9 Intialainen Uusimmat Rold kultaiset korut Bangles mallit Tyylit elämässä

Valssatut / rullakulliset kultakorut ovat eri koruja kultakoristeluista, sillä rold koruja on valmistettu täyttämällä kulta tai muodosttamalla kiinteä kultakerros liimaamalla lämpöä ja paineita pohjaan, joka on tavallisesti tehty muista metalleista. Messinkiä käytetään lähinnä rold koruja varten. Rannekorut ovat rullakulmatekniikkaa, ja ne ovat suhteellisen halvempia kuin puhtaan kullan tai 22 karaatin kultakorvakorut. Roldin kultaiset korut on valmistettu levittämällä arkkia, joista koruja muovautuu ja annetaan muodoltaan rannerenkaita tai muita koruja muotoihin.

Parhaat Bangle-malliset mallit Rold Gold:

1. Sarja ohut Gold Rold Bangles:

Rold gold Bangles

Kaunis joukko rikkaita kultaisia ​​Bangleja voi olla ohuita leikattu Bangles hieno käsityö wok se näyttää mahtava. Rannekellon koruja voidaan käyttää tavallisissa työpäivissä myös, kun poistot vähenevät kultakoruja lukuun ottamatta.

2. Epäsäännöllinen muotoinen pyöreä Rold Gold Bangles:

epäsäännöllinen Shaped Round Rolled Gold Bangles

Rold-kullanväriset rannekorut, joissa on silmänräpäysmuoto, ovat rannerenkaita, joissa on epäsäännöllisiä pyöreitä tai sanoja rannerenkaita. Kauniit leikkaustyöt rannekkeen pinnalla näyttävät timanttityön tekoa.

3. Leikkaa työmuoto Rolled Gold Bangles:

Leikata Work Design on The Rolled Gold Bangles

Roldin kultaiset rannekorut, joissa on kultaisia ​​ja hopeisia sävyjä kauniilla käsityöteoksilla, näyttää upealta. Banglesin leikkaukset näyttävät hämmästyttävältä. Molemmissa käsissä on 8 rannerenkaita, jotka ovat täydellisiä käsin koruja.

4. Roldin kultaiset rannerenkaat mustaan ​​Meenakariin:

valssattu Gold Bangles with Black Meenakari

Valssatut kultaiset rannekorut voivat auttaa sinua valitsemaan kauniit rannekkeet. Meenakarin mustavalkoinen työ kultaisen suunnittelija-rannekkeen kanssa voittaa varmasti paljon sydämiä. Musta ja kultainen muotoilu tuovat silmiinpistävää vaikutusta.

Katso lisää: Rose Gold rannerengas

5. Valssatut kullatut valkoiset ja Maroon Rein Stone Stud Bangles:

valssattu Gold Plated White and Maroon Rhine Stone Stud Bangles

Kaunis käsityö, jossa on hämmästyttäviä leikkauksia ja käänteitä, ja kääntyvät nastojen timanttien ja rubiinien kanssa Banglesissa on uskomattoman rannerenkaiden sarja. Roldin kultainen rintaneula, jolla on tällainen muotoilu, on jokaisen ruumiin kokoelman tarpeellinen.

6. Mirror Work ja kullattu Rolled Bangles:

Peili work and Gold Plated Rolled Bangles

Mikä mielen puhaltaa ajatus peilin työstä Bangles. Tällaiset mallit ovat helposti saatavilla rullakultaisten rannerenkaiden malleissa. Neljä tällaista kaunista rintaneulaa näyttää upealta. Kultainen kosketus peilityöhön näyttää hyvältä kaikissa intialaisissa asuissa.

Katso lisää: Kultaiset Bangles With Stones

7. Rold Gold Bangles asetettu Antique Design:

valssattu Gold Bangles Set in Antique Design

Antiikkiset mallit rullakultaiset rannekkeet ovat uskomattomia käsityötapoja, jotka toimivat metallien seoksella. Kultaiset metallipallot ja kukka-taide taideteollisuudessa näyttävät uskomattomilta ja sopivat hyvin naisille.

8. Diamond Stud Rolled Gold Bangles:

Timantti Stud Rolled Gold Bangles

Timantti stud rullakulta rannerenkaita kaunis meenakari työtä. Temppeli, jossa pitsirakenne ja kukkakuviot välillä näyttää loistavalta. Timanttien loisto ja kauniit meenakari-värit hämmästyttävät uskomattomasti kauneutesi.

Katso lisää: Ohut rannerengas mallit

9. Rold Gold rannerengas Design Malli:

valssattu Gold Bangle Design Model

Hämmästyttävä luovuus genie-kolikoilla rold gold -bäckeissä. Loistava muoto ja timanttisormus, jossa on kultaiset reunat, näyttävät erinomaisilta käsiltä ja ottelevat mahtavat mahdolliset asusteet.

Metalleja, kuten messinkiä tai kuparia, käytetään suurelta osin rullakultaisia ​​koruja. Bangles on suurelta osin tehty valssatulla kultaisella tekniikalla, sillä metalleilla saadut kiinteytykset ovat hyödyllisiä pitkään. Ohut kultainen kulta, joka kääritään metallin ympärille, antaa kimaltelevia koruja koruihin. Rolex kultakorujen etu on, että se ei ole yhtä kallista kuin todelliset kultakorut. Kauniit kokoelmat antiikkihalleissa ja ainutlaatuisissa design-rannekkeissa on suuri vaikutus koruihin. Joitakin erittäin ainutlaatuisia malleja, kuten lausunto mallit, ovat helposti saatavilla valssattuja koruja. Timanttityöstö ja filigraanityö on myös erittäin helppo muiden metallien kanssa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

60 − = 55