9 kotiin korjaustoimenpiteitä nenän tukkoisuus Tyylit elämässä

Estetty nenä tai tukkoinen nenä on lääketieteellisesti nimitystä nenän tukkoisuus ja se on yksi usein esiintyvistä ongelmista, joista sinun pitäisi olla tietoinen. Nenäputken turvotus on se, mikä johtaa ruuhkautuneisiin tunteisiin. Tämä johtaa myös limakalvojen muodostumiseen, joka johtaa yskään ja kylmään. Yksi yleisistä oireista nenän tukkoisuus tulee muodossa hengitysongelmia. Tähän ongelmaan voi olla monia syitä, kuten kylmä ja erilaiset allergiat. Jotta saisit takaisin sileän elämäntavan uudelleen, on erittäin tärkeää käsitellä nenän tukkoisuutta, joka voi johtaa unen puutteeseen myös.

nenän- congestion

Alla olevasta luettelosta löytyy parhaita, turvallisia ja helppoja kodinhoitoja, joita voidaan käyttää rutiininomaisesti, jotta näkyvä hoito nenän kautta kulkeutuu.

Luontaiset korjaustoimenpiteet nenän tukkoisuus:

1. Valkosipulin ihmeet:

Valkosipuli

Olipa sitten valkosipulin kynsiä varhain aamulla vai valkosipulin mehua tai keittoa, molemmat hyödyttävät nenän tukkoisuutta. Ajatuksena on, että se on joka päivä, kunnes ongelma loppuu kokonaan, neulat on otettava tyhjään vatsaan parhaiden hyötyjen vuoksi. Luonnolliseen tuotteeseen liittyy monia muita etuja.

Katso lisää: Kuinka vähentää aamu-sairauksia

2. Ota Steam:

virta bath

Ota kylpyamme kuumalla vedellä ja hengitä höyry peittämällä pää pyyhkeellä. Tämä auttaa liman leviämistä alaspäin sekä nenän tukkoisuuden avaamisen täydellisellä tavalla. Seuraa tätä kahdesti päivässä. Lisää pieni eukalyptusöljy maksimaaliseen hyötyyn.

3. Eukalyptusöljy:

Eukalyptus oil

Sen lisäksi, että tätä eteeristä öljyä lisätään höyryyn, voit myös ottaa muutaman pisaraa nenäliinasta ja hengittää sitä ajoittain saadaksesi kotiin korjaavan ratkaisun nenän tukkoisuuteen. Sitä voidaan käyttää myös tyynyllä, jonka aiot nukkua.

4. Ota lämmin vesisuihku:

suihkussa Woman

Kuuma vesi tai lämminvesisuihku avautuvat taas nasaalisiin aukkoihin harventamalla järjestelmässä kertynyttä limaa. Voit tehdä tämän kahdesti päivässä saadaksesi välittömiä tuloksia nenän tukkoisuuden oireista ja täytetyn nenän avautumisesta.

5. Apple Cider Etikka Käyttö:

Omena Cider Vinegar

Omenan siiderietikka viedään välittömästi nenän kautta kulkevaan limaan, joka on yksi huippuluokan etuja. Kaksi rkl tätä nestettä, jossa on 1 rkl hunajaa lasi lämmintä vettä, on kulutettava kerran päivässä hoitoon.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä varten virtsa-infektio

6. Aseta ilmankostutin:

Käyttää a Humidifier

Kostutin auttaa lisäämään kosteutta kuivaan ilmaan, mikä voi olla yksi syy ärsytykseen nenässä ja syynä nenän tukkoisuuteen. Yritä sijoittaa ilmankostutin huoneeseen, jossa pysyt suurimman osan ajasta. Tämä antaa sinulle tuloksen kodin korjaamiseksi.

7. Terveet nesteet:

Paljon of fluids

Mitä terveellisempää nestettä ja vettä otat paremmin, se auttaa vähentämään liman ja auttaa nenän tukkoisuuden hoitoon. Käytä noin 10-12 lasillista vettä, lukuun ottamatta yrttiteetä ja keittoja, kuten kana-keittoa, jotta tämä kriisi menisi sujuvasti.

8. Cayenne Pepper:

Cayene Pepper

Mausteiset elintarvikkeet, erityisesti cayenne-pippuri, auttavat nenän tukkoisuuden hoitoon. Lisää punaista chiliä astioissa. Tämä avaa nenän kauttakulkua ja huuhtoutuu nenässä kertyneen liman. Se varmasti antaa välittömän helpotuksen.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä vatsavaivoja

9. Lämmin tomaatti mehu:

Tomaatti juice (2)

Tomaatit toimivat erittäin hyvin, kun kyseessä on nenän tukkoisuus. Ota lämmin tomaattimehu tai keitto, joka sulautuu valkosipuliin ja jopa kuumakastikkeeseen. Tämä auttaa ongelmaa tehokkaasti.

Kuvan lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

94 − 87 =