9 Moderni ja epätavallinen puhallettavat tuolit mallit Tyylit elämässä

Jo vuosikymmeniä oli samanlaisia ​​tuoleja oli käytetty joko puusta tai metallista, mutta nyt täällä tulee tuoli, joka on täynnä kaasua. Tämän tyyppinen tuoli on täytetty ilmalla ja näyttää hyvin trendikkäältä ja kodin sisustus näyttää erittäin tyylikkäältä. Tämän tyyppisen täytetyn tuolin etu on, että sitä voidaan säätää pienessä paikassa, kun se ei ole täyttynyt.

Paras ja uusin puhallettavat tuolit:

Joten lähdetään matkaan yhdeksään erilaiseen tuuletukseen:

1. Kannettavat jalkapallo-tyyppiset puhallettavat tuolit:

Kannettava Football Style Inflatable Chair

Korkea on demand ja viileä näköinen ovat nämä kannettavat puhallettavat tuolit suunniteltu jalkapallon muotoon. Mustavalkoinen väriyhdistelmä näyttää hämmästyttävältä, kun se sijoitetaan ja täytetty sohva on suunniteltu vedenpitävästä materiaalista, joten nesteen kaatuminen siihen ei haittaa tuolin.

2. Ulkona kaksinkertaiset puhallettavat tuolit:

ulko- Double Seated Inflatable Chair

Täältä tulee mukava ja viihtyisä kaksinkertainen istuintynyt sohva tai tuoli, jota voidaan puhaltaa tarvittaessa. Istuinalueiden värikohdat antavat paremman ja laajemman ulkoasun. Tämäntyyppiset ulkona puhallettavat tuolit voidaan sijoittaa ulkona, kuten puutarha-alue tai parvekkeet ja antaa paikka vilkas ulkonäkö.

3. Värikäs puhallettavat tuolit:

Värikäs Inflatable Chairs

Trendikäs ja houkutteleva näköala ovat nämä täytetyt tuolit. Työtuoli voidaan räätälöidä eri kiinteiksi väreiksi ja sitä voidaan käyttää kaikenlaiseen toimintaan. Tuoli on ihanteellinen sekä aikuisille että lapsille ja lisää ylimääräistä ulkoasua mihin tahansa paikkaan.

4. Smiley Style puhallettavat tuolit:

Smiley Style Inflatable Chair
Kaikkien aikojen suosikki ja söpö näköinen on näistä hymiöistä täytetty tuoli. Tuoli on suunniteltu erityisesti hymyn muotoon, ja se on suunniteltu paksuista ja kestävistä muoveista. Joten kerran ostettu voi käyttää pidempään ja näyttävät erittäin viileältä, kun sitä pidetään olohuoneessa tai jopa parvekkeissa.

Katso lisää: Pinoamattomat toimistotuolit

5. Luonto innoittamana puhallettavat rantatuolit:

luonto Inspired Inflatable Beach Chair

Nämä ovat tyylikkäimmin katsottuja tuulituksia mihinkään ranta-osapuoliin. Tuolissa on kaunis painatus eri sävyissä ja tyylikäs. Tuoli on ihanteellinen auringonottoon rannalla, terassillasi tai kampanjan aikana, ja olisit kadehtinut jokaisen leirissä.

6. Puhallettava sohva vanhoille:

Puhallettava Sofa for Elders
Nämä ovat ihanteellisia täytettyjä sohvia vanhimmille, koska ne ovat melko suuria kuin tavalliset. Se on jopa käsinojatuoli ja selkänoja, joten lainaat mukavuutta samalla kun istut ja voit nauttia kaikesta pelaamisesta tai elokuvista ja viettää suuria iltoja.

Katso lisää: Deck Tuolit

7. Pyöreät puhallettavat nojatuolit:

Pyöristää Shape Inflatable Armchairs

Kaunis ja armollinen näköinen ovat nämä täytetyt tuolit pyöreässä kunnossa käsinojalla ja selkänojalla hohtavan hopeisen värin kanssa. Istuinalueella on pehmustettu tyyny vaaleanpunaisessa lainaustilassa, kun istut. Tuolit ovat saatavilla monissa väreissä ja näitä tuoleja voi käyttää myös kahvilassa ja loungessa.

8. Sensational puhallettavat Bean Bag Tuolit:

Sensaatiomainen Inflatable Bean Bag Chairs
Söpö ja ihastuttava esiintyminen ovat nämä täytetyt beanbag-tuolit, jotka on suunniteltu luotsauksen rentoutumiseen. Tuolit ovat melko kestäviä, ja ne voidaan sijoittaa ulkotiloihin tai sisätiloihin ja ne voidaan myös tyhjentää ja varastoida helposti.

Katso lisää: Korkea takapöydän tuoli

9. Pink Frozen Disney puhallettavat tuolit lapsille:

Vaaleanpunainen Frozen Disney Inflatable Chair for Kids

Täydellinen täytetty tuoli lapsille, joissa Disney-merkkejä on painettu houkuttelemalla lapsia ja tekemällä heistä tuntuu erityisen. Lasten puhallettava tuoli on valmistettu paksuista, kestävistä ekoystävällisistä materiaaleista ja sen melko kevyestä painosta. Näin lapset voivat nauttia ja samaan aikaan rentoutua suosikki tuolillaan.

Ylikuorat tuolit löytyvät monista malleista, väreistä ja kuvioista, ja voit valita haluamasi ja tyylisi mukaan. Etuna on, että sitä voidaan pitää pienenä myös silloin, kun se ei ole täynnä ilmaa ja sen koko ja muoto riippuvat täyttämästä ilmasta. Nouta sitten houkutteleva tuoli ja anna erilainen ilme missä tahansa paikassa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

40 + = 44