9 Kauneimmat mallit kultainen toe rengas naisille

Metallia, joka ei koskaan mene tyyliltään ja jota on käytetty vuosikymmenien ajan, on kulta. Kullankoru on aina upea ja upea jokaiselle naiselle riippumatta hänen ikäisyydestään ja väreistään. Kullan jalokivet paljastavat ja shinning näyttää aina houkuttelevalta ja houkuttelevalta. Monenlaisia ​​kultakoristeita on valmistettu, joista toe-renkailla on erityinen muistomerkki hindu-mytologiassa. Siksi naamioitunut käyttää erityisesti varvasrengasta ja se kuluu molemmilla jaloilla.

Sanotaan, että hermo kulkee siitä toisen sormen kohdusta kohtuun ja sitten sydämeen. Se säätää myös oikeaa verenkiertoa ja pitää naisen terveydentilaa ja hienoa.

Toe Ring mallit kulta:

Joten nyt katsotaan paras 9 kultainen varvasrengas mallit naisille Intiassa:

1. Tyylikäs Butterfly Gold Toe Sormukset:

kulta- toe rings

Varvasrengas tekee persoonasta vaikuttavan vaikuttavan ja tämäntyyppiset perhonen muotoillut kultaiset renkaat näyttävät ajattomilta ja siinä on hienoja modernia. Varvasrengas on taitettu käsityötaito, joka on kauniisti muotoiltu.

2. Kulta-toe-rengas, jossa epämääräinen sydän:

Kulta Toe Ring With Dangling Heart

Kaikilla koruilla f vaipu on roikkua, se näyttää melko viehättävältä ja houkuttelevalta, samoin kulkee kultainen varvasrengas, johon söpö sydän on ripustettu ja antaa houkuttelevan ulkoasun varpaisiin. Kuten sanotaan myös, korvaketjut yhdistyvät sydämen hermot, joten tämä varvasrengas korostaa rakkautta myös.

3. Retro Look Gold Toe Rings:

retro Look Gold Toe Rings

Tällaiset kulta-toe renkaat on retro näköinen, kosketus modernin perinteisen flash sitä. Varvasrengas on muotoiltu kahdessa kerroksessa ja näyttää erittäin söpöltä ja tyylikkäksi, kun nuoret tytöt käyttävät sitä.

4. Kukkien muotoilu Gold Toe Sormukset:

Kukka Design Gold Toe Rings

Varvasrengas on pieni kukka, joka on muotoiltu ylhäältä ja antaa sensaatiomainen ulkoasun, kun se kuluu. Kukassa on kahdeksan muotoiltua terälehteä, joten ne näyttävät upealta ja ovat täydellisiä keski-ikäisille naisille. Sitä voidaan käyttää missä tahansa tilanteessa myös missä tahansa paikassa.

Katso lisää: Big Gold Rings

5. 14 K Gold Toe Sormukset Swirled Ends:

14 K Gold Toe Rings with Swirled Ends

Varvasrengas on valmistettu 14 k: n puhdasta kultaa ja on mahtava ja muodikas ulkonäkö. Tämän tyyppisiä toe renkaita rakastaa nuoria tyttöjä tai vasta naimisissa, koska se antaa heille viehättävä ja houkutteleva ulkonäkö.

6. Säädettävät 22 K Gold Toe Sormukset:

Säädettävä 22 K Gold Toe Rings

Nämä toe-renkaiden muodot ovat erittäin miellyttäviä käyttää, kun säätösi ne sopivaksi. Se on valmistettu 22k puhdasta kultaa ja on perinteinen ulkonäkö. Se on täydellinen morsiamet ja jopa hieno gifting vaihtoehto nuorille tytöille, jotka menevät naimisiin pian.

Katso lisää: Rose Gold häät renkaat

7. Suunnittelija jalka 14 K Gold Toe Ring:

Suunnittelija Foot Print 14 K Gold Toe Ring

Nyt o päivän nuoret tytöt haluavat käyttää varvasrengasta, joka tekee niistä poikkeuksellisen upeita. Tällainen 14 k kultainen varvasrengas, jolla on pieni jalka suunniteltu se voisi olla täydellinen niille, koska se näyttää erittäin tyylikäs ja tehdä niistä näyttävät muodikasta ja fiksu.

8. Double V Gold Toe Rings:

Kaksinkertainen V Gold Toe Rings

Varvasrengas on muotoiltu "V" -muodoksi ja siinä on kaksinkertaiset kerrokset puhtaasta kulta, mutta kaksinkertaiset kerrokset. Väriyhdistelmä tekee siitä hyvin kaunis ja sillä on kiehtova ulkonäkö.

Katso lisää: Valkoinen kultainen kihlasormukset

9. Tähtikuvioinen kultarengasrengas:

Tähti Embossed Gold Toe Ring

Tämäntyyppinen tähti kohokuvioitu näyttää erittäin elegantilta ja houkuttelee muiden silmää helposti. Kultaisen varren rengas on pienet tähdet kruunattu molemmilla reunoilla, mikä tekee siitä ajattoman ja tyylikkään näköisen, kun nuoret tytöt käyttävät jalat.

Kultaiset toe-renkaat on vaikea vastustaa, kun kerran olet aina houkutteleva omistaa yksi ja lisää se koru laatikkoon. Koska kulta liittyy rakkauteen, intohimoon, voimaan ja jopa muistuttaa vaurautta ja hyvinvointia ja tekee sinusta näyttävän hohdokas. Samankaltainen on se, että kultainen varvasrengas on rauhoittava ja antaa voimakasta voimaa sielulle ja tekee sinusta tuntuu rauhalliselta ja viileältä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 1