kolme nappia. Tämä tyylikäs liivi voidaan käyttää yksin valkoinen yläosa sisällä.

Tämä valkoinen liivi on paljon kaulan kuvioita, että se pyrkii maukasta persoonallisuuttasi. Vest on yleisesti käytetty asettamaan oman suuntauksen. Liivi voi tehdä sinusta näyttävän seksikäs ja lumoava. Se on niin upeita kuvioita ja on niin viileä, että se parantaa naisten kauneutta. Naiset voivat näyttää asenteensa liivillä. Nämä liivit lisäävät makua länsimaiseen ulkoasuun.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 19 = 22