9 Kuuluisia temppeleitä Delhiissa Tyylit elämässä

Delhi, Intian pääkaupunki on täynnä useita merkittäviä temppeleitä, jotka ovat vahva esimerkki kauniista arkkitehtuurista, kulttuurista, tyylistä ja tavoista, joita tämä paikka tarjoaa. Jokainen juhla-kausi voi nähdä tuhansia ja tuhansia harrastajia, jotka kokoontuvat temppelissä ja sen ympärillä kalliilla seppeleillä ja makeilla, jotta he palvovat ja näkevät heidän jumalansa ja jumalattarensa. Temppelit on koristeltu kirkkailla ja värikkäillä valoilla, jotka luovat kauniin kuvan, koska se loistaa pyhiinvaeltajien, vierailijoiden ja harrastajien silmissä. Tässä on joitain Delhiin parhaita temppeleitä.

Bahai-temppeli:

temppelit in delhi

Bahai-temppeli, joka tunnetaan myös nimellä Lotus-temppeli, on yksi Delhiin hienoimmista ja ainutlaatuisista temppeleistä. Se on muotoiltu lootuskukka ja näyttää loistavasti, kun se palaa yöllä. Puutarha, joka ympäröi tätä temppeliä, on myös melko viehättävä ja toimii erinomaisena pikniknähtävänä.

Akshardhamin temppeli:

kuuluisa Temples in Delhi-Akshardham Temple

Delhiin Akshardhamin temppeli on yksi suurimmista ja kauniista temppeleistä, joiden silmäsi ovat aina todistamassa. Se virallisesti vihittiin käyttöön vuonna 2005 ja tunnetaan kuuluisista näyttelyistään ja musiikkisuihkulähteistä. Tämä temppeli on enimmäkseen tungosta ympäri vuoden ja siellä on valtava määrä kävijöitä vuosittain.

Katso lisää: Temppelit Karnatakan osavaltiossa

Gauri Shankarin temppeli:

Gauri Shankar Temple - Chandni Chowk

Gauri Shankarin temppeli, joka sijaitsee vanhassa Delhiissa, on omistautuminen Hindu God Shivaan. Se on myös ruskeaa lingaa, joka on noin 800 vuotta vanha. Se koostuu falluskivestä, jota ympäröivät käärmeet, jotka näyttävät rikkaalta, historialliselta ja erittäin merkittävältä. Tämä temppeli tulisi ehdottomasti käydä kaikille, jotka vierailevat Delhiin tutustumaan sen kulttuuriin ja arkkitehtuuriin.

Iskconin temppeli:

kuuluisa Temples in Delhi-Iskcon Temple

Iskconin temppeli rakennettiin Kansainvälisen Krishna-tietoisuuden seurauksena vuonna 1998. Tämä pyhä paikka on omistettu Lord Krishnalle ja on yksi kaupungin arvostetuimmista ja vakiintuneimmista temppeleistä.

Katso lisää: Kuuluisia hindulaisia ​​temppeleitä Intiassa

Sheetla Devi Temple:

kuuluisa Temples in Delhi-Sheetla Devi Temple

Delhiin Sheetla Devi-temppeli on omistautunut jumalatar Sheetlle. Se tunnetaan myös nimellä "Shakti Peeth" ja on yksi pyhistä ja tunnetuimmista palvontapaikoista maassa. Sheetla Devi-temppeli rakennettiin myös Gurgaonin esikaupunkialueella, ja se on yhtä suosittu.

Birla Mandir (temppeli):

kuuluisa Temples in Delhi-Birla Mandir

Birla Mandir sijaitsee Connaughtin kaupungissa Delhi, ja se rakennettiin Raja Baladev Dasin tilauksiin vuonna 1938. Se on omistautumista Lord Vishnu ja Goddess Lakshmi ja on myös tunnettu Lakshmi Narayan Mandir. Tämä temppeli on melko historiallinen merkitys ja on yksi kaupungin parhaista temppeleistä.

Katso lisää: Paras templi Bangaloressa

Hanumanin temppeli:

kuuluisa Temples in Delhi-The Hanuman Temple

Hanuman-temppeli sijaitsee lähellä Baba Kharak Singh Road -kadun Connaught-paikkaa. Maharaja Jai ​​Singh rakensi vuonna 1724 ja on yksi vanhimmista Hanumanin temppeleistä, jotka maa on säilyttänyt. Vaikka se on käynyt läpi monia muutoksia, tämä temppeli on edelleen loistava, taiteellinen ja upea ulkonäöltään.

Chattarpur-temppeli:

kuuluisa Temples in Delhi-Chattarpur Temple

Chattarpur-temppeli sijaitsee noin neljän kilometrin päässä Qutub Minarista ja se on rakennettu sekä Pohjois- että Etelä-Intian tyylien ja mallien yhdistelmään. Nurmikot ja puutarhat ovat täällä hyvin hoidettuja, ja valkoinen marmori, joka hallitsee temppelin rakennetta, on virheetön.

Kalkajin temppeli:

kuuluisa Temples in Delhi-Kalkaji Temple

Kalkaji-temppeli sijaitsee Delhiin Nehru-paikassa ja on omistautunut jumalatar Kalka Deville. Se rakennettiin vuosia 1764-771. Tämä oli silloin, kun Marathat olivat vallassa. Temppeli on ihana, upea ja loistava ulkonäkö.

Leave A Comment

58 − 52 =