9 kauniita ruusukaaleja miehille ja naisille Tyylit elämässä

Kultaketjut ovat yksi yksinkertaisimmista ja tyylikkäimmistä koruista, joita voidaan käyttää. Kulttuurimme kultainen kulta kaulan ympärillä oli vaurauden ja rauhan symboli perheessäsi ja talossasi. Itse asiassa monilla perheillä on yhä rituaali, jossa he lahjoittavat lapsensa - olivatpa ne sitten miehiä tai naisia ​​- kultaisia ​​ketjuja, jotka kuluvat kaulan ympärillä, kun he tulevat iästä. Kultaketjut ovat kuitenkin nykyään liian yleisiä. Uusi suuntaus on siirtynyt nousevien kultaketjujen suuntaan. Ei vain nousi kultaketjut tyylikäs, mutta myös erittäin kaunis tarkastella.

Viimeisimmät ja houkuttelevat ketjun mallit Rose Gold:

Tässä tuodaan sinulle Top 9 Rose Gold -ketjut, joista voit valita.

1. Vehnän ruusu kultainen ketju:

ruusu- gold chains

Vehnänlenkit ovat kevyin mutta kestävä ketju, jota voit ostaa. Uusi suuntaus ostaa nämä kauniisti tyylikäs näköinen vehnä linkkiä ketjuja on alkanut asettaa sisään Tämä on yksi suosituimmista Mens Rose Gold ketju.

2. Box Rose Gold -ketju:

Laatikko Rose Gold Chain

Laatikko nousi kultaketjut on toinen kestävä, mutta kevyt mens nousi kultaketjut, jotka voivat osoittautua hyvä ostaa. Se on ihanteellinen saada kaulakoru tällaisia ​​ketjuja samoin, koska ne antavat hienovaraista loistoa riipukkeisiin, jolloin ne näyttävät paremmilta. Nämä ketjut tulevat tyylikkäiksi tai petiteiksi sekä bulkieriksi ja chunkieriksi.

3. Rope Rose Gold -ketju:

Köysi Rose Gold Chain

Jos 14 K Rose Gold -ketjut ovat etsimäsi, lisää sitten tyylisi ostamalla tämä yksinomaan miesten nousuketjuketju, jossa on köyden linkkejä. Nykyään uusi trendi ostaa heikompia tai ohennettu köyden linkki nousi kultaketjut naisille samoin.

4. Figaro Rose Kultaketju:

figaro Rose Gold Chain

Rose Gold -ketjut Figaron tyyli on melko suosittu ostos, kun on kyse miehistä. Pitkät ruusuiset kultaketjut, joissa on raskaat ja paksut Figaro-linkit kaulasi ympärillä, pitävät sinua tyylikkäästi ja eivät vaaranna komeaa miellyttävyyttä. Mene miehet!

Katso lisää: Valkoinen kultainen ketju

5. Curb Rose Gold -ketju:

Hillitä Rose Gold Chain

Curb-linkki nousi kultaketju on jälleen suosittu miesten keskuudessa. Se on klassinen ulkonäkö, joka seuraa, kun miehellä on kauluksen kaulaketju. Jalkakäytävä on yhtä kestävä kuin Figaro; se ei näytä yhtä suurelta.

6. Kalanruoto Rose Gold Chain:

kalanruotokuvioinen Rose Gold Chain

Kalanruuvaketjut ovat tasalaatuisemman linkin tyyppiä kuin muut. Useimmiten naiset ovat pukeutuneet, mutta paksumpi muotoilu on alkanut myös trendikkäillä muotikoruilla. Riipukset ovat kuitenkin yleisesti ottaen lannistuneita, kun niitä käytetään käärittyjä kullankeltaisia ​​ketjuja.

Katso lisää: Italian kultaketjut

7. Omega Rose Gold -ketju:

Omega Rose Gold Chain

Omega-nousukultaketju on toinen, jota käytettiin lähinnä yksinomaan naisilla, mutta se on alkanut käydä miesten muotiin hitaasti mutta varmasti. Omega-linkki tunnetaan kynämisestä, ja on yleensä suositeltavaa olla taivuttamatta sitä. Kuitenkin ulkonäkö, että yllään pitkä nousi kultaketju omega-linkkejä ympärillä kaulan voi lainata sinua on "tyylikäs".

8. Snake Rose Kultaketju:

Käärme Rose Gold Chain

Käärmeiden nouseva kultaketju on eräs toinen heikkonen ketjujen ketju; Kuitenkin se on suosittua miesten keskuudessa. Snake ketjuja käytetään joskus myös rannekkeina.

Katso lisää: Pitkät ketjusuunnittelut

9. Kuuban Rose Gold -ketju:

kuubalainen Rose Gold Chain

Kuubalainen nousuketjuketju on jalkakäytävän ketjujen keinutuoli-veli. Suuremman läpimitan ansiosta gangsteri näyttää tällaisille ketjuille. Ne näyttävät todella hyvältä, kun ne kuluvat sekä kaulan että ranteen ympärillä!

Rose Gold -ketjut miehelle ja naisille ovat yksinkertaisin ja tyylikkäin koru, joka on ostettavissa. Monilla perheillä ja kulttuureilla on rituaali lahjoittaa poikansa ja tyttärensä nousevia kultaketjuja symbolina ikääntymiselle. Nämä ovat erittäin hienoja lahjoja, jotka voidaan antaa häät ja syntymäpäivät.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

72 − = 70