9 kauniita 4 gramman kultaisia ​​Bangleja kuvia ja piirroksia Tyylit elämässä

Jos haluat ostaa rannekkeita, jotka ovat kustannustehokkaita ja silti tyylikäs ja monimutkainen, niin paras valinta on ostaa 4 gramman kultaiset rannekkeet. Näitä kuvioita käytetään parhaiten tilaisuuksiin ja toimistokäyttöön.

Paras kultainen rannerengas 4 grammassa:

Tässä on esillä top 9 4gm kultaa rannerengas mallit, joista varmasti haluat,

1. Flat 4 gm kultaa Bangles:

tasainen 4 gm Gold Bangles

Tässä on mukava 4 g: n kultainen rannekoru, jossa on tasainen kasvot. Banglesin monimutkainen muotoilu on hyvin perinteinen ja tekee siitä täydellisiä toiminnoille. Tämä rannekoru on tehty 4 g: n kultaa, mikä tekee siitä kustannustehokkaan.

2. Rope Style Gold Bangles:

Köysi Style Gold Bangles

Tämä köysi tyyli kultainen Bangles sarja 4 on erittäin suosittu monien ihmisten keskuudessa. Se on kaunis ja herkkä sen suunnittelussa. Sinulla voi olla 4 ranneketta edulliseen hintaan. Kullan köyden muoto kiertää erittäin houkuttelevan rannerenkaaseen.

3. Spiral Design Bangles:

Kierre Design Bangles

Tässä on mukava 4 gramman kultainen rannekorun malli, joka sopii erinomaisesti tilaisuuksiin ja toimintoihin. Banglesin spiraalimaailma on hyvin kaunis ja tekee laajan rannerenkaan. 4 gramman rannerenkaita voidaan käyttää kahdella kerralla kummallekin kädelle, jotta ne näyttäisivät paremmin tai kaikki neljä yhdestä kädestä rikkaamman ulkonäön.

4. Twisted Gold Bangles:

Kierretty Gold Bangles

Tämä on toinen hieno muotoilu, jota monet suunnittelijat käyttävät. Kierretyt kultaketjut tekevät dramaattisesta tyylistä ja värin lisääminen kultaketjuihin lisää merkkiä. Voit saada ne myös 40 gramman kultaketjuihin.

5. Slant Lines Gold Bangles:

näkökulma Lines Gold Bangles

Nämä 4 gramman bangles ovat hienoja ja tekevät erittäin vaikuttava pari. Voit olla kalteva rivi tyyli rannerenkaita ohut tai laaja muotoilu. Sävy rannekoruilla on erittäin hyvä ja viimeistely tekee siitä täydellisen avioliittoa varten.

6. Plain Gold Bangles:

tavallinen Gold Bangles

Tässä on viileä päivittäinen kulutuskenkä, joka on yksinkertainen ja yksinkertainen. Suunnittelu on vain pyöreä ja sileä, mutta kulta kiilto tekee siitä erittäin houkuttelevan. Sinulla on kaksi näistä päivittäiseen kulutukseen. Tämäntyyppiset plain gold 4gm Bangles ovat enimmäkseen mieluummin college tytöt tai yritysten työskentelevät naiset.

Katso lisää: Plain Gold Bangles mallit

7. Kullatut Designer Bangles:

Kulta Plated Designer Bangles

On erittäin hyvä saada suunnittelija rannekkeet, jotka on valmistettu kullan pinnoituksesta. Saat 4 gm. Bangles suunnitellut tyylit ovat myös monimutkaisia. Nämä kullatut rannekkeet voivat olla kevyitä ja silti näyttävät raskalta. Kokeile tämäntyyppistä erilaista mallia satunnaisiin tilanteisiin.

8. Chevron Gold rannerengas:

hihamerkki Gold Bangle

Tämä upea rintaneula valmistetaan houkuttelevalla ja modernilla tyylillä. Tätä voidaan käyttää toimistoon ja toimintoihin. Chevron-kuvio on monimutkainen ja upea.

Katso lisää: Kultaiset Bangles 10 grammassa

9. Timantti ja kulta rannerengas:

Timantti and Gold Bangle

Tässä on mukava timantti ja kultainen rannerengas, jonka voit saada 4 grammalta. Rannekoru on keskimmäinen riipus tyyli, joka on täynnä timantteja. Kuvio on lehtien tyyli ja rannerenkaalla on kiinnike. Tämä on mukava valinta ystävänpäivän erikoislahjaksi rakastetulle.

Katso lisää: Kultaiset rannerenkaat 20 grammassa

4 gramman kultaiset rannerenkaat ovat suosittuja naisille, koska mallit ovat täydellisiä kaikille. Bangles voi olla eri tyylejä, kuten kelkka, kalteva, helmi, jne. Voit myös olla Bangles kanssa timantteja tai muita jalokiviä siinä.

Leave A Comment

− 1 = 1