9 Kaunis kukka korvakorusta uusimmissa kuvioissa Tyylit elämässä

Korvakorut ovat suosikki koruosasto naisille. Korvakorussa on yksi reikä, joka kuluttaa korvakorun. Kukkien korvakorut ovat kuluneet tämän maailman alkamisen jälkeen. Jumalatar käytti kukkia, jotka koostuivat kukista. Kukkakorvakoru voi koostua todellisista kukista tai taideteoksista. Kukin muoto voi olla myös kivi. Myös timantteja voi luoda kukka korvakorut. Eri metalleja käytetään yhden korvakorun valmistamiseen.

Parhaat kukka korvakorut erilaisissa kuvioissa:

Kukkakorvakorut, jos ne ovat kuluneet joissakin erikoispäivissänne, voivat tehdä sinulle ainutlaatuisen. Valitse paras ja valitse se.

1. Kiiltävä kukka korvakoru:

Kiiltävä Flower Earring

Tämä kukka korvakoru koostuu kristallinkirkkaasta kivestä. Viisi kristallikiviä on järjestetty kultakantta. Välissä on yksi timantti kohokuvioitu. Purppuran kivi antaa kristallinkirkkaan loistavan ja kuohuvan katsojan silmissä.

2. Rose Flower korvakorut:

Ruusu Flower Earrings

Nämä ovat hämmästyttäviä kultakukkaiset korvakorut. Kaksi lehtiä on myös kiinnitetty korvakorusta muodostaen sen osan. Korvakoru on saanut todellisen muistutuksen kuin ruusukukka. Se on taideteos, joka joka minuutti koskettaa antaa todellisen muodon ruusukukka.

3. Double Flower korvakorut:

Kaksinkertainen Flower Earrings

Nämä hopeakorvakorut ovat roikkuva kuvio. Se on avoin ja kaksinkertainen kukka muotoilu. Kaksi kukkia on kiinnitetty toisiinsa kiven keskellä. Pitkä koukku on olemassa, joka asetetaan korvakuulaan. Se on viisi terälehteä.

4. Muoviset kukka korvakorut:

Muovi Flower Earrings

Nämä kukka korvakorut valmistetaan muovipulloista. Muovipulloon perustuva kukka-terälehtikuva luodaan akryyliväreillä. Tämä muoto on sitten juuttunut ulos stud hyödyllinen käyttää yllään korvat. Tämä korvakoru on uusi markkinoilla.

Katso lisää: Love Heart korvakorut

5. Valkoinen Stone kukka korvakorut:

Valkoinen Stone Flower Earrings

Nämä harvinaiset valkoiset kukka korvakorut ovat peräisin eri muodoista valkoisen kiven. Kivien järjestely tehdään siten, että siitä tulee kukka. Sen täytyy sisältää myös painoa, koska se on kiveä. Mutta yllään se tulee eroon toisistaan.

6. Trendikäs helmi kukka korvakorut:

muodikas Flower Earrings

Nämä korvakorut ovat täysin käsintehtyjä ja helmeistä. Tämä helmi kukka korvakoru sisältää hämmästyttävän helmi. Ensin se on kukka kuvio, jossa on kolme helmeä. Sitten on pyöreä muoto helmi kuvio roikkuu koukulla. Sisäpuolella on myös yksi helmi.

Katso lisää: Stud korvakorusta mallit

7. Ribbon kukka korvakorut:

Nauha Flower Earrings

Nämä vaaleanpunainen kukka korvakorut on luotu vaaleanpunainen värinauha. Kaksoisvirtakuvio on kultainen lanka. Sen päälle on vaaleanpunainen nauha-teos kukista. Nykyaikainen kosketus toimitetaan nauhan avulla. Tämä osapuoli käyttää korvakoru näyttää kuumalta vaaleanpunaisena.

8. Korvakorut ketjuilla:

Kukka Earring with Chains

Nämä musta kukka korvakorut ovat pieniä mustan metallin kukka muotoilu. Jokainen musta kukka -leipä on peitetty valkoisella värillä. On musta väri helmi kukan alla. Helmillä on paljon ketjuja, jotka riippuvat. Kukka kuvio näyttää söpöä ketjuilla.

Katso lisää: Butterfly korvakorut

9. Timantti kukka korvakoru:

Timantti Studded Flower Earring

Näissä korvakoruissa on kuusi timanttia. Nämä kukka timantti korvakorut korvakorut ovat upeita. Kummassakin terälehdessä on pieni timantti kohokuvioitu. Keskellä timanttien koko on suuri. Se on etninen ja upea muotoilu. Timantit korvakoru on kaikkien rakkautta

Kukkien korvakorut sisältävät niin monia malleja ja se houkuttelee jokaisen naisen itseensä. Se käytetään enimmäkseen nuorten naisten kanssa ja se voi olla paras vaihtoehto lahjaksi kaikille naisille. Se näyttää niin erilaiselta kuin tyypilliset mallit. Vaikka kaikki käyttävät sitä, se pysyy kuumana suosikkina monien vuosien ajan. Naiset eivät voi saada kukkakorvakorutusta. Kuten kuvista näkyy, kukka-muoto voidaan tehdä monista asioista ja voit käyttää sitä myös koristeissa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

75 − 68 =