9 Moderni Khaki farkut miehille ja naisille 2018 | Tyylit elämässä

Kuinka monta kertaa olet kuullut khaki kuin denim? Vastaus pitäisi olla denim sana kuulla enemmän kuin khakis.There on vain vähän, jotka ovat tietäneet khaki. Sotilasjoukot käyttivät Khakin kulumista kätkemään. Ok, niin Khaki on sana, joka on peräisin hindisestä sana "pöly". Khaki ei välttämättä ole vaatekappale ja on vaaleanruskea tai beige väri. On tunnettua, että khaki-mekot olivat sana brittiläisin aikoina. Nykyään Khaki-housut ovat tulleet poliisivoimien yhtenäiseksi.

Parhaat Khaki farkut miehille ja naisille:

Puhutaan nyt parhaista naisten ja miesten khaki-farkuista.

1. Slim Fit Stretch Khaki Farkut:

Hoikka fit Stretch Khaki Jeans

Tämä on miesten miellyttävimmän kimmoinen farkut. Jos haluat käyttää muodollista muodollista, niin nämä farkut ovat parhaiten sopivia. Nämä farkut ovat rentoja ja miellyttäviä miesten toimistoasut. Se on hyödyllistä myös rentoihin kokouksiin.

2. Athletic Fit Khaki Housut:

urheilu- Fit Khaki Pants

Jos olet menossa urheilullinen tai lenkkeily, tämä on paras farkut sopivat sinulle. Se tekee sinusta tuntuu mukavalta, ja voit pelata mitä tahansa urheilupeliä sen kanssa ja lenkillä oikein. Ne ovat täydellisiä, jotka haluavat mukavuutta ja pitävät hoikkaakin ulkoasua.

3. Casual Khaki Farkut:

Rento Khaki Jeans

Krystal esittelee 100% Cotton Cargo -housut miehille, jotka antavat tyylikkään ilmeen persoonallisuudelle. Tämä on paras farkut rento kulumista. Se on vahvistettu sivutaskuilla ja rento painikkeella ja erittäin mukava käyttää.

4. Dapper Style Look in khaki farkut:

huoliteltu Style Look in Khaki Jeans

Se voidaan pitää klassikkona ja pehmeänä, jossa takki, paita, solmio ja khakis. Tämä väriyhdistelmä on hyvin yleinen ja on hyvä vaihtoehto, jotta housut näkyvät enemmän väkijoukossa. Se näyttää sinusta kuin herrat.

5. Naisten erikoisosasto Khaki housut:

Naisten Special Office Khaki Pants

Se on parhaiten asennettu khaki-farku naisille. Se on muodollinen kuluminen ja naiset voivat käyttää sitä yhdessä valkoisen tai vaaleanpunaisen paidan kanssa. Tämä on hyödyllistä, kun taas naiset ajattelevat miellyttäviä ja säännöllisiä asuja.

6. Casual Khaki housut:

Rento Khaki Pants

Tämä on rento khaki housu erityisesti tytöille, ja tämä on mukava käyttää. Tämä naisten khaki-farkut voidaan myös käyttää parhaimpana rannalla. Se on valmistettu puuvillasta ja antaa sisäisen mukavuuden ja voit yhdistää sen päälle sopivalla alkuun. Mukava sopii mihinkään väriin, jonka saat valitsemasi mukaan.

Katso lisää: Naisten ja miesten Hip Hop-farkut

7. Pienet Khaki farkut:

Pieni Khaki Jeans

Se on säännöllinen, painettu lyhyt khaki, joten farkut khaki-luokissa sopivat parhaiten kesän seikkailuihin, kuten vaellukseen, ratsastukseen ja kaikkiin. Se antaa sinulle miellyttävän tunnelman kesäisin. Hyödyllinen myös yön kulumisena.

8. Suunnittelija Khaki Farkut:

Suunnittelija Khaki Jeans

Se on suunnittelija ohut tyyppi jean khakis miesten kanssa polvi vetoketju. Se on hyvä suunnittelija ja näyttää erittäin houkuttelevalta. Se on värillinen khaki farkku miehille. Se on hauskimman tyyppinen khaki farkut miehet ja se on nykyään paljon trendi.

Katso lisää: Ahdistetut farkut

9. Office Wear Khaki Farkut:

toimisto Wear Khaki Jeans

Khakit ovat parhaita toimistokäyttöön tai muodolliseen tarkoitukseen. Ne ovat ikivanha yhdessä sinisen paidan kanssa. Ihmiset ovat todella hämmentyneitä siitä, mitä pukeutua muodollisiin khakin farkuihin, ja paita on paras asu.

Nämä ovat eräitä Khakan farkut miehille ja naisille. Niinpä khaki-farkut voidaan myös kuluttaa, vain missä tahansa tilanteessa kuin denim voi ja entinen myös erilaisissa malleissa ja materiaaleissa. Useat khaki farkut vaatteissa riippuvat mausta, mutta se voi myös riippua ammatillisesta tai yhteiskunnallisesta elämästä.

Katso lisää: Parhaat farkut miehille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

16 − 11 =