9 kuuluisia Puri matkailukohteita Tyylit elämässä

Puri on yksi harvoista paikoista Intiassa, jossa sinulla on kultainen tilaisuus matkailuun ja pyhiinvaellukseen. Se on täynnä kuuluisia hotelleja, ravintoloita ja eksoottisia nähtävyyksiä. Jos aiot matkustaa Puriin, varmista, että viittaat seuraavissa kohdissa lueteltuihin paikkoihin.

Käyntikohteet Puri:

Katsotaanpa joitain parhaita puri matkailukohteita kuvia.

1. Puri Beach:

Puri tourist places

Puri-ranta on hyvin pitkä ja rauhallinen. Täältä löydät useita pysäkeitä, joissa voit ostaa hienoimpia juuttalaukkuja, seinävaatteita ja muita kauniita tuotteita. Temppeleitä lähellä rantaa ovat myös varsin houkuttelevia ja kannattaa mennä. Kaiken kaikkiaan ranta on erinomainen paikka löytää rauhaa ja rauhaa.

2. Jagannathin temppeli:

Jagannath-temple_puri-turisti-paikkoja

Jagannath-temppeli rakennettiin 12-luvulla ja se on yksi vanhimmista paikoista, jotka löydät Odishasta. Se on omistettu Lord Krishnalle, ja satoja ihmisiä vierailee päivittäin. Tämän temppelin sisäseiniä on koristeltu erilaisilla kuvilla ja maalauksilla, jotka kuvaavat Krsnan elämän eri vaiheita. Tämä paikka on Odisen ylpeys, ja se olisi varmasti vierailtava kerran.

Katso lisää: Matkailuneuvonta Punjabissa

3. Chilika-järvi:

chilika-lake_puri-turisti-paikkoja

Chilika-järvi on Aasian suurimpia suolavesiä. Se sijaitsee lähellä Bengalinlahdella ja on ainutlaatuinen paikka vierailla. Täältä löydät joitain eksoottisimpia lintuja kokoontuen talvikuukausina. Siniset vedet, selkeät ilmat, säämät ja miellyttävä ilmapiiri varmasti tekevät sinut rakastumaan Puriin.

4. Sakshi Gopalin temppeli:

Sakshi-GoPal-temple_puri-turisti-paikkoja

Puriin Sakshi Gopalin temppeli on samanlainen kuin Jagannathin temppeli. Tämä temppeli on varsin suosittu ja siellä on vuosittain melko paljon kävijöitä. Se on omistettu Herra Krishnalle ja hänen konsortilleen Radhalle. Paikka on rauhallinen ja hiljainen ja arkkitehtuuri on aivan loistava. Tulossa tähän paikkaan on todella hieno kokemus.

Katso lisää: Nähtävyydet Shillongissa

5. Swargadwar:

swargadwar_puri-turisti-paikkoja

Swargadwarilla on siihen melko lukuisia myyttisiä tarinoita. Se sijaitsee lähellä meren rantaa ja on pyhä paikka käydä. Uskotaan, että ihmiset, jotka kulkevat tässä paikassa, saavat välittömästi pelastuksen ja menevät taivaaseen. Uskotaan myös kuuluisan Vaisnava-pyhän sulautuneeneen läheiseen merelle. Se on kuuluisa puri matkailukohteita vierailla, älä missaa tätä paikkaa, kun vierailet.

6. Gundichan temppeli:

Gundicha-temple_puri-turisti-paikkoja

Gundichan temppeli rakennettiin 1500-luvulla, ja se sijaitsee Jagannathin temppelin luoteisosassa. Se on omistettu Lord Vishnulle ja on kuuluisa Rath Yatransa puolesta. Temppeli on yksi Purin tunnetuimmista ja vakiintuneimmista paikoista, ja sitä on useita päiviä vieraillut. Kun tulet Puriin, varmista, että käy Gundichan temppelissä.

Katso lisää: Nähtävyydet Meghalayaan

7. Sudarshanin käsityömuseo:

Sudarshan-craft-museum_puri-turisti-paikkoja

Sudarshanin käsityömuseo perustettiin vuonna 1977. Täältä löydät joitain tunnetuimpia ja taideteoksia, joita silmäsi ovat aina todenneet. Museossa on myös buddhalainen temppeli, kirjasto ja jopa työpaja. Tulossa tähän paikkaan on varmasti sen arvoista.

8. Vimalan temppeli:

Vimala-temple_puri-turisti-paikkoja

Purin Vimalan temppeli rakennettiin 10. vuosisadalla ja on omistautumista jumalatar Shaktiin, joka on toinen Parvatin inkarnaatio. Tämän temppelin rakenne on upea ja arkkitehtuuri on aivan mahtava. Se on valtava koko ja on täynnä ympäri vuoden.

9. Loknathin temppeli:

loknath-temple_puri-turisti-paikkoja

Loknath rakennettiin 11. vuosisadalla ja on omistautunut Lord Shivaan. Tämän temppelin ulkonäkö on puhdas ja se on yksi upeimmista ja pyhimmistä paikoista, jotka löydät Purista.

Nämä olivat joitakin kuuluisimpia matkailukohteita puri. Nyt lopeta viivyttely kotona ja nouskaa ja mene matkustamaan nämä mahtavia paikkoja puri.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 3