9 muodikkaat ja mukavat hihnat

Täydellinen tapa etsiä tyylikäs ja viihtyisä samaan aikaan on käyttää hihnaa. Kaunis hihnan muotoilu tekee siitä ilmavan ja näin ollen hyvin vastoin; kun taas nämä kauniit kuviot ja mallit näissä yläosissa tekevät niistä näyttävän upealta. Myös hihnan kuvio on erilainen, tarjoten valintoja samalla kun valitset veistoksen. Täydellinen vyön yläosa, joka kuluu farkkujen tai kuumien housujen päälle, voi luoda selkeän ulkonäön joka kerta.

Uusimmat ja tyylikkäät hihnat naisten trendiin:

Seuraavassa luetellaan 9 parasta näistä hihnapyöristä.

1. Casual Strap Top:

hihna tops

Tämä strappy cami top sopii parhaiten kaikenlaisiin rentoihin retkiin. Ystävistä tulevat yhdessä yliopistoon, tämä huippu on aina täydellinen. Ylhäältä valmistettu takki on miellyttävämpi, kun taas ylimmän upean kastanjanruskea väri parantaa sen kauneutta.

2. Brodeerattu hihna:

kirjaillut Strap Top

Tämä valkoinen raidallinen pää on erittäin ainutlaatuinen. Toisin kuin tavalliset hihnapyörät, tällä alustalla on kauniita kukka-kirjonta tummansininen väri. Tämä kaunis yhdistelmä valkoinen ja tummansininen sininen antaa tämän ylhäältä erittäin tyylikkään ilmeen. Myös tämä taso on erittäin mukava.

3. Päällystetty hihna Top:

Keimaileva Strap Top

Ohut hihnapyörä on erittäin trendikäs nykyään. Yhdessä tämän huipulla on satiinimainen kangas, joka antaa sille houkuttelevan ulkoasun. Ylhäältä löytyy myös ainutlaatuinen hihnamalli. Näin tämä huippu on täydellinen huomiota varastava tyylisuunnitelma.

4. Kauluspaidat:

terästetty Vest Strap Top

Tämä hihnan yläosa on täysin poikkeuksellinen. Se on vyötäröinen liivi, jossa on tavallinen manteli, jonka päällystetty liivi antaa sille tyylikkään, mutta rennon ulkoasun. Vaikka strappy liivi topit pidetään yleensä hienostunut, laced patter tämän liivi top tekee siitä näyttää tyylikäs ja hauska.

Katso lisää: Naisten hihaton toppi

5. Voguisin hihna Top:

voguish Strap Top

Tämä kaunis musta strappy top on vain upea. Röyhelöinen rintaneula ja hohtava kangas yhdistettynä tyylikkään mustan värin, tämä ylhäältä näyttää täysin tyylikkäältä. Pienistä perheen toiminnoista rentoihin illallisiin ja elokuville ensimmäisinä päivinä tämä ylhäältä pitää sinut tyylikkääksi ja mukavaksi. Yksi sana tähän asuun on PERFECT.

6. Off-olkahihna Top:

Off-olkapää Strap Top

Tavallinen hihnan yläosa on aivan liian yleinen nykyään. Kaikille, jotka haluavat kehittää ulkonäköään, voi kokeilla tätä off-olkapäähän vielä täyttä hihoja. Ylhäällä kupliva taivas sininen väri lisää ylimääräistä fun-tekijä siihen. Se on täydellinen rento näyttää.

Katso lisää: Pitkähihainen päällinen naisille

7. Hihnan rajaus:

Hihna Crop Top

Tämä kaunis ja tyylikäs kasvipinta näyttää erittäin trendikkäältä. Yläosan ainutlaatuinen hihnamalli antaa sille erottuva luonne. Houkutteleva sato kuvastaa käyttäjän viehättävää hahmoa antaen heille tuntuvaa ulkoasua, kun taas vaalea beige väri pitää sen rentoisena.

8. Paksut hihnat:

Paksu Strap Top

Tämä kaunis hihnan yläosa on täysin ainutlaatuinen. Sileästä ruudukosta kuvioon pään hihnoihin, kaikki tämä ylhäältä on poikkeuksellista. Myös mustan ruudukon muotoilun yhdistelmä valkoisella pohjalla parantaa ylimmäisen kauneuden. Tämä huippu on parasta ihmisille, jotka ovat halukkaita katsomaan laatikosta valitsemaan heidän pukea.

Katso lisää: Top One Shoulder

9. Denim Strap Top:

denimi Strap Top

Tämä hihnan yläosa on hyvin erikoinen. Toisin kuin useimmat polyesteri- tai sifonkihihnat, tämä pää on valmistettu denimistä. Yläosan sovitusrakenne antaa miellyttävän luonteen. Lisäksi jalokivikoristeinen muotoilu tekee siitä tyylikkään ja tyylikkään.

Hihnatukit ovat äskettäin trendikkäitä vaatteita. Täydellinen kesät ja jouset, nämä topit vievät mukavuutta ja tyyliä toiseen tasoon. Näiden ylhäältä valmistettu muodikas ulkoasu yhdistettynä rento strappy -kuvioon tekee siitä täydellisen yhdistelmän tyylikkyydestä ja kuplattavuudesta.

Leave A Comment

74 − 68 =