9 kaunista kaunista puseroa suunnitellut Designer Sarees | Tyylit elämässä

Potin kauluspaidat eroavat täysin auki takaisin yksinkertaiseen pieneen potin muotoon, joka on muodostettu takana. Useimmiten sidottu nauhan tai solmun kaulan takana, potin kaulakuvio pitää puseron tiukasti kehoon. Suunnittelijat tekevät uskomattomia malleja yksinkertaisella käsityksellä tehdä potin kaula malleja pienellä muutoksella ja tehdä selkeitä puseroita. Puskurin kauluspaidat ovat yleensä sidottuja koukkuihin ylä- tai pitkillä kielillä, jotka on koristeltu ripustuksella lopussa..

Puskukaulusuunnittelu:

Tässä on luettelo yhdeksästä yksinkertaisesta design-puseroista, joissa potin kaula.

1. Pot Neck Mirror Work -paidat:

potti Neck Blouse

Puseran kauluspaita, jossa peilikuvio, sisustettu rakenteen reunaan, parantaa puseron muotoilua. Leikkaukset ja reunat tekevät dynaamisesta ulkoasulta. Tumman värinen pusero ehdottomasti hallitsee ulkoasua.

2. Double Hook Pot -kaulamallin pusero:

Kaksinkertainen Hook Pot Neck Pattern Blouse

Puseran kaulan saree-pusero voi hieman poiketa myös yksinkertaisilla muutoksilla. Miellyttävä ajatus puseron muodostamisesta kahdella koukulla, joista toinen yläosasta ja toinen kaveri antavat ainutlaatuisen ja selkeän ulkonäön. Puseran koristellut pienet timantit tekevät puseron näyttävän upealta.

3. Lakatun reunusputken pusero:

terästetty Border Pot Neck Blouse

Pussi kaulan saree pusero mallit näyttävät hämmästyttäviä ja erinomaisia ​​laced reunalla potin kaulan kuvio. Ruutupiipua tai mitä tahansa muotoilua pitsiä voidaan reunustaa puseron päälle, jotta kuvio voidaan korostaa.

4. Korkea kaulan potin malli pusero:

Korkea Neck Pot Pattern Blouse

Suljettu tai korkealla kaulalla, joka tunnetaan jo pitkään kiinalaisena kaulana, on hyvin suunniteltu pussiin takana. Puseranmuotoinen pusero on sisustettu timanttikauluksella tai pitsireunalla. Tumman värin puserot ovat tärkeä osa mallia, ja ne näyttävät hämmästyttävältä.

Katso lisää: Korkea V-kaulan pusero

5. Butta koristeltu Golden Pot Kaula pusero:

Butta Embellished Golden Pot Neck Blouse 5

Pieniä päitä, joissa on kolme timanttia tai kolme kultaista helmeä, on pinottu puseroihin. Runsas silkkipaita, jossa potin kaulan takana saree-pusero malli näyttää upealta. Solmiot dori / string takana muistuttaa kuin takaisin vähemmän suunnittelija pusero.

6. Päällinen lippikengän pusero:

Korkki Sleeve Pot Neck Blouse

Korkkilenkki pusero, jonka suunnittelija potin kaulakuvio näyttää uskomattomalta hämmästyttäväksi, kun pohjaosa on valmistettu yhdellä leveällä pitsiä ja jäljellä oleva osa yksinkertaisella, ohuella pitsillä, joka tekee tasapohjaisen potin kaulaeditorin puseron.

Katso lisää: Broad Neck Saree -paita

7. Halter Neck Pot Back Neck Pullo:

9 kaunista kaunista puseroa suunnitellut Designer Sarees | Tyylit elämässä

Pusero kaula-aukko, jossa edessä kaareva kaula-aukko, voi olla ihanaa sopivan matching sareen kanssa. Takana on halter kaula ja potin kaula, joka on erilainen kuin edestä ja takaa. Liimattu stringsin päällä pusero voi pysyä sovitettuna kehoon.

8. Flat Bottom Pot Kaula Pusero:

9 kaunista kaunista puseroa suunnitellut Designer Sarees | Tyylit elämässä

Suunnittelupusero, jossa on täysi kirjailtu materiaali, vaikkakin sävyisin valo, voi näyttää fantastisilta naisilta, joilla on hieno kuva. Puolen hihan puseron takana oleva potinkaula on tyylikäs muotoilu, jota voidaan käyttää pienissä toiminnoissa.

Katso lisää: Veneen kaulan pusero

9. Täysi Brodeerattu Pot Kaulapusero:

Koko Embroidered Pot Neck Blouse

Brodeerattu pusero, jossa potin kaula muotoilla takana, voi olla tehokkaampi, kun suunnittelija pusero on kulunut yksinkertaisella tavallisella yksi väri saree. Kauniin potin kaulan takana parantaa enemmän yksinkertaisella saree.

Pitkähihaiset puserot muodostavat kauniin designin puseroiden takana. Naiset, jotka haluavat olla avoinna suunnittelija tyyliin siinä. potin kauluspaidat sopivat parhaan kysyntään. Potin kaula-kuvion reunat voidaan koristaa erilaisilla taideteoksilla. Useimmissa perinteisissä tilanteissa naiset ovat nähneet potin kauluspaidat, jotka vaikuttavat uskomattomilta. Kirjonta- tai peilityö, butta-työ tai pitsityö tekevät potin kaaresta tyylikkään ja viehättävämmän.

Leave A Comment

6 + 3 =