9 Helppo kierrättää käsityöt lapsille ja aikuisille Tyylit elämässä

Käsityöt tehdään parhaiten kierrätetyillä tavoilla, voit tehdä paljon asioita talosi käyttämättömistä asioista, jättää tai heittää asioita, jotka eivät ole käytössä, ajattelematta hyvästä käytöstä, jota voimme tehdä siitä..

Parhaat kierrätetyt käsityöt lapsille ja aikuisille:

On olemassa paljon ideoita, joita voidaan käyttää tekemään veneet pois kierrätetyistä asioista noin yhdeksän kierrätettyä käsityötä,

1. Kukkalaatikko:

Kukka Vase

Yksi hyvä kierrätetty vene lapsille on kukka maljakko, kun sinulla on vanhoja lasipulloja kotiinne, voit tehdä maljakon siitä, kaikki mitä tarvitset, pese se ja täytä vesi siihen ja malasi on valmis. voi maalata myös lasipullon eri värillä.

2. Maitojuusto:

Maito Jug

Jokaisessa talossa on maitokannu joka toinen viikko, joten tässä on hyvä kierrätetty käsiteohjelmaa, mitä voit leikata maitokannen yläosaa korkkialueen ympärillä, mutta ei kädensijaa, koristele se ja kynäsi tai kynän pidike on valmis, tai voit pitää mitä siinä pidät.

3. Pullon korkki:

Pullo Cap

Yksi helposti kierrätetty käsityö voidaan tehdä pullon korkin avulla, kun sinulla on tämä lasipullo, mutta kaikki mitä teet on heittää pullon korkki, äläkä nyt näistä pullon korkkeja, voit maalata jotain sitä tai DIY se ja voit tarttua ne jääkaapissa tai mitä haluat.

4. Puppet Recycle Craft:

Nukke Recycle Craft

Yksi tapa tappaa aikaa ja tehdä siitä tuottava on keino kierrättää käsityöideoita aikuisille, jossa voit tehdä nukkeja paperista ja pienestä ottelusta kotiisi, kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on asettaa asiat oikein ja tehdä kasvot , liitä sitten merkkijonoja siihen.

5. Egg Carton Craft:

Muna Carton Craft

Kun otat kotiin muna-kartonin, jonka yleensä heität pois, kun kaikki munat ovat ohi, voit tehdä yhden asian, kun munat on leikattu yksi kerrallaan muna-laatikkoa varten, maalata ne sitten ja liittää ne yhteen merkkijonoon. showpiece ripustaa se. Nämä ovat hyvä kierrätetty käsityö aikuisille.

6. Vanhojen farkut Craft:

Vanha Jeans Craft

Niinpä sinulla on vanhoja farkut, jotka ovat tiukka kulumista ja päätät tehdä jotain hyvää siitä, joten muut parhaan DIY-kierrätetystä käsityöt ovat farkkujen kirjahylsyt, voit yksinkertaisesti leikata farkkujen materiaalin ja peittää kirjan denimilla. on todella ainutlaatuinen ajatus ja jotain erilaista.

Katso lisää: Muovipullo käsityöt

7. Paperikulho:

Paperi Bowl

Kun sinulla on vanha sanomalehti kotonasi, kaikki, mitä sinulla on, on hyvä kierrätetty sanomaliiketoiminnan ideoita, voit tehdä paljon sanomalehdistä, kuten paperikulho ottaa pallon alla olevan sanomalehden, jonka leikkaus alkaa räjähtää, kun se on kuivaa, sinulla on kaunis paperikulho.

8. Muovipullo käsiteollisuus:

9 Helppo kierrättää käsityöt lapsille ja aikuisille Tyylit elämässä

Toinen parhaista kierrätetyistä pulloista on muovipullon valmistamia kynänpitimiä. Sinun tarvitsee vain leikata muovipullo puolivälissä kaulan läpi, sitten päästää korkki tai leikata koko ja tehdä pohja kovaa ja koristella. se ja pidä kynätelineenä.

Katso lisää: Lasipullo Käsitehtävät

9. Eläinkauppa:

eläin Craft

Okei, joten paras kierrätyspaperin käsityöt ovat eläimen tekeminen, voit tehdä eläimiä vasemmalla sanomalehdellä kotona, kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on muodostaa eläin ja sitten pitää paljon lehtiä, kun se on täysin kuiva maalata niitä ja sinä on suosikki eläin valmis itse.

On paljon kierrätettyä käsityötä, jonka avulla voit selvittää asioista, jotka ovat jääneet kotiisi paitsi edellä mainittujen lisäksi myös muille, joita voit ajatella ja tehdä siitä veneitä.

Katso lisää: DIY käsityöt aikuisille ja lapsille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

74 + = 77