9 Ihanaa dinosauruskäsitettä ja toimintaa esikoululaisille Tyylit elämässä

Kaikki lapset rakastavat dinosauruksia ja paras tapa opettaa heitä näistä eläimistä on käsityö. Dinosaurus on suosittu teema lasten ja erityisesti poikien kanssa. He rakastavat eläimen karuista muotoa ja karjua. Joten kokeile näitä söpöjä dinosauruskäsineitä lapsillesi.

Paras Dinosaur Käsityö Ideat Ja Toiminta Preschoolers And Kids:

Tässä on top 9 dinosaurus käsityöt lapsillesi,

1. Paperilevy Dinosaur Craft:

Paperi Plate Dinosaur Craft

Tämä söpö sininen dinosaurus on valmistettu puoliksi leikatusta paperilevystä. Voit lisätä piikit dinosauruksen takapuolelle myös keltaisena. Tämä vene on hyvä pikkulapsille, koska se voi maalata levyn ja lisätä käsityön silmät. Tämä yksi sinisen värinen vene näyttää kauniilta myös näyteikkuna.

2. Ilmapallo Dinosaur Craft:

Ilmapallo Dinosaur Craft

Tee puolue lonkka ja tapahtuu tämän silmiinpistävän ajatuksen balloon dinosaurus. Ilmapallot puhalletaan ja koristellaan sitten paperijaloilla ja kasvoilla. Voit saada ne useissa eri väreissä. Tämä on hyvä dinosaurus-taidekäsityöprojekti lasten kanssa. Jos suunnittelet lapsesi syntymäpäiväjuhlalle, kokeile tätä balloon dinosaurus käsityöt hauskaa syntymäpäiväjuhla-iltana.

3. Hallituksen alus:

lauta Dinosaur Craft

Tässä on hyvä tapa opettaa lapsille dinosauruksia. Dinosaurusta leikattu levy on helppo koota. Heidän tarvitsee vain värittää dinosaurus, kun he haluavat ja lisää silmät siihen. Esikoululaisten dinosaurus käsityöt voidaan tehdä myös koulussa.

4. Hatching Craft:

Dinosaurus Hatching Craft

Näytä lapsille kuinka vauva-dinosaurukset luulevat munista tämän söpön käsiteo-idean avulla. Munat näkyvät avoimina keskelle vauvan dinosaurusten kanssa. Voit myös lisätä paperihajan alla. Kokeile näitä erittäin hyviä dinosaurusidean ideoita.

5. Jalanjälki:

Jalanjälki Dinosaur Craft

Auta lapsi tehdä jalka painatus ja sitten koristella sitä silmät ja hampaat muistuttavat dinosaurus. Lapsesi ovat innoissaan lopputuloksen kanssa. Tämä dinosaurus voidaan nimetä myös poikansa jälkeen. Valitse nämä luokkahuoneen dinosaurus käsityöt lapsille. Hauskaa tämäntyyppisten käsityötapojen kanssa antaa oppitunnin luokassa.

6. D Dinosaur Craft:

D for Dinosaur Craft

Opeta lapset aakkosia näyttämällä ne kirjaimella D dinosauruksen muodossa. Ne voivat auttaa lopettamaan dinosauruksen kuvan tarttumalla jalat, kasvot, häntä ja piikit. Tämä voidaan tehdä dinosaurus käsityöt 2-vuotiaille. Tämä on hyvä tapa opettaa pieniä lapsia, kokeile tätä veneilyä aakkosellisesti.

Katso lisää: Camel Taide Ja käsityöt

7. Silhouette Craft:

Dinosaurus Silhouette Craft

Toinen viileä toiminta lapsille on siluettimaalaus. Täällä heille annetaan dinosaurus silhouette ja sitten he tarvitsevat väriä tausta. Se näyttää todella hienolta, kun se on valmis. Nämä voivat olla helposti dinosaurus käsityöt pikkulapsille.

8. Numero Spikes Craft:

Määrä Spikes Craft

Opeta lasten numeroita pyykkipoikineen. Vaipoissa on niissä maalattuja numeroita 1-10. Lapset joutuvat sijoittamaan ne dinosauruksen leikkaukseen. Nastat toimivat dinosauruksen piikkeinä. Nämä ovat hieno dinosaurusliiketoiminta alkuvuosina.

Katso lisää: Beaver Craft Ideat lapsille

9. 3D-kortti Stock Craft:

3D Card Stock Dinosaur Craft

Pidä hauskaa lasten kanssa, jotka tekevät tästä 3D-korttitasosta dinosauruksen käyttämällä merkkejä ja tarroja. Leikkaukset voidaan koota helposti ja sitten tarttua yhteen. Ne voivat koristella dinosauruksen haluamallansa tavalla. Nämä tulevat hyvän dinosaurus käsityöt vanhemmille lapsille.

Dinosaurus-veneet ovat parhaita käsityötapoja, joita lapset voivat oppia. Käsityöt sisältävät esimerkiksi dinosauruksen tekemisen paperilevystä, kortin varastosta, pyykkipoikasta jne. Lapset saavat käsityksen suurista olentoista, jotka olivat läsnä maan päällä ja lapset rakastavat tätä käsityöideoita. Sinulla on yksinkertainen tapa opettaa lapsesi kotona vapaa-ajallasi. Dinosaurus käsityöt ovat tapa oppia esihistoriallisia eläimiä. Nämä toiminnot antavat lapsillesi tietoa esihistoriallisista eläimistä.

Katso lisää: Merieläintaloustoiminta

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

22 + = 27