9 Intian paras Ayurveda kasvohoito kuivalle ja herkälle iholle Tyylit elämässä

Ayurveda kasvohoito sisältää ayurveda-erikoistuotteita, joita käytetään ihon parkitukseen. Se sisältää ainesosia, joita käytetään ihon värin valkaisuun ja ihon säteilemiseen.

Paras todistettu Ayurvedic kasvovesi kuivalle ja herkälle iholle:

Tässä on top 9 ayurveda kasvopakkaukset,

1. Khadin aloe vera hehkuva pakkaus:

aaloe Vera Glowing Pack by Khadi

Aloe Vera-hehku-pakkausta käytetään ihon pintakuvion, kiinteyden ja joustavuuden parantamiseen. Sen ihanteellinen valmistelu voi tehdä ihon kirkkaammaksi ja terveellisemmäksi. Se on hyvä ayurveda kasvohoito kuivalle iholle.

Käyttää: Levitä pakkaus märälle pinnalle ja odota 15 min ja anna kuivua. Sen jälkeen pyyhi se kostealla puuvillalla ja varmasti näet tulokset.

Hinta: INR 110

2. Ayurvedic Neem kasvojen sarja akne:

ayurveda Neem Facial Kit for Acne

Nämä tuotteet auttavat pitämään ihon ongelmista ja parantavat ihon aknea ja tummia pisteitä, mikä tekee ihosta oikeudenmukaisemman ja kirkkaamman. Se puhdistaa ihon ja myös puhdistaa ihosi irrottamalla kaikki mustelmat ja kaikki. Sitä voidaan pitää paras ayurvedic kasvohoito.

Käyttää: Levitä kasvopyyhkeitä puhdistaaksesi ihosi ja pestä sitten hieromalla ja sitten geeli, kasvoille ja lopuksi pehmeäksi. Muutaman minuutin kuluttua näet tuloksista, että ihosi näyttää selkeältä ja kirkkaammalta.

Hinta: Se maksaa INR 200 50 gramman osalta:

3. Ayurvedic Deep Pore puhdistus Haldi ja Chandan kasvohoito:

ayurveda Deep Pore Cleansing Haldi and Chandan Facial Kit

Tämä kasvopaketti on varustettu kasviperäisistä ainesosista haldi ja Chandan ja se toimii antiseptisenä iholle. Se antaa kirkkaan ja valkoisemman ihon syvälle puhdistamalla huokoset. Se pitää ihon tuoreena ja parempana.

Käyttää:

  • Kasvojenpesu
  • Hangata
  • Geeli
  • Kerma
  • Pakkaus

Hinta: Se maksaa INR 200 50 grammaa

4. Lotus Herbals Natural Glow ja Skin Radiance Facial Kit:

lootus Herbals Natural Glow and Skin Radiance Facial Kit

Tämä kit nuorentaa ihoa ja antaa välittömästi kirkkaimman hehkun. Se tekee ihosta pehmeän ja sileän työskentelemällä syvälle pore-puhdistusaineena.

Käyttää: Levitä maitoa kasvojen päälle ja pyyhi se sitten pois ja pese vedellä ja pese ihon valkaisuun kevyesti ja sen jälkeen hierontapinnoille ja lopuksi ayurveda-kasviperäiselle kasvopesälle.

Hinta: Se maksaa INR 175 10 G: lle:

5. Jovees ihon nuorentaminen hedelmä kasvohoito:

Jovees Skin Rejuvenation Fruit Facial Kit

Tämä kasvohoito sisältää puhdistusaineen, geeliemulsion ja kasvopaketin, joka on hyvä ayurveda-kasvohoito herkälle iholle. Se sisältää papaijaa, oranssia tärkeänä ainesosana, mikä hyödyttää ihoa. Se antaa hetkellisen hehkun.

Käyttää:

  • Kasvojenpesu
  • Hangata
  • Geeli
  • Kerma
  • Pakkaus

Hinta: Se maksoi INR 815: tä kohti

6. Shahnaz Husain Mini Kit:

Shahnaz Husain Mini Kit

Se antaa kosteutta iholle ja poistaa ikääntymisen merkkejä ja kasvojen ja kehon kuorinta helpottavat mustapäiden ja valkoisten päätyjen poistamista. Se tekee iholta säteilevän ja oikeudenmukaisemman.

Käyttää: Käytä kasvopesua ja sen jälkeen hankaus ja geeli, pistä sitten ravitseva voide ja lopuksi kasvopaketti.

Hinta: Se maksaa INR 360 per sarja:

Katso lisää: Paras kasvohoito kotikäyttöön

7. VLCC Silver Facial Kit:

VLCC Silver Facial Kit

Tämä kasvohoito auttaa säilyttämään ihon säteilevän. Se on kosteuttava geeli SPF: llä. Se soveltuu parhaiten ayurveda-kasvohoitolle rasvaiselle iholle.

Käyttää: Käytä kasvopesua ja sen jälkeen hankaus ja geeli, pistä sitten ravitseva voide ja lopuksi kasvopaketti.

Hinta: Se maksaa INR 250 / 60g

8. Shahnaz Gold Facial Kit:

Shahnaz Gold Facial Kit

Se on paras ayurveda-kullan kasvopaketti, joka auttaa ihon kauneuden saavuttamiseen ja säteilyn antamiseen. Se puhdistaa, elvyttää ja nuorentaa ihoa antaen sille kultaisen hehkun.

Käyttää: Ensimmäinen puhdistus kasvoillasi ja varovasti hieroa pestä kasvoilla kaulalla ja hierota sitten kosteuttavalla kermalla ja geelillä. Levitä kasvopakkaus oikein.

Hinta: Se maksaa 1,099 euroa 40 grammaa kohden.

Katso lisää: Homemade kasvohoito kuivalle iholle

9. Ayurveda Diamond ihon kiillotussarja:

Ayurveda Diamond Skin Polishing Kit

Tämä on ayurveda timantti kasvohoito ja se poistaa ihon syvältä. Se hoitaa ihon viat ja poistaa ihon epäpuhtaudet. Se sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttää: Älä puhdista ensin ja hankaa sitten varovasti hankaa kasvoille ja kaulalle. Sitten hieronta sitä kosteuttava kerma ja geeli. Käytä sitten kasvopakettia

Hinta: Se maksaa 2,196 INR kohdalla

Nämä olivat joitain ayurveda-kasvohoitoja iholle. Nämä sarjat ovat erittäin hyödyllisiä iholle ja tekevät siitä terveellisemmän ja puhtaamman. Joten voi ostaa näitä kasvojen sarjoja ja tehdä ihon pehmeämpi ja kirkkaampi.

Katso lisää: Kotitekoisia hedelmäkasveja

Leave A Comment

75 − 72 =