9 Kaunis Diamond Maang Tikka mallit kuvilla Tyylit elämässä

Maang tikka on olennainen osa naisten koruja. Erilaisista maang tikka -malleista on arvokkain timanttikaramelli maang tikka. Se on useita herkkiä malleja ja se loistaa kuin todelliset timantit. Naiset pysyvät lumoavina tämän timantin loisteessa. Timantit houkuttelevat aina naisia. Timanttikangas maang tikka on korkeatasoinen ja paljastaa korkealaatuisen maun malleja. Timantit lisäävät ylimääräistä makua kasvosi hehkuessa.

Uusimmat ja tyylikkäät Maang Tikka mallit Diamond in Womens in Trend:

Meidän on tarkasteltava top 9 maang tikka timantti eri tyylejä.

1. Diamond Maang Tikka Pearl Drop:

Timantti Maang Tikka with Pearl Drop

Tämä on kauhistuttavia maang tikka -malleja, jotka sisältävät myös helmenpudotuksen. On ketjunlehti kuvio timantti nastat. Riipuksessa on suuri punainen kivi keskellä päällystetty timantti kohokuvioidut mallit. Punakivellä on yksi pyöreä muoto helmi.

2. American Diamond Maang Tikka:

amerikkalainen Diamond MaangTikka

Tämä on herkkä amerikkalainen timantti maang tikka kultaisella väriketjulla. Kaksi kaunista käyrää annetaan päärynä muotoinen timantti yläpuolella käyrä ja kolme roikkuu alla käyrät. Tällä broachilla on kaksi kukka -muotoista mallia. Koko tikka on koristeltu timanteilla.

3. Mango Motif Diamond Maang Tikka:

Mango Motif Diamond MaangTikka

Tämä on raskas timantti-tikka, jossa on mango-motiivi. Koko mango-motiivi ja ketju on kohokuvioitu timanteilla. On repäisyntymissuunnittelua vaaleanpunainen kivi mango-motiivin keskellä. Tämä maang tikka etsii kuninkaallista ja klassista. Tämä riipus kattaa koko otsaasi.

4. Ainutlaatuinen Diamond Maang Tikka:

Ainutlaatuinen Diamond MaangTikka

Se on ainutlaatuinen timantti-timantti, jossa on valkoisia timantteja. Ei ole riipus tai hiuslinja. On olemassa vain pieni ja suurten timanttien määrä. Tämä maangitikka on hopealla ja se näyttää olevan hirveä hiusten välillä. Tämä tikka on pienikokoinen.

Katso lisää: Designer Tikka

5. Diamond Maang Tikka Ruby Stone:

Timantti MaangTikka with Ruby Stone

Tämä maang tikka timantti on kukka kuvio rubiinin kivi. Hiuslinja on timanttikarkaisella lehtikuviolla. Sisällä kukka on yksi helmi peitetty ruby ​​kiviä ja sitten on rivi valkoisia timantteja. Yksi timanttipallo on ripustettu tämän kukka-riipuksen alla.

6. Timantti Green Emeraldin kanssa Maang Tikka:

Timantti with Green Emerald MaangTikka

Tämä on upea timanttikka vihreällä smaragdilla. Pyöreä muotoinen timantti on hiuslinja. Sitten on aurinkolasien muotoinen muotoilu, jossa on kaksi timanttia ympäröivää smaragdaa. Sitten tulee kiinnitetty riipus iso smaragdi keskellä ja rivi valkoinen timantteja.

Katso lisää: Maang Tikka Images

7. Kukkamalli Diamond Maang Tikka:

Kukka Design Diamond MaangTikka

Tämä on perinteinen timantti maang tikka design kukka kuvio. Päärynän muotoinen kultainen muotoilu tehdään hiuslinjalla timanttikorkilla. Siellä on riipus kukka-suunnittelusta valkoisella timantilla. Vihreässä on vaaleanpunainen kivi timanttien ympäröimänä.

8. Peacock Design Diamond Maang Tikka:

Riikinkukko Design Diamond MaangTikka

Tämä on kaunis kaksi riikinkukon timantti maang tikka -suunnittelua. Yksi iso vaaleanpunainen kivi välillä lukko ja pienikokoiset valkoiset, vihreät ja vaaleanpunaiset timantteja, jotka on täynnä koko riipus. Pyöreä linkki hiukset linja on pieni timantti niiden sivuilla. Tämä riikinkukko-aihe näyttää todelliselta.

Katso lisää: Maang Tikka suunnittelee kultaa

9. Muuttuva Stone Diamond Maang Tikka:

vaihteleva Stone Diamond MaangTikka

Tämä on uusin timantti maang tikka muotoilu, jossa on vaihdettavat kivet. Timanttikarkainen hiusketju on pyöreä riipus. Välillä riipus on yksi punainen kivi kohokuvioitu. Voit muuttaa tätä punaista kiveä ja laittaa myös toisen värikiven. Koko kivi ympäröivä on timantteja.

Koska timanttikaramelli maang tikka on arvokas, sinun on otettava paljon hoitoa. Oikea pestä tarvitaan pitämään timantin loistoa pitempään. Diamond maang tikka kiinnittää huomiota välittömästi. Sinun pitäisi käyttää timantti-tikkaa yötoiminnoissa, jotta nämä timantit voivat loistaa enemmän. Timantit ovat aina olleet rakkauden symboli. Se on paras valinta käyttää timantti-tikkaa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 4 = 3