9 Kaunis ammunta-tatuointi, ideat ja merkitys | Tyylit elämässä

Shooting Star tatuointi mallit voivat myös olla yksi parhaista vaihtoehdoista saada inked elimistössä. Se tunnetaan myös putoavana tähtenä, jossa henkilö haluaa laskea tähtiä. Onneksi nähdä hajottavaa tähtiä käsityksen mukaan, mutta tosiasia on, että se on Jumalan viesti. Ammunta-tähtien tatuointi tarkoittaa onnea. Se edustaa vapaata henkeä ja ainutlaatuista henkilöä.

Tähdet ääriviivoina voidaan ratkaista mielikuvituksellisesti, enemmän päätöksiä ja varjostusta. Nämä tyyppiset suunnittelut suosivat enimmäkseen tyttöjä, se näyttää hyvältä niiltä, ​​kun ne suunnittelevat ranteensa tai minkä tahansa näkyvän rungon, kuten selkä tai kaula.

Paras ammunta-tähtien tatuointideo, mallit ja merkitys:

Katsokaa muutamia mainituista tähtitätätöistä,

1. Tähdet korvassa:

tähdet at Ear Back

Se on kerros kolmesta tähtien tatuoinnista korvan takana alkaen suuresta pieneen kokoon. Tähdet ovat täytetty puoliksi mustalla musteella ja puolet on harmaa muste. Musteen tatuoinnin hankkiminen tähän kehon osaan on kova puhelu.

2. 3D Star Tattoo:

3D Star Tattoo

Se on kolmiulotteinen kuva tähtitaitotöistä ranteessa, jossa se on kaiverrettu niin paljon todelliselta, että tuntuu tarran olevan kiinnitetty. Tässä tähdet liittyvät toisiinsa ja kaikki tähdet ovat värikkäitä.

3. Ketjun ammunta tähteä:

Ketju of Shooting Stars

Se on erittäin iso ammunta-tatuointi käsivarteen, jossa kaikki suuret tähdet ovat monivärisiä. Ja niillä on myös piste varjostettu kuvio. Kaikki muut tähdet ovat joko täysin mustia tai pidetään tyhjinä. Tämä tatuointi kattaa koko miehen alaosaston.

4. Perinteinen ammunta-tähti:

perinteinen Shooting Star

Se on vaaleanpunainen tatuointi olalla, mikä tarkoittaa, että se haluaa onnekas viehätys. Epätasaisten kokoisten putoavien tähtien määrä on myös säteillä, jotka merkitsevät tähdet putoavat taivaalta. Se on tähtien todellisuus

5. Burning Star Tattoo:

Palaa Star Tattoo

Se polttaa ammunta-tähtitatto-malleja miehen käsivarteen. Oikealta olalta puolet kädestä on täynnä mustia ja valkoisia tähtiä. Lepoalue on suunniteltu punaisella värillä, kuten tulipalo. Se näyttää mieletön.

6. Tähtien nimi Tatuointi:

Tähti Name Tattoo

Tässä soittotähti-tatuoinnissa on nimet. Keskellä on henkilö, joka on veistetty tähtien ympärillä. Tämä tatuointi on silmiinpistävää käsillä ja houkuttelevampi.

Katso lisää: Tatuoinnit miehille ja naisille

7. Värikäs tähti tatuointi:

Värikäs Star Tattoo

Se on söpö ja värikäs ammunta tähti tatuointi jalka. On joukko pieniä ammunta-tähtimuotoja eri väreillä ja sen säteet putoavat. Tatuointi tulee huomaamaan myös jalkineesi kanssa.

8. Shooting Star Cluster Tattoo:

Ammunta Star Cluster Tattoo

Tämä pieni ammunta tähteä tatuointi idea on ainutlaatuinen. Koko klusteri piirretään putoavista tähdistä ja aakkosten väliin kirjoitetaan. Kun näemme aurinkokunnan, jotain tällaista kuvaa vievät kaikki kirkkaat värit.

Katso lisää: Skeleton Tattoo mallit

9. Kaulun tatuointi miehille:

niska Tattoo For Men

Nämä ovat mens shooting star tatuointeja, jotka on kaiverrettu kaulaan. Kaksivärinen tähtisuunnittelu, jossa kaikki säteet nousevat ylöspäin. Tämä niskan sijainti on aina avoin, joten tätä tatuointia ei voi piilottaa. Se tulee varmasti huomaamaan.

Useat tähdet laskevat päivittäin ja jättävät jälkensä niiden harvojen onnettomuuksien mieleen, jotka näkevät ne. Ottaa tällainen tatuointi kehoon edustaa optimistista persoonallisuutta. Tämä tatuointi näyttää hyvältä nilkassa, käsivarrella ja jalassa ja jopa korvan takana.

Katso lisää: Banner Tattoo Ideat 2017

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

65 + = 66