9 Mesmerising Tribal Cross Tatuoinnit Tyylit elämässä

Nykyisessä muodikkaassa aikakaudes- sa monimuotoinen tapa kuvata uskonnollista vakaumusta on tribaalisten risti-tatuointikuvien muodossa tatuoinnissa. Pojat ja tytöt, joilla on uskonnollinen vakaumus, ovat näinä päivinä kyseenalaisia ​​kysymyksiä, joten miksi ristikkäisten tribaalityyppien tatuoinnit saattavat syntyä, nuoret näyttävät ristikkäin muotoilultaan sen ainutlaatuisen suunnittelun takia ja harvat ovat niitä henkilökohtaisen uskonsa vuoksi.

Tyylikäs ja houkutteleva Tribal Cross Tatuoinnit:

Lisätietoja tribal tatuointi täällä ovat top 9 heimojen ristin tatuointi malleja.

1. Butterfly Wings Tribal Cross Tatuoinnit:

Perhonen wings tribal cross tattoo

Tämän tyyppinen rajat heimojen tatuointisuunnittelu on tyypillinen naisvaltainen muotoilu, jolla on tyylikäs kosketus ristisymbolin ympärillä olevaan lomittuvaan siipikuvioon. Miehille perhosen siivet voidaan tehdä enemmän miehellä käyttämällä yksinkertaisia ​​siivekuvioita, jotka on valmistettu yhdestä musteesta.

2. Heimojen ristin ankkurin muotoilun varren tatuoinnilla:

heimo- cross with anchor design arm tattoo

Tribal ristiä voidaan kuvata erilaisissa ristiprojekteissa, jotka voivat olla esikristilliseltä ajanjaksolta latinalaiskristittyjä. Ankkurimalli heimojen tatuoinnit kertovat kristittyjen vakavasta uskosta uskontoonsa, kuten ankkuri, joka antaa vahvan tuen alukselle.

3. Kiinteä Tribal Tattoo Design:

Wired Cross-tribal tattoo design

Langallinen köysi oli materiaalia, jota käytetään rankaisemaan Jeesusta, kun hänellä oli raskas risti, mikä aiheutti hänelle kauhean kipua. Tämä kivulias hetki on kuvattu tatuointirakenteeksi ristillä sekä piikkilanka kulkevan heimojen ristikkosuunnittelua pitkin. Se on apt-heimojen tatuointi kaverille

4. Hypnotic Tribal Cross Tatuoinnit Suunnittelu:

Hypnoottinen tribal cross tattoo design

Luodaan illuusio ja hypnoottinen tunne, kun joku näkee heimojen ristinsuunnittelun tatuointia sen omaleimaisen muotoilun kautta, joka tehdään ristin muotoilun sisäpuolella. Nämä kiertyneet viivat antavat hypnoottisen tunnelman, kun niitä nähdään pitkään.

5. Gothic Tribal Tattoo -muotoilu Snake:

gotiikka tribal tattoo design with the snake

Goottilaisia ​​kuvioita kutsutaan yleensä varjoisaksi muotoiluksi, joka antaa mustavalkoisen ja synkän vaikutuksen. Jotta saisi enemmän pelottava ilme, vihainen käärmepinta on suunniteltu ristisymbolin ympärille. Tämäntyyppistä muotoilua ei todellakaan ole suunniteltu uskonnollisen vakaumuksen sijaan muotitietoon.

6. Celtic Tribal Cross Tatuoinnit Suunnittelu:

kelttiläinen tribal cross tattoo design

Keltit ovat tunnetusti rohkeutta ja omistautumistaan ​​maahansa sodan aikana. Kelttien ihmiset käyttivät tatuointia paljaalle rungolleen, joka edustaa heidän pelottomuuttaan. Yksi tällainen kuuluisa tatuointi on tribaalinen ristin tatuointi.

7. Tribal Cross Tatuoinnit:

Puinen tribal cross tattoo design

Tämä on painettu heimojen ristitattoina käsivarteen. Sen sijaan, että menisi mustiin tavalliselle riville ristikkäinen tatuointi, tämän tyyppinen ainutlaatuinen ja kontrastin tatuointirakenne, joka kuvaa ristiä tehty puusta heimojen teemana, voi olla nuorten yleisimmin valittu muoto.

8. Tribal Cross Tatuointi Rose Design:

heimo- cross tattoo with rose design

Rose on selvä merkki rakkaudesta, joka voidaan merkitä ristiprojektin kanssa tatuointimuodossa. Tämä heimomainen muotoilu tatuoinnilla on kaarevat viivat piirretään ristiin ja on värillisiä ruusuja ristin välissä. Tällainen muotoilu osoittaa rakkautta Herran Jeesukseen taiteellisella tavalla.

9. Nail Tribal Cross Tatuoinnit Suunnittelu:

Naulata tribal cross tattoo design

Kynsi, jota käytettiin ristiinnaulittamaan Jeesus elävänä puinen ristiin, jonka Jeesus oli vienyt ja tehnyt hänet valheeksi sen päälle ja nauloi hänet puurunkoon. Tämä puinen ristisymboli seuraa punaisia ​​väripisaroita, jotka määrittävät veren.

Tribal-mallit antavat ristiriitaisen kosketuksen tatuointirakenteen kanssa verrattuna yksinkertaiseen ja tavanomaiseen silmän kiinnitettävään tatuointirakenteeseen. Eri näkökulmasta johtuen ihmiset, jotka eivät ole uskonnollisia, mutta haluavat personoida ajatuksiaan, tämä ristiinmerkki on ympäröity kehossa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 8