9 kauniita mallistoja Rose Gold Rings erityisiä tilaisuuksia

Rose kultaa kutsutaan myös vaaleanpunainen kulta, joka näyttää erittäin fantastinen ja saada tehostettua, koska sen alkaa ikääntyminen. Alun perin ihmiset käyttivät kultaa renkaita, jos haluat käyttää erilaisia, joka on kosketuksen modernia, kuin nousi kultaiset renkaat seisoo täydellinen valinta ilman vetoa. Tämäntyyppinen kultainen rengas on muotoiltu, jossa värillisiä kupariseosten sisältöä kasvaa, kun hopeanvärilejeerinki pienenee.

Ruusukenkaat antavat sinulle tyylikkyyden. Sormukset saivat suosio viime vuonna, koska se on upea ulkonäkö ja upea tyyli ja nyt häät sekä sitoutuminen, lupaus renkaat on tehty ja kuluneet näiden erityisten päivien.

Suunnitellut sormukset Rose Gold:

Joten katsotaan parhaita 9 mallia nousi kultainen sormukset sitoutumista ja häät.

1. Suunnittelija Rose Gold Sings Sapphire:

ruusu- gold rings

Tämäntyyppinen nousi kultainen rengas näyttää erittäin viehättävä ja varmasti silmien tarttuva myös kruunu malleja, jossa punainen kivi keskellä ja sininen safiiri lisää glorious ulkonäkö siihen. Renkaan muotoilu on täydellinen sekoitus modernia ja vintagea.

2. Yksinkertainen Rose Gold Heart Rings:

Yksinkertainen Rose Gold Heart Rings

Tämäntyyppiset yksinkertaiset renkaat ovat ajattomia ja klassisia kulumista. Sormus on muotoiltu 14 k: n ruusuiseen kulmaan, jossa on söpö tyylikäs pieni sydän, joka on kiinnitetty molempiin avoimiin päihin antaen sille tyylikkään ilmeen. Tämän tyyppinen rengas voidaan käyttää päivittäin ja hyvä toimisto kulumista myös.

3. Rose Gold Promise Ring:

Ruusu Gold Promise Rings

Lupausrengas on sellainen, jossa kaksi ihmistä asetetaan sitoutumiseen ja tämä rengas on merkki siitä. Ruusukultainen rengas on yksinoikeudella kolmella timantilla, jotka on otettu riviin ja pienet leikatut timantit rengaspuolella antaen sille taivaallisen ilmeen.

4. Valkoinen ja vaaleanpunainen Cross Over Wedding Ring:

Valkoinen and Pink Cross Over Wedding Ring

Valkoisten ja vaaleanpunaisten kultaisten renkaiden oodles ja upea väriyhdistelmä seisoo täydellisenä vihkisormuksena. Suuri kuohuviini valkoinen timantti, joka on pinnoitettu keskelle pienillä leikatuilla timanteilla, jotka kohokuvioituvat sivuina ylittävät tyylin antaen sille loistavan ja kauniin vihkisormuksen.

Katso lisää: Golden Toe Rings

5. Rose Gold Valkoinen ja vaaleanpunainen timantti Engagement Rings:

Ruusu Gold White and Pink Diamonds Engagement Rings

Mikä voisi olla arvokkaampaa kuin timantteja heidän sitoutumisestaan ​​ja lisäksi, jos se on valmistettu ruusukulta. Sormuksen päällä iso kiiltävä ja häikäisevä valkoinen timantti on kohokuvioitu pienten vaaleanpunaisten timanttien kanssa, jotka on upotettu sormuksen sivuille pienillä leikattuisilla timanteilla, joten se näyttää upealta ja intohimoiselta kihlasormukselta.

6. Ainutlaatuiset Rose Gold Rings miehille:

Ainutlaatuinen Rose Gold Rings for Men

Tämän tyyppinen litteä rengas, joka on muotoiltu valkoiseksi sekä ruusukulta, on ihmeellinen ja erittäin houkutteleva, kun nuoret pojat tai miehet ovat kuluneet. Ruusukulmio muotoillut erikoiskuvion keskellä rengasta, antaen sille ainutlaatuisen ulkoasun sitten kuluneet mihin tahansa tilaisuuteen tai juhliin.

Katso lisää: Big Gold Ring mallit

7. Antiikki Rose Gold Band Ring naisten:

Antiikki Rose Gold Band Ring for Women

Tämäntyyppiset antiikkiset ruusuiset kultaiset renkaat vaikuttavat upealta naiselle ja antavat hänelle minimalistisen ulkonäön. Koska rengas on melko laaja muotoinen, se peittää sormet ja arvokkaat timanttimet, jotka on kiinnitetty ympäri rengasta, antavat sen näyttämään kuninkaalta ja tyylikkäiseltä kuluneelta.

8. Wrap Style Leaf muotoinen Trip Rose Gold Ring:

wrap Style Leaf Shaped Trip Rose Gold Ring

Kääreen tyyli nousi kultainen rengas on kolme kerrosta ja on pieni söpö loma s muotoillut sitä. Sormuksissa pienet kaksi timanttia kruunataan antamaan tyylikkäässä ulkoasussa, ja niissä on houkutteleva ilme, kun kuluneet pitkät sormet.

Katso lisää: Kullatut sormukset naisille

9. Miesten Rose kultainen rengas timantteja:

Ruusu Gold Rings for Men In Diamonds

Koska miehet myös rakastavat tyylikkäitä ja muodikkaita näköisiä sormuksia, niin tämäntyyppiset ruusuiset kultaiset renkaat pienillä timanteilla, jotka on painettu tiettyyn tyyliin, antavat sormukselle ainutlaatuisen ja fiksuisen ulkoasun miesten.

Ruusukultainen rengas on täydellinen valinta kenelle tahansa, ja sitä voi käyttää myös kaikkiin tilaisuuksiin. Sormus voidaan yhdistää perinteisiin ja länsimaisiin asuihin, jolloin saat ylimääräisen tavallisen ulkonäön. Rengas sisältää samanlaista kultaa kuin mainittu, mutta on vaaleanpunaista ja löytyy sekä 14k että 18k myös. Joten voit valita renkaan valintasi mukaan ja saada niitä hämmästyttävän ulkonäön.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 38 = 48