9 Kuuluisia puistoja Bhubaneswarissa Tyylit elämässä

Bhubaneshwarin erilaiset puistot ovat levinneet ympäri tämän temppelin maata, jotka täydentävät täydellisesti kaupungin historiallista ympäristöä. Puistot tarjoavat rauhallisen retkille nuorille ja vanhoille, ja jotkut niistä ovat jopa suuria nähtävyyksiä.

Kauniita puistoja Bhubaneswarissa kuvia:

Tässä on luettelo parhaista puistoista Bhubaneswarissa.

Forest Park:

Parks in Bhubaneswar

Nyt tunnettu Biju Patnaik Park, puisto on yksi Bhubaneswar hienoimmista ja suurimmista, levinnyt yli 7 hehtaarin maa. Hyvin hoidetut nurmikot ovat houkuttelevia runsaasti puita. Puistossa koristellun musiikin suihkulähde, kelluva vuori ja useita koristeellisia valaisimia, jotka valaisevat sitä yöllä ja muuttuvat paikkakunnaksi loistavaksi spektaakkeliksi. Puutarha vetää kävijöitä suuriin numeroihin, jotka ovat nähtävissä kävely- tai lenkkeilyn aikana tai jopa iltaisin. Veneily tilat puistossa ovat lisätty erityisesti lasten keskuudessa.

Indira Gandhin puisto:

puistojen-in-Bhubaneswar-Indira-Gandhi-puisto

Indiran Gandhin puisto, joka oli omistettu Intian myöhäiselle pääministerille, rakennettiin paikalle, jossa rouva Indira Gandhi toimitti lopullisen puheensa ennen kuin hänet murhattiin. Rakennettu, mikä oli kaupungin entinen paraati maa, puisto kattaa alueen 10,60 hehtaarin, joka sisältää hyvin hoidettuja ruoho tontteja, runsaasti tress, pensaat, kukka puutarha ja suihkulähteet. Puisto on suosimassa aamuretkiä, lenkkeilijöitä ja asukkaita viettää rauhassa kävelymatkan, jossa kohokohta puistosta on veistetty patsas myöhässä rouva Mrs. Indira Gandhi.

Katso lisää: Jalandharin puistot

BDA Nicco Park:

9 Kuuluisia puistoja Bhubaneswarissa Tyylit elämässä

Kaupungin sydämessä sijaitseva Bhubaneswarin oma huvipuisto on täynnä vesiurheilulajeja ja pelejä kaikenikäisille. Keinotekoinen järvi kulkee keskellä puistoa, joka ympäröi valtavia vihreitä nurmikoita. Puisto on täynnä kausiluonteisia kukkia, jotka vaihtelevat auringonkukasta, punaisista ja valkoisista ruusuista, dahlia, liljat, petuniasta ja joukosta muita, jotka näkevät täydessä kukassa oikein ympäri vuoden, kun taas musiikillinen suihkulähde lisää kesken puiston viehätys.

Jaydev Vatika Park:

puistojen-in-Bhubaneswar-jayadev-batika

Jaydev Vatika Park on suosituin kaikista Bhubaneshwarin puistoista. Sen laaja viheralue käsittää 3 hehtaaria maata, jotka ovat täynnä niittyjä, lehtoja, keinotekoisia makeanveden puroja, erilaisia ​​puita ja kukkia ja yli 10 000 harvinaista kasvia, joista osa on lääketieteellisiä ominaisuuksia. Puisto täysin luopuu luonnosta, mikä tekee siitä paratiisi maan päällä jokaiselle kasvitieteilijälle ja luonnon ystäville.

Katso lisää: Puistot Chandigarhissa

Buddha Jayanti -puisto:

puistojen-in-Bhubaneswar-Buddha-Jayanti-puisto

Suuri Kalinga-sota 261 eKr. Nähtiin buddhalaisuuden omaksumisen ja uskonnon, jolla on merkin useissa kaupungin buddhalaisissa historiallisissa kohteissa. Buddha Jayanti -puisto muistuttaa tätä historiaa, jossa on vihreät aaria, jossa on reittejä, järvi, runsaasti puita, pensaita ja kukkia sekä Buddha Stupa kruunata kaikki. Puiston rauhallinen ympäristö imee kaiken, joten se on täydellinen paikka rentoutua ja rentoutua.

Ekamra Kanan:

puistojen-in-Bhubaneswar-ekamra-kanan-kasvitieteellinen-puutarhassa

Ekamra Kanan on kasvitieteellinen puutarha Bhubaneshwarissa, joka levittäytyy yli 512 eekkeriä maata. Puisto on kaunistettu monine ruusuineen ja lastentarhoineen. Puistossa oleva järvi tarjoaa viehättävän ympäristön. Pyramidin muotoinen kasvihuone on yksi puiston keskeisimmistä ominaisuuksista. Lasten leikkikentät ovat hajallaan, kun vierailijat voivat käyttää veneilymahdollisuuksia tai vain nauttia idyllisessä maisemassa.

Katso lisää: Guwahati National Park

Nandan Kananin kansallispuisto:

puistojen-in-Bhubaneswar-nandankanan-zoological-puisto

Tämä 20 km: n päässä Bhubaneshwarista sijaitseva biologinen puisto on nimeltään Gods of the Garden ja hyvästä syystä. Puiston, joka ulottuu Chandaka-metsän yli, on luonteva elinympäristö vilkkaalle kasvillisuudelle ja eläimistölle. Nandan Kanan asuu Intian ensimmäiselle jalostuskeskukselle ja on maailmankuulu valkoisista tiigereistään, jotka sijaitsevat puiston eläintarhassa. Puiston muut ominaisuudet ovat matelijatila, öisin eläintalo, valkoiset tiikerit ja leijonanfarrat ja veneilymahdollisuudet, jotka kaikki ovat rikas ja palkitseva kokemus.

Mahatma Gandhi -puisto:

9 Kuuluisia puistoja Bhubaneswarissa Tyylit elämässä

Bhubaneswar Development Authorityn kehittämä Mahatma Gandhi Park koostuu kauniista maisemoituista nurmikoista, joita leikitään rockeries, stream ja suihkulähde. Puistossa on myös lenkkeilyraita kuntoilureiteille. Puutarhavalaisin paljastaa puiston illalla. Mahatma Gandhin jättiläinen patsas, joka istuu rukoilevassa asennossa, on yksi monista vierailijoista, jotka tulevat maksamaan kunnioitustaan.

Cactus Garden:

puistojen-in-Bhubaneswar-kaktus puutarha

Kuten nimestä ilmenee, puutarhassa on laaja kokoelma kaktuksia. Cactus Garden sijaitsee lähellä Ekamra Kanan ja Nicco Parkin läheisyydessä, ja siksi hän näkee paljon vieraita ja matkailijoita, jotka tulevat ottamaan puutarhan luonnonkaunis kauneus.

Leave A Comment

14 − = 8