9 kuuluisia puistoja Burdwanin kanssa Tyylit elämässä

Burdwanin piirikunta Länsi-Bengalin osavaltiossa on rikastunut kulttuuri-, luonnon- ja virkistysvaroihin. Sen monet puistot ja puutarhat tarjoavat miellyttävät näkymät heidän luonnolliseen ympäristöönsä ja tekevät suurista nähtävyyksistä, joista jotkut erityiset paikat kiinnostavat.

Amazing Parks Burdwanissa kuvia:

Tässä on luettelo parhaista puistoista Burdwanissa.

1. Golapbag:

puistot in burdwan

Kuninkaallinen Bijay Chand Mahtab perustettiin vuonna 1884 kasvitieteelliseen ja eläintieteelliseen puutarhaan, Golapbag julistetaan Rose-puutarhaksi. Puutarha on täynnä 128 erilaista puuta, joita kuuluisa botanisti Dalton Hooker on listannut. Puutarhan lisäksi se on suosikki turisti haunt tarjoaa myös sen monimutkainen luokkiin, jotka otetaan Burdinwan yliopiston.

2. Troikan puisto:

puistojen-in-burdwan-Anand-puisto

Nykyään nimellä Anand Park, Troika Park on yksi Burdwanin alueen kuuluisimmista huvipuistoista. Se luotiin tarkoituksena tarjota terveellistä ulkokokemusta perheille sekä edistää matkailua näissä osissa. Puistossa on hauska paketti, joka täydentää jännittäviä ajeluja, veneilyä ja vesiurheilumahdollisuuksia sekä pikaruokaravintoloita, jotka kaikki ovat rauhallisessa maisemassa.

Katso lisää: Ernakulamin kansallispuisto

3. Lawmeier Park:

puistojen-in-burdwan-lawmeyer-puisto

Nehru-puistossa tunnettu Lawmeier-puisto Bursswanin piirikunnassa Asansolissa on luonut sen kuuluisalle saksalaiselle insinöörille FWA Lawmeierille vuonna 1963. Puiston kävijöitä voi tarkastella noin 5 000 kasvilajiketta, joista monet ovat harvinaisia, jotka kasvavat metsäalueilla . Puistossa on myös vihreä talo, jossa on useita sisätiloja. Lawmeier Parkissa on paljon enemmän, sillä puisto tarjoaa muita viihde-elämän tapoja, kuten musiikillinen tanssiva suihkulähde, mini-eläintarha, deerpuisto ja uima-allas, ja jos olet nälkäinen vierailustasi aikana, voit myös napata nopeasti purra puiston pikaruokakeskuksessa.

4. Deer Park:

puistojen-in-burdwan-hirvi-puisto

Deer Park Burdwanissa on metsänvaraus, joka on merkitty metsässä sijaitsevan hirvieläinten lukumäärään. Muita nähtävyyksiä ovat tiikerit ja erilaisia ​​värikkäitä lintuja, jotka lisäävät viehättävää paikkaa. Varausmetsän loppu on myös kuningas Bijay Chand Mahtabin lepopaikka, joka perusti Rose-puutarhan tai Golapbagin puutarhan. Vierashuoneosasto tarjoaa vierailijoille mukavan yöpymisen tilauksesta etukäteen.

Katso lisää: Puistot Jamshedpurissa

5. Deul Park:

puistojen-in-burdwan-deul-puisto

Dejan puisto sijaitsee joen Ajoy-joen varrella. Puisto on kuuluisa Deul-temppelistaan, legendaarisen Gopraj Ishwar Ghoshin arvokkaaseen omaisuuteen. Useat vuosisatojen vanhat temppelitorvet majesteettisesti yli tiheä metsäalue, jossa kävijät voivat käydä rauhassa kävellä joen varrella ja ihailla maiseman panoraamanäkymää. Puiston lomakeskuksen nurmikko on toinen loistava paikka vierailijoille viettää aikaa. Tämä on yksi parhaista puistoista burdwanissa.

6. Eco Park:

puistojen-in-burdwan-Krishna-Sayer-puisto

Eco Park sijaitsee Krishna sayer, Burdwan on yksi suosituimmista puistoista, joilla on paras luonnonkaunis näkymä. Keskellä puistoa sijaitsee valtava järvi, jota ympäröivät puut, joka on charmia itsessään ja paras paikka, josta voi ottaa upea näköala viileä tuulen järven nielaiseva sinua. Puutarha, joka on avoinna aamusta iltaan, sisältää sisäänpääsylipun ja on virkistävä paikka aikuisille ja lapsille.

Katso lisää: National Parks Bangalore

7. Kalpatarun puisto:

puistojen-in-burdwan-kalpataru-puisto

Alamganjissa sijaitsevassa Kalpatarun puistossa Burdwan on valtava ja suosittu leikkipaikka, joka tarjoaa kaikenlaisia ​​ulkoiluviihdettä. Burdwanin suurin uima-allas on yksi puiston vaikuttavista ominaisuuksista sekä kuntosali ja lasten leikkipaikka, jossa on paljon hauskoja ratsuja. Puisto on ihmemaa lapsille ja nuorille, jotka voivat jopa osallistua krikettikoulutukseen, joka on annettu täällä.

8. Science Park:

puistojen-in-burdwan-science-puisto

Burdwanin tiedekeskuksessa löytyy tiedepuisto nimeltä Science Park, jossa on paljon tieteellisiä nähtävyyksiä. Puiston avoin tila tarjoaa puhtaan raikasta ilmaa ja houkuttelee monia vierailijoita, jotka tulevat vierailemaan museossa.

9. Bijoy Bahar:

puistojen-in-burdwan-Bijoy-Bahar

Bajay Bahar sijaitsee Ramadan Baganin luoteispuolella Burdwanissa ja tarjoaa rauhallisen ja rauhallisen retreatin. Tässä huvipuutarhassa on pieni temppeli, jota ylläpitää edelleen Burtavan Mahtab Trust. Ympäristön rauhallisuus tarjoaa tervetullut tauot tungosta kaupungin kaduilta.

Leave A Comment

+ 50 = 57