9 Luonnon hienoimpiin pioni tattoo mallit Tyylit elämässä

Pioni on perinteinen kiinan kukka. Se on eräänlainen kukkasuunnittelu ja myös todettu kahdentoista vuosipäivä kukka. Se on myös Indiana-valtion kukka. Kukka on symboloitu rikkauden ja kunnian kukana. Sitä pidetään myös hyvänä onnena avioliitossa. Tämä tatuointi on erittäin kaunis ja kattaa koko selkä- tai hihaosan osan henkilöstä.

Ihmiset rakastavat ruumiinsa peony-tatuointia tarkoituksena rakentaa rakkautta ja onnea.

Paras ja tyylikäs pioni Tatuoinnit:

Löydämme täältä mainituilla top 9 pioni tatuointi malleja, jotka antavat sinulle epätavallinen ilme.

1. Pioni kukka tatuointi olkapäähän:

Pioni flower tattoo on shoulder neck

Ponnan tatuointi olkapään etupuolella näyttää armolta, kun naiset, joilla on kauniita kehon ominaisuuksia, ovat sitä. Peonies tatuoiden lumoava osa on se, että se näyttää täydelliseltä naiselliselta ruumista mieluummin kuin miehet. Jos pidät pimeästä sävystä tai yksinkertaisesta suunnittelusta, tämä tatuointi sopii parhaiten olkapääsi; naiset haluavat kokeilla tällaista muotoilua aina.

2. Värikäs japanilainen pioni kaulus luuton tatuointi:

Värikäs Japanese peony collar bone tattoo

Japanilainen pioni tatuointi on hiljainen eri kuin yksinkertainen pioni tatuointi suunnittelu. Värit ja muoto ovat hieman täydellisiä pyöreälle kukalle ja kukka on täysin auki. Tytöt, jotka haluavat osoittaa asenteensa, heidän on täytettävä tämä malli solmuilleen, mutta saat myös joitakin vinkkejä kokeneista kansannouksista inkrementistä.

3. Mustavalkoinen reiden pioni Tattoo:

Musta and white thigh peony tattoo

Pioni tatuointi mustat ja valkoiset painetut reidet on luultavasti hyvä idea olla tatuointi sinulle. Ponnan kukan kukat ja ylimääräiset terälehdet tekevät kauniista muotoilusta. Jos haluat mustavalkoista sävyä, niin tämä tatuointi näyttää mahtavalta, kun käytät lyhyitä housuja.

4. Harmaa ja musta pioni Tatuointi:

Harmaa and black peony tattoo

Pioni tatuointi mustalla ja harmaalla musteella on upea ulkonäöltään, mutta valitaan vähemmän valinnan mukaan, mutta vähitellen villitys kasvaa. Tämä näyttää hyvältä käsivarret, tämä malli voit mieluummin moderni ulkoasu.

5. Kuu muotoinen pieni pioni tatuointi:

Kuu shaped small peony tattoo

Kuun muotoinen pieni pioni tatuointi voidaan tehdä joko jaloilla tai ranteilla ja myös korkeilla reiteillä. Söpö pieni yksinkertainen pioni tatuointi paljastaa myös paljon. Saat tämän mallin puoli kuun muotoon mihin tahansa kehon osaan, kokeile tätä reidessä.

6. Pink Rose Peony Tattoo:

Vaaleanpunainen Rose peony tattoo

Vaaleanpunainen pioni ruusu tatuointi ovat rakkautta naisia. Naiset asettavat tatuoinnin parantaakseen kauneuttaan, kun taas miehet kaivertavat kauniita naisia ​​houkuttelemaan. Tämä malli on nykyään tuttu tyttöjä.

7. Takaisin Kaula Sininen Peony Flower Tattoo:

Takaisin neck blue peony flower tattoo

Yksi suuri sininen pioni kukka takana kaula keskellä on yksi kaunis ajatus pioni kukka tatuoinnit miehille ja naisille.

8. Punainen pioni tatuointi elimistössä:

Punainen peony tattoo on body

Naiset voivat tehdä kaksi tällaista suurta punaista pioni kukkia ja ylimääräisiä täyteaineita pieniä ja suuria lehtiä ja kukkivat kukka niiden vyötärö tehdä hänen kehonsa näyttää seksikäs.

9. Full Hole Peony Tattoo:

Koko sleeve peony tattoo

Peony-tatuoinnin tekeminen suuressa suunnittelussa rehevä kukka on niin kukkiva ja täysin pyöreä, että ulkonäkö tuo itsestään tunnelman rakkaudesta, romantiikasta ja vauraudesta.

Pioni tatuoinnit symboloivat voimakasta tunnetta kaunistaa ja kukkii ilmapiiri tuoksu, hauraus ja luonnollisen olemassaolon siirtyminen. Sanotaan myös, että symboli paljastaa syvän ajatuksen saada suuri menestys, kun vain suuria riskejä otetaan.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

1 + 4 =