9 Kauniita ja tyylikkäitä sifonkien tunteita miehille ja naisille

Sifonki on kevyt, silkkinen ja läpinäkyvä kangas, joka on tehty silkistä tai nailonista tai kierrettystä kreppalangasta. Sifonki sarees, mekot ja topit tunikat ovat erittäin tyylikäs näköinen syksy, että sifonki tarjoaa käyttäjälle. Sifonikangas on mukava käyttää ja erittäin helppo kuljettaa. Yksi saa kokeilla paljon leikkauksia ja malleja sifonki-tunikoilla.

Viimeisimmät ja muodikkaat mallit sifonkien tunikoista miehille ja naisille Trendissa:

Tarkistamme 9 parasta sifonki-tunikkaa miehille ja naisille tässä artikkelissa.

1. Gothic Fashion sifonki tunika Miesten:

sifonki-tunikat

Tämä on innoittamana viktoriaanisesta goottilaisesta muodista. Tämä on puhdas valkoinen sifonki, miehille, joissa on korkea kaulus ja goottilainen tyyli, jossa on täydet hihat. Tämä tunika on punk-laskostettu kaulus, hihansuissa myös hihoissa. Sileäksi sopiva ohut, tämä voidaan yhdistää suoraan asennettuihin housuihin.

2. Lace Sifonki Tunikat miehille:

Pitsi Chiffon Tunics for Men

Tämä on ihana sininen pitsi, joka näkee miesten silmän tunikoilla. Hihat on valmistettu sifonista ja niissä on kaulus ja napit ylös. Tämä tunika on ohut, ja näyttää hyvältä nuorilta, jotka haluavat kokeilla muodin.

3. Suunnittelija Solid Color Sifonki T-paita miesten:

DesignerSolid Colour Chiffon Tunic Shirt for Men

Tämä on mukava muotoilija kiinteä värillinen kaksi tasku sifonki seksikäs tunika miesten. Tämä on miellyttävän miesten iltapuvut miesten kanssa, jotka on yhdistetty mukavilla suunnittelijahousuilla.

4. Summerly sifonki tunika Miesten:

Kesäinen Chiffon Tunic for Men

Tämä on täydellinen tunika sifonkiin miehelle, joka sopii kesille. Siellä on paljon värikkäitä kukka-aiheisia tulosteita ja näyttää miehiltä hyvältä ikäryhmistä riippumatta. Tämä on silkki-sifonimateriaalia ja on mukava virtaus kuin tunika, ja siinä on retro-tunnelma myös pitkillä hihoilla.

Katso lisää: Party Wear Tunics

5. Sifonki-ranta Kaftan tunika naisille:

Sifonki Beach Kaftan Tunic for Women

Tämä on yksi seksikäs tunika sifonki naisten täydellinen rantoja. Nykypäivän muodin mukaisesti tämä on kylmä olkapää ja joka lisää kuumuuden osamäärää. Yhdistä se shortseilla ja olet valmis aaltoja varten.

6. Geometrinen painettu sifonki tunika naisille:

Geometrinen Printed Chiffon Tunic for Women

Tämä on ihastuttava sifonki tunika naisille. Tämä on geometrinen tulostus, jossa on pisteitä ja abstrakteja kuvioita, ja mukana tulee olkapää, joka näyttää mukavalta, kun se on tässä ihastuttavassa kankaassa.

Katso lisää: Naisten pellava tunika

7. Lyhyt sifonilenkki pusero naisille:

Lyhyt Chiffon Tunic blouse for Women

Tämä on suunnittelija-paidan sifonki-tunikaippu, joka yhdistetään farkkuihin tai jeggingsiin. Tämä on vaalea cappuccino-värillinen hihaton tunika, joka sopii sekä muodollisiin että rentoihin tilaisuuksiin.

8. Navy Blue Sheer Silk Sifonikoski naisille:

Laivasto Blue Sheer Silk Chiffon tunic for Women

Tämä on yksi mestariteos, joka on muotoiltu sifonkiin, joka yhdistää kudoksen nykyaikaiseen tyyliin. Leikkaukset ja tämän tunikan taitteet sopivat täydellisesti iltajuhlille ja antavat sille feminismin korkean elementin. Valmistettu silkistä silkki- kangasta, siinä on pitkät hihat, ja siinä on päällystakki tunikan yli.

Katso lisää: Intian puuvillaiset tunikat

9. Painettu sifonki tunika mekko naisille:

Painettu Chiffon tunic Dress for Women

Tämä on klassinen sifonki naisille ja se on ehdottoman välttämätöntä naisen vaatekaapissa. Tämä on kuin pitkä tunika mekko sifonki värikkäitä tulosteita kaikkialla. Voidaan käyttää tätä standalonea sifonipukuisena tai se voidaan yhdistää vastaaviin pohjiin.

Sifonki kangas vetoaa molempiin sukupuoleen ja voi käyttää tätä tyylillä ja luokalla. Yksi voi olla todella helppokäyttöinen yllään sifonki tunikat pariksi kiva pohjat. Tunikat ovat jotain, jota voidaan käyttää vuosien ja kausien aikana ja silti he eivät koskaan voi olla väärässä, kun on kyse muotista.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 1