9 Houkutteleva Purple Salwar Suits Womens in Trend

Salwar Suit on Punjabin perinteinen asu. Se koostuu 3 kappaletta, nimittäin kameez, salwar ja dupatta tai chunni. Se on erittäin suosittu asu ympäri maailmaa. Erilaisia ​​Salwar sopii päivittäiseen kulutukseen erikoisnäytöksiin, kuten häät, puolueet tulevat värejä, kuvioita ja malleja. Purppura on yksi väkivaltaisista väreistä, jotka antavat houkuttelevan ilmeen.

Viimeisimmät ja kauniit Purple Salwar sopivat Suunnittelijat Naisten Muoti:

Tässä ovat parhaat muotit violetti salwar puvut.

1. Intialainen Patiala Purple Salwar Suit:

violetti salwar suits

Kuten nimi kertoo, se on peräisin Patiala, Punjab. Punjabi-naiset käyttävät niitä joka kerta. Valkoinen Patiala, jossa Violetti polka-pisteitä yhdistettynä brodeerattuun lyhyt purppura kurtaan, on upea. Valkoinen sifonki dupatta, jossa on violetti reunus, antaa pukille silmänhakuisen ulkoasun.

2. Churidar Purple Salwar Suit:

churidar Purple Salwar Suit

Erittäin tunnetuin tyylikäs intialainen muotoilu puhdas valkoinen salwar setti koristeltu valkoinen dupatta ja hopeakoruja antaa puhdasta kiehtovaa ulkoasua. Violetti lasitettu puuvilla materiaali, jossa kulta kirjonta kaula-linjan ja rajan kurta ja tavallinen churidar. Jotta se sopisi yhteen, saman materiaalin dupatta, jossa kultaa pitsiä ja satunnaisesti hajallaan kullan kukkia.

3. Intian Anarkali Purple Salwar Suit:

intialainen Anarkali Purple Salwar Suit

Anarkali Salwar Suits ovat hääpukujen antiikin ja perinteisin muoto. Se antaa rikas, lumoava ulkoasu. Purppura silkki, pyöreä kaula-anarkali, jolla on raskas kirjonta, toimii vain vyötäröllä - edessä ja takana. Anarkalin hameosa on ilman kirjonta, mutta vain 5 tuuman kultainen pitsi pohjassa ja tavallinen kuriiri. Pitkät kultaiset korvakorut, joissa on violetti Meena-työt, riittävät antamaan säteilevän ilmeen.

4. Palazzo Purple Salwar Suits:

Palazzo Purple Salwar Suits

Tämä on uusi, trendikäs kuvio indo-länsi-lasiteella, jossa on violetti netto palazzo salwar kameez. Kameez on koristeltu kirjonta ja kristalli. Erittäin muodikas ja tyylikäs, vain pari hienoa korvakorusta, joka asettaa sinut häikäiseviksi.

Katso lisää: Silver Salwar Kameez

5. Savuke Style Salwar Suit:

Savuke Style Salwar Suit5

Viimeisin trendikkäitä teini-ikäisten keskuudessa on yksinkertaisesti ihastuttava ja suosittu, tämä tyyli sopii hyvin mihinkään kuvioon, joka kuvastaa kaikkia puutteita. Off white Kashmiri tyyli kameez violetti savuke tyyli salwar. Kaameen kivenrakennustyöt ikeen ja resham-teoksen ansiosta antavat miellyttävän kiehtovan ilmeen.

6. Dhoti Salwar:

dhoti Salwar6

Kuten nimi viittaa, se on peräisin perinteisestä intialaisesta asusta - Dhoti. Nämä olivat ennen hallitsevia miesten asuja. Dark Purple -väriset Dhoti-salvarit, joilla on lyhyet painetut kurtis-väriset värit, antavat muodikasta ulkoasua. Niissä on useita U: n muotoisia laskoksia, kaikki ylöspäin ja kalteva muoto.

Katso lisää: Oranssi Salwar Suit Patterns

7. Purple Salwar Suits - Jacket Frock Style:

Violetti Salwar Suits – Jacket Frock Style

Toinen asu, joka on ennen kaikkea urospuolisia asuja. Se on syntynyt useiden spekulaatioiden jälkeen. Vaaleanpunainen brodeerattu takki, jossa on violetti värillinen frock tyyli kameez, on erittäin houkutteleva. Suunnittelija takit ovat trendikkäitä juhliin ja kokoontumisiin.

8. Pitkä Purple Salwar Suit:

pitkä Purple Salwar Suit

Hieno trendikäs luomu, poly-silkki pitkä kaftan kurta pitkillä pitkänomaisilla hihoilla. Pitkä puku soveltuu niille, jotka ovat hyvin halukkaita asuistaan. Se antaa houkuttelevan ilmeen ja on erittäin mukava ja sopii päivittäiseen käyttöön.

Katso lisää: Harmaa väri Salwar Kameez

9. Purple Salwar Kameez - Achkan Tyyli:

Violetti Salwar Kameez – Achkan Style9

Absolute party wear, Bhagalpurin silkki, pitkä nilkkaan pituus violetti kameez, jossa achkan-tyyli, jossa pitsit & herkut ovat upeita ja upeita. Se voidaan yhdistää palatsin tai savukkeiden housuihin. Pitkät heiluttavat korvakorut koristelemaan sitä ja tulos on yksinkertaisesti hämmästyttävä.

Vuosien mittaan Salwar Kameezilla on ollut paljon muunnelmia. Salwar-tyyli on vaihtanut suoraviivaisia, Patialaa, Churidaria, Palazzoa, savukepyyttä, tulppaani housua tai yksinkertaista housua. Kameez nousi myös - lyhyt, pitkä, A-linja, pitkät raot, lyhyet raot, Anarkali, kiinalainen kaulus jne. Luettelo tuntuu loputtomalta. Suunnittelijoille tulee ainutlaatuisia ideoita.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 4