9 loistava kilpikonna tatuoinnit, jotka ovat parhaimmat tatuointi mallit Tyylit klo LIfe

Kilpikonnat ovat meren söpöjä olentoja. Elokuvissa tehtyjä elokuvia ei ole ihme, että ihmiset rakastavat niitä tatuoinniksi. Tämäntyyppiset tatuoinnit ovat useimmiten mielekkäimpiä, kilpikonna näyttää elävältä hiljaisen elämän jatkuvasti hoitaen omia huoliaan. Joskus yksi kilpikonnatyyppinen tatuointi on myös vähemmän luonnollista. Kilpikonna-tatuoinnit tehdään parhaiten yksinkertaisilla riveillä ja ne voidaan tehdä myös monimutkaisesti.

Paras kilpikonna tatuoinnit miehille ja naisille 2017:

Katsotaan paras 9 kilpikonna tatuointi malleja paras galleria, joka antaa idean samalla saada tatuointeja.

1. Magnificent Turtle Tattoo:

Upea Turtle Tattoo

Tässä on upea tatuointi, jolla on kaikki merikilpikonnan yksityiskohdat kauniisti. Musta ja harmaa tatuointi tekee ihastuttavan tatuoinnin. Valitse tatuoinnin paikka huolellisesti, jotta taiteilijan työ voidaan näyttää.

2. Tribal Turtle Tattoo:

heimo- Turtle Tattoo

Tässä on upea heimojen tatuointi, jonka voit lisätä tatuointikokoelmaan. Tatuointi tehdään paksuilla alueilla, joilla on heimojen muotoilu. Kilpikonna-kuva leikataan eri osiin, jotta saat tribaalisen vaikutelman. Tämä sopii myös sinun käsiisi tai rintaasi, kokeile pimeällä musteella tai yksinkertaisella tavalla.

3. Kid kilpikonna tatuointi:

Lapsi Turtle Tattoo

Hanki inked kanssa tämän söpö tatuointi kilpikonna, joka on kuin lapsi. Tämä on hienoa nuoremmalle sukupolvelle ja näyttää sarjakuvahahmolta. Tatuoinnissa käytetyt värit ovat kirkkaita ja kauniita. Tatuointi herättää sinut aina hymyillen.

4. Sydän Turtle Tattoo Jalka:

sydän Turtle Tattoo On Foot

Tässä on pieni kilpikonna-tatuointi, joka on niin ihastuttava ja ihastuttava, että sinä haluaisit tehdä sen molemmilla jaloilla. Kilpikonna-mallissa on pieni sydän keskellä, joka tekee siitä miellyttävän. Valitse tämä, jos olet herkullinen ja rakastat romanttisia asioita.

5. Maori Half Sleeve Turtle Tattoo:

maori Half Sleeve Turtle Tattoo

Tämä miespuolinen tatuointi on vain upea mestariteos. Tämä perustuu Maori-malleihin. Maori-tatuoinnilla on kilpikonna ja meren aallot on painettu lihavoiduilla linjoilla ja käyrillä. Manly design voidaan tehdä olalla tai takana.

Katso lisää: Animal Tattoo mallit

6. Kaareva kilpikonna tatuointi:

Kaareva Turtle Tattoo

Tämä on toinen Hawaiian vie kilpikonna tatuointi. Tämä söpö kilpikonna tatuointi on suunniteltu käyrät, jotka on tehty ohut ja paksu linjat. Suunnittelussa olevat pisteet lisäävät merkkiä tatuoinnille.

7. Celtic Knot Turtle Tattoo:

kelttiläinen Knot Turtle Tattoo

Tässä on ainutlaatuinen kilpikonna tatuointi, joka on tehty piste työn tatuointimenetelmällä. Kelttien solmu on ainutlaatuinen ja tämä lisää luonnetta tatuointiin. Tee tämä tummilla ja paksuilla linjoilla, ja saatat olla hämmästynyt tuloksista.

8. Japanilainen kilpikonna tatuointi:

japanilainen Turtle Tattoo

Tämä on miesten tatuointi, joka on peräisin japanilaisilta tatuointijoukkoilta. Japanilainen tatuointi on toinen henkeäsalpaava muotoilu. Tatuoinnilla on kilpikonna uimassa vesillä ja upeat japanilaiset kukat sen ympärillä.

Katso lisää: Suositut Tattoo mallit ja merkitykset

9. Turtle Line Tattoo:

Kilpikonna Line Tattoo

Tässä on yksinkertainen kilpikonna tatuointi, joka on tehty linjan tatuointimenetelmällä. Täällä käytetty perinteinen kilpikonna-tatuointi tekee siitä erittäin houkuttelevan. Tämä on täydellinen niille, jotka päätyvät tatuointi-maailmaan ensimmäistä kertaa. Suunnittele tämä muoto kädessäsi maksimaaliseen vaikutukseen.

Turtle-tatuoinnit on tehty jo pitkään. Suunnittelun yksinkertaisuus tekee siitä erittäin houkuttelevan ja monet rakastavat leikkiä eri tyylien avulla. Voit olla Hawaiian tai japanilaiset tyylit. Voit jopa kokeilla Maorin tyyliä tai säilyttää sen yksinkertaisena ja söpöisenä.

Katso lisää: Aloittelijan opas saada tatuointi

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 5 = 1