9 kuuluisia vanhimpia temppeleitä Intiassa, jossa on kuvia Tyylit elämässä

Intia on kulttuurisesti parhaimmillaan, erilaisten uskontojen keksimistä, erilaisten maallistuneiden kulttuurien yhdistämistä ja ennen kaikkea maata, jossa kaikki voivat tuntea olonsa kotoisaksi. Intia, kuten me kaikki tiedämme, on maa, joka palvelee useita epäjumalia ja jumalia. Joka kerta, aivan kuten antiikin Kreikan mytologiassa, on olemassa erillinen jumala, joka suojelee meitä. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, miksi uskonnollinen ystävä tässä maassa voi käydä useilla paikoilla tarjotakseen palvontaansa. Tuhkean kylän taustalla on temppeleitä, kun taas siellä on myös temppeli, joka sijaitsee aivan vilkkaan suurkaupunkien keskustassa. Tässä artikkelissa menemme takaisin Intian historian sivuille, joissa nykyiset temppelit, jotka ovat täällä, ovat edelleen pystyssä ja ylpeitä.

Suosittuja ja kauniita vanhimpia temppeleitä Intiassa kuvissa:

Meidän on tarkasteltava Intian top 9 vanhinta temppeliä.

1. Konark Sun Temple, Odisha:

vanhin temples in india

Yksi vanhimmista temppeleistä, jotka tarjoavat palvontaa auringon Jumalalle, Konarkin auringon temppeli Orissassa on lueteltu yhdeksi Intian seitsemästä ihmeestä. Rakennettu Narasimhadeva I: n Itä-Ganga-dynastian aikaan, tämän temppelin ainutlaatuinen osa on sen arkkitehtuuri, joka muistuttaa äärettömän veistettyjä vaunuja, joissa on kivet veistettyjä pyöriä ja pylväitä. Sanskritissa "kona" tarkoitti kulmaa, kun "arka" tarkoitti aurinkoa.

2. Kultainen temppeli, Amritsar:

kultainen temple

Harmandir Sahibin Darbar Sahib Amritsarissa, Punjabissa on pehmeäkaunis kultainen temppeli, mutta se ei ole ainoa syy, miksi tunnistamme tämän "kultaisena temppelinä". Tämän pienen rakenteen kupoli on kullattu 750kg puhtaalla kulta, kun temppeli avautuu neljästä sivusta, jotka kuvaavat avoimuutta kaikille ihmisille, kasteille, kaikille uskonnolle. Neljännen Sikh Guru: n rakentama, maitomaiset valkoiset marmoriset käytävät ja itse temppeli on rikkaan sikiön uskonnon seesteinen ruumiillistuma.

3. Laxminarayan Temple, Delhi:

Laxminarayan temple

Laxminarayan-temppeli sijaitsee Delhiin kiireisessä kaupungissa, ja sitä kutsutaan myös Birla Mandiriksi, jonka ovat rakentaneet B.R Birla ja Jugal Kishore Birla. Veteraani vapaus taistelija, Mahatma Gandhi itse vihki temppeli, joka on nyt levinnyt yli 7,5 asteen, kuten suihkulähteet, puutarhat ja kauniit luonnonkaunis rakenteet. Tämä temppeli on rakennettu Lord Vishnulle, viereisiin temppeleihin, kuten Buddhaan ja herra Shivaan.

4. Dilwara Jainin temppelit, Mount Abu:

Dilwara Jain Temple

Dilwaran temppeli Mount Abuissa, Rajasthanissa, käyttää parasta arkkitehtuuria, jonka ihmiskäsi voisi tarjota integroimalla talonpoikaisjäännöllisiä ja mutkikkaita käsirakenteita, jotka on kaiverrettu marmorikiviä ja pylväitä, kattoa ja lattioita pitkin. Sisustus temppeliin on todellinen hoito viidellä pääosalla, jotka on omistettu viidelle Jain Saintsille.

5. Dakshineswar-temppeli, Kolkata:

Dakshineswar Temple

Hooghlyn joen varrella sijaitseva vanha vanha antiikin temppeli, joka on omistettu Jumalatar Kaliille, kohtaa korkealle ja korkealle. Tuhansia ihmisiä parvessa tähän upeaan temppeliin, jossa on kaksitoista pyhää lohdutettua Herra Shivaa, jumalatar Kali on parempaa puolta kuin yhdeksän lyönyt temppeli avaa ovensa ihmisille kaikilla elämänaloilla.

Katso lisää:  Kaunis moskeija Intiassa

6. Tirupati Balaji, Andhra Pradesh:

Tirupati Balaji

Tunnettu myös nimellä Tirumala Venkateshwara, Tirupati Balajin temppeli Tirumalan kukkulakaupungissa, Andhra Pradesh rakennettiin osoituksena omistautumisesta Lord Venkateshwara tai "Balaji", joka on Lord Vishnu reinkarnaatio. Muu kuin väkijoukko, tämä temppeli on kuuluisa maukkaista ladoosistaan, jotka kulkevat uskonnollisena lahjana.

7. Badamin luola temppelit, Karnataka:

Badami cave temples

Badamin luolat muodostavat Karnatakan Baglannin kaupunginosassa neljä päähanketta, jotka on rakennettu eri jumalien auttamiseksi. Temppeli on asetettu keinotekoiselle vihreälle vedelle, luola itsessään on valmistettu pehmeästä ruskeasta hiekkakivestä. Ensimmäinen luola on omistettu Lord Shiva ja seuraavat kaksi Lord Vishnu. Neljäs temppeli on suunniteltu jainismille ja toisen luontaisen luolan läsnäolo on varattu Herra Buddhalle.

Katso lisää: Paras suurimmat temppelit Intiassa

8. Shirdi Sai Baban temppeli, Maharashtra:

Shirdi Sai baba temple

Mumbaiista lähes 296 km: n päässä on Shirdi, joka on yksi kaikkien aikojen kauneimmista rikas Sai baba-temppeleistä. Tuhannet omistautuneet seuraajat ovat joka vuosi temppelin jalka.

9. Amarnatin luola-temppeli, Jammu ja Kashmir:

Amarnath cave temple

Nastatulla temppelillä, jossa on luonnollista jään stalagmiittia, tyylikäs, armollinen ja hämmästyttävän kaunis, on viimeinen meidän antiikin temppeliluettelomme Intiassa. Amarnath luola sijaitsee Jammu Kashmirin sisällä ontto luola, joka houkuttelee valtava joukko vuosittain.

Katso lisää: Luettelo kirkoista Intiassa

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

16 + = 21