9 muodikkaat ja tyylikkäät hopeakoristeet kuvia

Hopeakuljettajat ovat yksi nykyaikaisimmista koruista. Puhaltimet ovat tyylikkäitä ja tyylikkäitä ja ne on tarkoitettu rentoihin kulumiseen. Samanaikaisesti on useita kuvioita, jotka on luotu juhlatukeen ja cocktaileihin. Näillä on timantteja, jotka on peitetty heille antamaan heille kunnia-ilme. Valitse suosikkikokoelma hopealta listalta ja anna pääsi kääntyä joka kerta, kun astut ulos tyylillä.

Viimeisimmät ja tyylikkäät hopeanharmaat naisille Trendissa:

Täältä löytyvät tytöille parhaiten sopivat hopeiset tuhkaimet.

1. Diamond Choker hopealla:

hopea chokers

Hanki tämä upea hopeakello, joka ympäröi 3 säikeet kimmeltäviä timantteja. Tämä upea hopeaketju sopii kauniisti kaulan ympärille ja antaa sinulle loistavan rikas ulkoasu. Sinun on yhdistettävä tämä suunnittelija-asuihin, jotka on tarkoitettu illanviettoon tai cocktail-puolueeseen.

2. Silver Disc Choker:

Hopea disc choker

Valitse tämä komea hopeakokeri, joka koostuu pienistä hopealevyistä. Tämä minimalistinen hopeakokeri on hyvin kaunis ja se voidaan yhdistää rentoihin vaatteisiin. Tämän herkän ominaisuuden ansiosta se on hyvin tyylikäs ja tyylikäs.

3. Sydänketju Silver Choker:

sydän chain silver choker

Valitse tämä hopea choker kaulakoru graceful näyttää, joka on täydellinen mihin tahansa tilaisuuteen. Sydänriipus kaulakorun keskellä on hieno lisäkokoelma. Kaunis hopeinen kelkka sopii erinomaisesti farkut tai jopa kesämekot.

4. Solid Band Choker hopealla:

vankka band choker in silver

Katsokaa rohkeutta ja rohkeutta tässä kiinteässä hopeakokouksessa, joka tekee sinut näyttäväksi street-tyyliseksi rock-tähdeksi. Tämä sopii parhaiten käytettäväksi yli rento kulumista, kuten farkut jne. Kiinteä bändi hopea choker on ainutlaatuinen lukko, joka näyttää myös laajennettu bändi antaa sille yleistä ulkoasua.

Katso lisää: Valkokulta

5. Sterling Silver Choker:

Sterling silver choker

Jotain, joka on täysin ainutlaatuinen, on tämä sterlinghopea choker kaulakoru, joka on ihana riipus. Chokerin hopeinen merimies solmu on yksinomainen ja selkeä. Tämä tekee rikas näköinen choker, että voit helposti puhaltaa hyvin.

6. Vintage Silver Choker:

vuosikerta silver choker

Kaikki vuosikerta ei ole vanha. Valitse tämä mahtava koru joka sopii kaikkiin asuihin. Se kulkee kauniisti perinteisten asujen ja suunnittelijoiden kanssa. Tämän nimenomaisen karmin monimutkainen työ on melko upea. Timanttikeskukset kaikkialla ovat erityisen ainutlaatuisia.

Katso lisää: Velvet Choker

7. Eternity Silver Choker:

ikuisuus silver choker

Tämä choker kaulakoru hopeaa pidetään yhtenä ikuisuuden kokoelmista. Chokerissa on ympyräriippu, joka ei roikkua karmista, vaan se on liitetty kummallekin puolelle, mikä antaa jatkuvan renkaan illuusion. Siksi nämä kauhureita kutsutaan ikuisuuden tukkeiksi.

8. Multi Wire Silver Choker:

Multi wire silver choker

Silver Choker korut ovat erilaisia ​​tyylejä, joita monet rakastavat. Kaikkein rakastettu kuvio on tämä monijalkainen hopeaketju, joka näyttää sekä raskalta että herkältä. Täyteyden harha syntyy monista kerroksista ohutta hopeajohtoa, joka on kiristetty ympäriinsä. Herkkä kuvio pidetään myös yllä kunkin langan välisen etäisyyden takia.

Katso lisää: Plain Black Choker

9. Chain Choker hopealla:

Ketju choker in silver

Tämä mahtava hopeaketju on loistava niille, jotka rakastavat raskaita muoti koruja. Hopeaketjulla on ketjun kaltainen vaikutus, koska sillä on paksut hopeasilmukat, jotka ovat toisiinsa yhdistyneinä. Yhdistä ne rentoon kulumiseen tai rock-konserteihin, jotka näyttävät viileältä.

Hopea tuhkaimet ovat raivoa tänään, koska vaihtelevat tyypit, jotka ovat saatavilla markkinoilla. Tyylit ovat laaja, ohut ja monijohdot. Käytetty hopea voidaan sekoittaa timanttien kanssa antamaan rikas ilme. Vintage ja ikuisuus hopea tuhkaimet tarjoavat erilainen tyyli kaulakorut, joka on myös jotain, mitä haluat ehkä harkita ja lisätä kisu.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

6 + 1 =