9 Kuvia Easy Water Marble Nail Art mallit Tyylit elämässä

Naiset ympäri maailmaa ovat hyvin tietoisia siitä, kuinka tärkeitä niiden kynnet ovat heille. Siksi niiden ylläpitämiseksi heidän on käydä manikyristössä muotoilemaan kynsiään. Itse asiassa kynnet ovat yksi ensimmäisistä asioista, joita monet miehet huomaavat naisista. Hyvin hoidetut ja tahraton kynnet heijastavat perspektiivisyyttä ja asianmukaisia ​​naisia. Vaikka silputut ja rikkoutuneet kynnet pyrkivät merkitsemään kovaa persoonallisuutta.

Nykyään naiset ottavat naulataiteen kokonaan uudelle tasolle. Trendin säilyttämiseksi ja nykytekniikan lisäämiseksi naiset poistuvat mukavuusvyöhykkeestään naulataidetta, joka todella heijastaa tunnelmaa, jota he ovat..

1. Poppy Remembrance Day Marble Nail Art:

vesi marble nail art

Tämäntyyppinen marmorien naula-art tarkoittaa sitä, että se on oudokkaampi tapa kuvata unikon kukkia. Kukin perusmuoto on mainittu viitteenä ja se on maalattu tumman sävyisin punaisella ja mustalla värillä, jossa valkoinen on vallitseva väri. Se näyttää oudolta, tyylikkäältä ja viileältä.

2. Rainbow Water Marble Nail Art:

9 Kuvia Easy Water Marble Nail Art mallit Tyylit elämässä

Sateenkaaren värien innoittamana eri värillisten kynsilakojen bittiä maalataan vaakasuorassa lempeästi. Tämä monivärinen kynsien muotoilu on varmasti osuma naisilla, jotka eivät pelkää riskiä. Tämä on paras Water Marble Nail art aloittelijoille.

Katso lisää: Kallo kynsilakka-asetelmat

3. Winter Flower Marble Nail Art Design:

9 Kuvia Easy Water Marble Nail Art mallit Tyylit elämässä

Tämä naulataite sisältää puoli kukan, joka on maalattu pystysuorassa naulassa. Ihastuttavia värejä, kuten sinistä ja valkoista, käytetään antamaan sille "talvimaisemman" ilmeen. Kynsien puolta käytetään tämän naulataiteen lähtökohdana. Tämäntyyppinen kynsisuunnittelu on täydellinen niille naisille, jotka eivät ole liian räjähtämättömiä valintoineen.

4. Fire Flower Water Marble Nail Art:

9 Kuvia Easy Water Marble Nail Art mallit Tyylit elämässä

Anna kynsienne joutua kauniin muodin liekin läpi. Muistuttaa liekkien polttamista, tämä naulataite on maalattu naulan poikki vaakasuoraan palon sävyinä - punainen, oranssi, keltainen ja musta. Tämä naulataite on täydellinen niille naisille, jotka päättävät mennä yökerhoon koko yön puolueelle. Syvä, pimeä ja salaperäinen on, mistä tämä näyttää.

Katso lisää: Kynsiin muotoillut muotoilut

5. Ystävänpäivä-innoittamana veden Marble Nail Art:

9 Kuvia Easy Water Marble Nail Art mallit Tyylit elämässä

Jotta päivä, joka on omistettu rakkaudelle, nailataidetta voi käyttää naisia, jotka joutuvat osallistumaan päivämäärään merkittävien muiden kanssa. Pinnoitettu kynnen yli melkein kuin lehtimäinen, vaaleanharmaa, kermanvärinen ja vaaleampi neutraali sävy, jokaisen motiivin välissä on riittävä rako, jotta vältytään naamioilta. Tämä on yksi parhaista Water Marble Nail art -suunnittelusta.

6. Psykedeelinen pyörreveden marmori Nail Art:

9 Kuvia Easy Water Marble Nail Art mallit Tyylit elämässä

Tämä funky nail art on maalattu naulaan swoosh-muodossa, joka edustaa pyöriä. Huomiota yksityiskohtiin on välttämätöntä, koska yksi väärä liikunta voisi pilata koko kuvion. Tyylikkäät värit, kuten sininen, oranssi keltainen ja punainen, sopivat tytöille, jotka haluavat saada hieman flirtyä kynsillään.

Katso lisää: Lasinen kynsilakuvia

7. Red & Cream Water Marble Nail Art:

9 Kuvia Easy Water Marble Nail Art mallit Tyylit elämässä

Tämä muotoilu on rauhoittava ja erittäin tyylikäs. Nämä maalit maalattavat kynsien eri kokoisista nauhoista, jotka ovat peräisin kynsien kaikista kulmista. Nämä mallit sopivat tytöille, jotka haluavat kauniita kynsiä viileän kesäpäivän ajaksi. Mansikat ja kerma täydentäisivät naulataidetta täydellisesti.

8. St Patrick's Day -hengitetty vesi Marble Nail Art:

st Patrick Day inspired Water Marble Nail Art

Irlannin suojeluspyhälle kuuluisa kuuluisa apila-lehti on hieno inspiraatio tämän nailataidetta varten. Neljä apila-lehtiä on maalattu runsaasti kynnen poikki Pyhän Patrickin päivän hengessä. Viileä, kevyt lager-olut tytöille, jotka voivat käyttää alkoholia, täydentävät täydellisesti tätä naulataidetta.

9. Joulu Candy Cane Water Marble Nail Art:

9 Kuvia Easy Water Marble Nail Art mallit Tyylit elämässä

Joulun todellisen hengen juhlimisessa karkit värilliset raidat maalataan vaakatasossa kynnen yli. Vihreä, punainen ja valkoinen pop ovat niin tuoreita kuin piparminttu, jota se innostaa.

Water Marble Nail art -mallit ovat erittäin suosittuja ja katsot parhaiten nail art. Ja haluat kommentoida palautetta.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

5 + 2 =